Hakutulokset

 1. 3

  Outlander PHEV kabiinin lämmitys

  Tämä lämmitysongelma tuntuu olevan yleinen vika = huonosti suunniteltu = mielestäni takuu. Edes 70-luvulla ei esiintynyt tämmöisiä ongelmia. Ongelmat alkoivat kun alettiin keksiä / valmistaa näitä ihme venttiilejä tiukilla toleransseilla jotka on suunniteltu "puhtaalle" vedelle. Vesihän...
 2. 3

  ASX ajovalot

  Voihan sitä kokeilla vaikka entistä lamppua siihen rinnalle.
 3. 3

  ASX ajovalot

  Oletko vaihtanut polttimot ristiin ?
 4. 3

  Outlander PHEV kabiinin lämmitys

  Kaikki eristys auttaa mutta po tarkkana ettei tee sinne korroosiopesää eli pitäisi vulkanoida. Kaverille RAV 4 Hybrid ja siinä tuntui asiat olevan kunnossa / toimivan. Takuukin 10v / 350 tkm.
 5. 3

  Outlander PHEV kabiinin lämmitys

  Näillä sivuilla on paljon pöhinää tästä asiasta. Jotkut ovat ison rahan kanssa selvittäneet "ongelmaa" eli ominaisuutta. Onnistumisia on saatu.
 6. 3

  Outlander PHEV 2014 sisävalojen polttimoiden teho

  Kannattaa tarkistaa että Led mahtuu fyysisesti. Minä ainakin jouduin yhteen kattovaloon "survomaan" että asettui. Onhan tuo pysynyt vaikka vähän jännitti.
 7. 3

  Phev my14 jako hyppäsi?

  250 tkm on vasta sisään ajettu. Ei sillä km määrällä ketjukoneet porsi. Mullakin tulee noin 60 tkm /v joten noin 5v olisi elinikä noin laskettuna.
 8. 3

  Phev my14 jako hyppäsi?

  Sehän on merkki huonosta sunnittelusta kun noin pääsee käymään. Onhan se tehtaalla ollut tiedossa että kun sähköllä lähdetään niin polttis tulee starttaamaan tosi usein. Ei luulisi sen paremman ketjukokoonpanon monta € enempi maksavan ?
 9. 3

  Mitsubishi outlander puhaltaa kylmää

  Tuntuu olevan tyyppivika tuo venttiili / lämpöongelma. Taitaa olla aika kalliskin venttiili ja sekin mennee rikki suht pian.
 10. 3

  ABS valo

  Olisiko ko uusi anturi rikki -- minulla uusi anturi oli viallinen -- monta temppua tehtiin ennenkuin uskottiin.
 11. 3

  Kiitti vaa! :D

  Eli työmatkaajot 22 x 30 km = 660 km menee jatkossa sähköllä. Siihen on mennyt rahaa kuukaudessa noin 100 €. PHEV tulee säästöä noin 200-300 / kk.
 12. 3

  Outlander 4N14 diesel pakosarjan vaihtavia korjaamoita?

  Olisit kysynyt hinnan etukäteen. RJ osaa varmasti asiansa mutta muualla voi oll 3x halvempaa sama homma. Näin ainakin minulle kävi kun kysyin muualta eli säästin 400 €.
 13. 3

  Mitsubishi PHEV sähkö kuluu itsestään

  A -mittari akun navan ja jommankumman akun johdon kanssa sarjaan. Sitten voi alkaa sulakkeita irrottamaan yksi kerrallaan niin selviää mikä vie sähköä kun virta on pois päältä. Voihan se olla ko akun sisäinen vikakin mutta toisaalta kerroit että 30 km pääsee sähköllä .
 14. 3

  Outlander PHEV akun balansointi MUT3:lla?

  7 k€ akkuihin --saa siinä monta kertaa ajaa 40 km "sähkölenkkejä" ennen kuin on tuo summa taskussa. Pysyn dieselissä.
 15. 3

  Outlander PHEV akun balansointi MUT3:lla?

  Pystyykö sen huonon kennon vaihtamaan helposti / hintaan ? Pitääkö purkaa koko auto jotta onnistuu ? Jos koko auton joutuu purkamaan on sama vaihtaa koko akku.
 16. 3

  Outlander ll ajovaloumpioista?

  Takajouset on melko antautuvat. Minäkin vaihdoin 2 kertaa peruskovuudet = ei toimi kovin pitkään. Kannattaa ostaa mediumit tai kovat.
 17. 3

  Grandiksen 2005 kaukosäätöinen keskuslukitus. Avaimen paritus.

  Tarviiko edes parittaa uudestaan ? MUlla 07 Outtis ja molemmat avaimet noin vuoden pimeenä. Laitoin uudet patterit ja niin vain alkoi toimimaan ilam mitään temppuja --NAKS.
 18. 3

  Pajero 3.5 V6 vm. 99 käyntiongelmat...

  Mikähän ohmiarvo kun se nykiminen alkaa ? Josko koittaisi sen arvoisen kiinteän vastuksen laittaa ja katsoo mitä tapahtuu. Ei se tunnu kovin tarkka olevan noista ohmeista kuten itse kirjoitit 7,5-9,5 ja 0,2 --0,1 = enempi hehtaarihommaa. Minkähän tarkkuusluokan NTC käytössä vielä em hehtaarien...
Takaisin
Ylös Bottom