Radalle.com Ahvenisto 02.08.2003 Mitsubishi Club Finland Ry on harrastepohjainen mitsubishi merkkikerho. Näiden web-sivujemme toiminta keskittyy pääasiallisesti keskustelu-foorumillemme. Osa foorumista on avoin vierailijoillekin, osa taas on ainoastaan kerhon jäsenille. Jos haluat liittyä jäseneksi ja saada enemmän tietoa kerhon tapahtumista, muusta kerhotoiminnasta tai haluat saada lisätietoja jäsenyydestä, ota yhteyttä:
members@mitsubishiclubfinland.com

Lisätietoja jäsenyydestä ja liittymisestä myös foorumilla.xx Loppuvuoden tarjous. Liity nyt niin saat vuoden 2016 samaan hintaan.
05.10.15 12:58 kirjoittanut Basbarduu
5.10.2015 alkaen liittyvien jäsenien ei tarvitse maksaa ensi vuonna(2016) jäsenmaksua.

Lisätietoa jäseneksi liittymisestä täällä.
0 kommenttia | Kirjoita kommentti

xx MitsubishiclubFinland Tapahtumia 2015
30.03.15 17:32 kirjoittanut -JP-
Vuonna 2015 Mitsubishiclubfinland järjestää Jäsenistölleen seuraavanlaisia tapahtumia joista tarkempaa tietoa löytyy foorumin jäsenosiossa.

Ratapäiviä :

Pesämäki huhtikuu
Alastaro Toukokuu
Pesämäki Heinäkuu
Botniaring Elokuu
Kemora Syyskuu

Muita ratapäiviä joihin klubilaiset osallistuvat oma kustanteisesti :

Nurbugring Saksa Toukokuu
SPA Francorchamps Belgia Toukokuu
Auto24Ring Estonia

Näyttelyitä :

Hotrod&Rock Show Tampere Huhtikuu

Perinteiset tapahtumat :

Kesäpäivät Heinäkuu/Elokuu Ikaalinen

"Pikkujoulut" (Riika ?) Marraskuu (jäsenten omatoimimatka)

Talvipäivät 2016 (Helmi/Maaliskuu)


Tarkoitus olisi myös saada "Offia" järjestettyä halukkaille.

Terveisin,

MitsubishiclubFinland Hallitus


3 kommenttia | Kirjoita kommentti

xx 2015 Jäsenmaksu
10.09.14 08:16 kirjoittanut Basbarduu
Mikäli olet vaihtanut sähköpostiosoitettasi ilmoita uusi osoite members@mitsubishiclubfinland.com osoitteeseen. Myös muut jäsenasiat, kuten vaihtunut nick tulee ilmoittaa em. osoitteeseen. Muista laittaa viestiisi omat yhteystietosi.

Jäsenmaksulasku lähetetään kaikille 2014 jäsenille, jäsenrekisteriin ilmoitettuun sähköpostiin viikolla 1. Laskun eräpäivä on viikolla 2 (2015). Eräpäivän umpeuduttua eronneilta (= laskun maksamatta jättäneiltä) poistetaan "club member"-oikeudet, ja Mitsubishi Club Finland toivottaa heille hyvää jatkoa.

Jäsenmaksu vuodella 2015 on suuruudeltaan 20e.

Ja kun tämä jäsenmaksu näyttää joka vuosi aina yllättävän, niin muistutetaan vielä vanhoja jäseniä tähän liittyvästä asiasta:

Jos jahkailee (laskun saamisessa oikeaan ja TOIMIVAAN osoitteeseen tai laskun maksamisessa) niin kauan, että "Club Member"-tunnukset lähtee, palkkiona laiskuudesta pääsee järjestyksessä automaattisesti ns. pinon pohjalle = Club Member -oikeudet palaa sitten kun palaa, sen jälkeen kun lasku on maksettu. Ei todellakaan välttämättä heti. Uusiakin jäseniä on tulossa vuodenvaihteessa, joiden laskuissa on oma hommansa. Tästä asiasta on nyt varoitettu useaan otteeseen = eräpäivä ei liiku.

Nykyisille jäsenille lisää asiaa jäsenmaksusta ja jäsenkorteista:

http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=46441.msg412835;topicseen#msg412835

Toimintaohjeet uusille jäsenhalukkaille:

http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=828.0
10 kommenttia | Kirjoita kommentti

xx Moderointiin liittyvät asiat
10.04.14 12:17 kirjoittanut Basbarduu
Toivomme että foorumilla jätettäisiin moderointiin liittyvä kommentointi moderaattoreiden tehtäväksi. Kommentoinnin sijaan havaituista epäkohdista voi ilmoittaa moderaattoreille, jotka sitten hoitavat korjaukset ja kommentoinnin, mikäli aihetta ilmenee.

Eli esimerkiksi väärään paikkaan tehty myynti-ilmoitus uuden kirjoittajan toimesta ei poikisi myynti-ilmoitukseen viestejä, joissa huudellaan että korjaa ilmoitus jne.

Tällä toimenpiteellä pyrimme tekemään foorumista mukavamman, sivistyneemmän ja helpostilähestyttävämmän paikan kaikille.
0 kommenttia | Kirjoita kommentti

xx Kerhotuotteita päivitetty!
28.01.12 23:56 kirjoittanut Skydiver
Kerhotuotevalikoimat päivittyivät talvivarusteilla sekä muilla uusilla tuotteilla! On mm. pipoa, paitaa, takkia sekä pyyhkeitä ja kylpytakkeja... Käykääpä tarkistamassa ja jos valikoimista tuntuu puuttuvan jotain olennaista, niin viestiä vain ja koitetaan järjestää niitä listoille.

Valikoiman löydät "kerhotuotteet" välilehdeltä tai alla olevan linkin takaa:
http://www.kerhotuotteet.fi/product_catalog.php?c=24

3 kommenttia | Kirjoita kommentti
tulostusmuoto

Ystävällisen palvelun webhotelli