Hakutulokset

 1. S

  Evo 6 Viriosaa!!! ,

  Löytyykö vielä osia syyläri,penkit ja vanteille kinnostusta
 2. S

  EVO 4 tankki 80€

  purettu Evo 4 tankki pois turvatankin tieltä ei vuoda yms. kuvista poiketen mukaan saa pumpun jalan mukaan. Sijainti forssa HP 80€ 0458503334
 3. S

  Evo 6 purkuosia

  Löytyykö keskikonsolin kyynernojaa,kuskinpuolen jalkalistaa eteen ja taakse.
 4. S

  Myydään E6 2,5" catback + downpipe + muuta

  Moi! löytyykö evon tubolta tulevaa jpipe putkea (kuva) ja turbon öljyypaluu putkea ?
 5. S

  M: Tuning ja viriosia - Yleismallisia, Garrett, Tial, ARB, yms

  4G63 turbopakosarja Kalle Koivumäki Racing - uusi. Garretin turbokone ja Tial hukkaportille 250€ vieläkö löytyy? pistäisitkö pari kuvaa
 6. S

  Evo 4 AYC

  joo niin oon kuullu että sillonku toimii niin on todella hyvä etenki jenkit painottanu sitä. mutta tässä on sähkö vika ainakin tällä hetkellä ja piuhat ollut pois vissiinkin vuodesta 2017 millon hoidettu ayc öljyjen vaihto niin aika tuuri olisi ettei mitään olisi mennyt rikki.
 7. S

  Evo 4 AYC

  taitaapi olla parempi heittää kaikki ayc hommelit pois ja kunnon perää tilalle niin hävii kaikki tämmöset arvuuttelut :)
 8. S

  Evo 4 AYC

  Tåmmönen patentti löyty eli sen takia ayc valo "toimi" eli oli tosto katin kuvasta otettu maadotus ja sitten siitä valo pois. Noh nytten tarvii selvittää miks ei tuu virtaa pumpulle vaikka mitä tekis.
 9. S

  Evo 4 AYC

  ei lähe päällä eikä piuhoista ees tullut virtaa. kokeilin suoraan akulta pumpulle niin kyllä pumppu ainakin lähti hyrräämään.
 10. S

  Evo 4 AYC

  joo huomenna olisi tarkotus tarkastaa onko mitään hyppy johto patentteja yms. sammuu kumminkin eri aikaan kun muut valot.
 11. S

  Evo 4 AYC

  onko kyseiset piuhat AYC pumpulle? puskurin otin irti ja huomasin että on irti. (oikea takakulma siis kyseessä) AYC valo syttyy ja sammuu normaalisti kun auton käynnistää ja perä tuntuu toimivan normaalisti.
 12. S

  Tietoa myynnissä olevasta autosta

  https://www.nettiauto.com/mitsubishi/eclipse/10309226 oisko tietoa kyseistä autosta? kaveri katsellut ensiautoksi.
 13. S

  Evo 4 purkuosaa

  löytyykö kyynärnojan kantta, jalkalistoja ja kampiakselin hihnapyörää?
 14. S

  Evo Korkea ohm suuttimet

  Vs: voi poistaa selvä :peukku tässä kaivoin viellä samalla ohjeet miten saa hätätapauksessa tehtyä https://www.evolutionm.net/forums/evo-how-requests-questions-tips/457774-how-bypass-injector-resistor-box.html ainahan parasta olis et sivuleikkurit syrjää ja ostaa sen palasen mutta...
 15. S

  Evo Korkea ohm suuttimet

  Vs: Korkea ohm suuttimet evoon. kiitoksia nopeasta vastauksesta
 16. S

  Evo Korkea ohm suuttimet

  Eli olisi tulossa korkea ohm suuttimet e4. nopella googletelulla en löytäny vastausta. vaatiko kyseinen toimenpide etuvastuksen muutoksia vai saako heittää suaraan paikalleen ja piuhat kiinni? nissan miehenä tottunut noita etuvastuksia ohittelemaan.
 17. S

  EVO IV käy rikkaalla 10.3 arvo

  Vs: EVO IV käy rikkaalla 10.3 arvo Jaahas vika paikannettu kiitoksia hyvistä arvaukista :) säikähdyksellä selvitty sylinteriin ei tullut yhtään jälkeä palaset lähti irti vasta kun männänrenkaat irrotti.
 18. S

  Ostetaan evo 4 Nokka akselin asentotunnistin

  evo 4 tarvitsisi toimivan nokka akselin asentotunnistimen tarjoa omaasi hinnan kera. voi myös linkata sivuja mistä saa ostettua tai oem numero että saa timangi tiskiltä huomenna kysästä. Saa tarjota myös uudemman evon säädettävää ecua tai aftermarket jos hinta on järkevä. säädettäviä alusta...
 19. S

  EVO IV käy rikkaalla 10.3 arvo

  Vs: EVO IV käy rikkaalla 10.3 arvo miten dumppi voi noin voimakkaasti vaikuttaa tk/ ajamiseen jos se ei päästä ilmaa läpi? järjen mukaan ei pitäisi vaikuttaa ollenkaan muutakuin sillonkun dumppi aukee ja sillonhan se vaikuttaakin ku auto meinaa sammua mutta tämän asian kanssa pystyn elämään...
 20. S

  EVO IV käy rikkaalla 10.3 arvo

  Vs: EVO IV käy rikkaalla 10.3 arvo vanha bypassi oli rikki sen takia tilalle laitettu dumppi mikä tuli auton mukana. 10.3 arvo tyhjäkäynti,tasakaasu ja kiihdytys kaasusta päästää niin arvo käy siellä 8 tuntumalla hetken päästä 10 takasin.
Takaisin
Ylös Bottom