Hakutulokset

 1. O

  l200 ja lämmityksen säätö

  Vs: l200 ja lämmityksen säätö Tuo vaihtoehto, että alkaa pikku hiljaa viilenemään ni sopisi parhaiten. Ja silloinkin viileneminen on vähäistä ja parhaiten toimii suoraan ikkunalle puhaltaessa.
 2. O

  l200 ja lämmityksen säätö

  Vs: l200 ja lämmityksen säätö Mistähän sen osaisi tarkistaa ja ennen kaikkea onko vaihtaminen vaikeaa.
 3. O

  l200 ja lämmityksen säätö

  Mistähän kannattais alkaa vikaa ettimään ku l-200 vm 89 puhaltaa vaan lämpöstä. Vipua kääntäessä kylmemmälle niin hieman viilenee. Tämäkin tapahtuu vaan puhalluksella joka on suunnattu ikkunalle. Muilla ei viilenemistä huomaa. Onko isokin urakka korjata?
 4. O

  L-200 laturin valo

  Vs: L-200 laturin valo En itsekkään usko hiili vikaan, kun yleensä valo häviäää jostain napsahduksesta! Mistähän löytyy jännitteensäädin ja onko kalliskin laittaa?
 5. O

  L-200 laturin valo

  Terve! Ongelmana seuraava, kun auton starttaa niin joskus lataus alkaa toimimaan heti ja valo sammuu. Joskus taas tekee sen, että joku rele tai vastaava naksuttaa ja lataus valo jää palamaan, valo sammuu muutamassa minuutissa ja toisinaan taas kymmenenkin minuutin päästä, missä mahtaa olla...
 6. O

  Pajerosta pieni veroinen

  Terve! Täältä varmasti löytyy tietoa kuinka helppo pajerosta vm 90- tai uudemmasta on tehdä huoltoauto? Tai lähinnä kiinnostaisi 2+2 tai 2+3 henkilön pakettiauto. Eli kovat penkit varmaan taakse ja muuta. Kiitos jo vastauksista. asista löytyikin tietoa haulla, mutta jos jollain on jotain uutta...
 7. O

  L-200 lämmitylaitteen vaihto

  Vs: L-200 lämmitylaitteen vaihto Kiitoksia vinkeistä, vanha uusi paikoillaan ja eristetty!
 8. O

  Pajero,L200/300,Canter uusia alkuperäisosia (katso myös mitsunosat.net)

  Vs: Pajero,L200/300,Canter uusia alkuperäisosia (katso myös mitsunosat.net) Terve! Löytyykö mitsu l-200 -89 malliin takavalojen laseja. Molemmille puolille olisi tarvetta.
 9. O

  L-200 lämmitylaitteen vaihto

  Vs: L-200 lämmitylaitteen vaihto Jep, malli on -89. Kiitoksia vastauksista!
 10. O

  L-200 lämmitylaitteen vaihto

  Terve! kysymyshän jo tulikin tuossa ylhäällä, elikkä onko hankala homma? Ja vielä tarkennukseksi, siis lämmityslaitteenpuhallin!
 11. O

  Lehtijousi poikki

  Vs: Lehtijousi poikki Soittelin tuossa jousi firmoihin ja Seinäjoen jousi tarjosi 190€ kpl, on vaan aika suolainen hinta! Eipä siinä auta ku pian tehä päätöksiä, muuten auto lahoo pihaan!
 12. O

  Lehtijousi poikki

  Terve! Eli, Mitsu l-200 vm. -89 oikealta takaa lehtijousi poikki ja katsastusmies paukautti auton ajokieltoon. Kysymys kuuluukin, mistä sais edullisesti jousia ja käykö l-200:seen esim. pajeron jouset? Kiitos jo etukäteen!
Takaisin
Ylös Bottom