Hakutulokset

 1. P

  pajeron sähkövaihde.

  onko tietoo miten saa purettua? ku automaatti pajero 2,5 turbo intercooleri diisseli. niin sähkö vaihde toimii joskus ja jouluna jos sillonka? ei mitn ruuveja tms ainaka päälli puolellla?
 2. P

  Pajero,L200/300,Canter uusia alkuperäisosia (katso myös mitsunosat.net)

  Vs: Pajero,L200/300,Canter uusia alkuperäisosia Moro löytyykö pätkä pajeroon -87. apusimpukan kumit? lehti jousi kunnolla ei niin väliä ku on ehjä. oma poikki ei leimaa. :seina
 3. P

  Pajeron kytkin

  Vs: Pajeron kytkin kytkin ei toiminu jäi vaan pohjaan. vähän aikaa pumppas ja(isukki kävi auton alla,ei tehny mitään) rupes toimiin ! ilmeisesti sylinterin tiivistee on paskana!
 4. P

  Pajeron kytkin

  Vs: Pajeron kytkin nesteet ok. palautin jousi on ja se ei oo poikki.mut se tappi mikä mikä menee sylinteriin ni tuntuu et se ei oo kiinni sylinterin päässä ollenkaan? no kohta montulle tutkimaan mitä löytyy? jos löytyy :nykii
 5. P

  Pajeron kytkin

  terve pitkästä aikaa! vähän apua kaivataa kytkin teki tempun !! eli kytkin poljin menee "plompsahtamalla" pohjaan ja jää sinne??? eli onko se tappi mikä menee jarrupolkimelta konehuoneeseen(sylinteriin vai??) poikki tai irti ?? jos irti miten takasin?? kiitoksia etu käteen??
 6. P

  apuva nelivedon kans

  jatketaan vähän vielä kuuluuku oikean puoleisen vetarin vasemmas päässä olla klappia??? ???
 7. P

  apuva nelivedon kans

  87 pätkä pajeron neliveto ei suostu toimimaan?? naksahti ku pisti lukot päälle ja pakitti hiukan ja sen jälkeen ei suostunut toimiin ?? missä vika /viat??
Takaisin
Ylös Bottom