Jäsenen T. Kiili uusimmat tuotokset

 1. T. Kiili

  Outlanderin jarrujen herkistelyä.

  Jos vaan vähän laahaa niin uskoisin että liukutappien voitelulla helpottuu.
 2. T. Kiili

  Mitsu Lancer 1.3 1998 mallisessa erikoinen vika.

  Tarkista tuleeko bensaa, onko sytytysjohdot oikeassa järjestyksessä, onko virranjakaja ollu irti, eli voisi olla 180 astetta väärinpäin? Onko milloin viimeeksi toiminut normaalisti?
 3. T. Kiili

  Carisma & Space Star rellun laatikolla, takerteleva vaihteensiirto *RATKAISU*

  Meneekö pakki päälle normaalisti? Päätykopan avaamalla näkee rattaat mutta ei muistaakseni siirrintä. Eli loota pitää avata.
 4. T. Kiili

  PHEV jarrujen kilahdus

  Jarruista puuttuu asennussarjat, Eli ne pienet peltiosat? Jarrusatulan pulteista joku löysällä?
 5. T. Kiili

  Tasapainoakseleiden poisto.

  Jos ostaa poistosarjan, niissä ei ole öljyreikää. Saman asian ajaa myös kääntämällä alkuperäiset niin ettei öljyreiät kohtaa. Itse suosin tätä tapaa, ne istuu lohkoon hyvin. On puhuttu että jollain matalilla kierroksilla, 3000rpm esiintyy jotain tärinää, itse en kyllä ole huomannut...
 6. T. Kiili

  Manuaali Vaihteiston/voiman siirron hultoon ja korjaukseen ohjeita ja keskustelua.

  Amayamalle ääni täältäkin. Suht nopea toimitus vrt paikalliseen tukkuriin tai merkkihuoltoon. Muista toki että ensin osista pitää tehdä "inquiry" jotta he tarkistavat että osat löytyy. Eli kaikkea ei sieltäkään välttämättä saa vaikka löytyykin katalogista.
 7. T. Kiili

  Carisma 2000 GDI 1.8 tyhjäkäynti ja takerteleva vaihteisto

  Vaihteistoöljytkin voisi vaihtaa, nekin kun tuppaa vesittymään aikojen saatossa. Tyhjäkäyntikin toimii aivan oikein. Annettiinhan ennen vanhaan kaasariautoillekkin ryyppyä että pysyivät käynnissä.
 8. T. Kiili

  Egr venttiilin poisto.

  Hiilipöntön kautta menee mm tankin huohotin joten bensa käryää ainakin jonkunverran, lisäksi jos otteeseen on merkitty "aktiivihiilisuodatin" niin leimasetä voi olla antamatta leimaa.
 9. T. Kiili

  95 vuoden Lanceriin spoileri?

  Ihan perussiisti ja 100€ koska noita ei joka paikassa vastaan tule.
 10. T. Kiili

  95 vuoden Lanceriin spoileri?

  Löytyis evo 1 spoileri ylimääräsenä.
 11. T. Kiili

  Mitsubishi Eclipse 1g osia

  Etunavat kiinnostaa. Missä osat sijaitsee?
 12. T. Kiili

  Evo 4:een isot Brembon jarrut

  Voi olla että kuva hämää mutta näyttää että toinen puoli levystä ois paksumpi?
 13. T. Kiili

  GRANDIS KÄYNNISTYSONGELMA

  Kiitokset kuvista, elikkäs tuossa mallissahan ei mielestäni erillistä PTU yksikköä olekkaan. Eli siinä tapauksessa nokka akselin asentotunnistin kannattaa vielä tarkistaa. Kuva liitteenä.
 14. T. Kiili

  GRANDIS KÄYNNISTYSONGELMA

  Tuon perusteella veikkaus olisi virranjakaja (jos on) tai vahvistinyksikkö (PTU, liittyy puolien ohjaukseen), tämä siksi koska asentotunnistinhan oli jo vaihdettu ja auto ilmeisesti myös toimi sillä? Jos pystyt niin ota kuva moottoritilasta, en tunne automallia niin hyvin että ulkoa tietäisin...
 15. T. Kiili

  GRANDIS KÄYNNISTYSONGELMA

  Tosin auto on toiminut aiemminkin samalla avaimella joten vähän epäilyttää. Mutta tosiaan yleensä kaukkariavaimessa on sellainen musta pieni täytepala joka antaa ajonestolle signaalin. Liikkuko kierroslukumittari kun starttaa autoa? Sen pitäisi vähän nousta kun starttaa.
Ylös Bottom