Hakutulokset

 1. L

  Pajero 2.6 bensa sylinterinkansi.

  Työkaveri tarvitsisi sylinterinkannen -90 malliseen 2.6 bensa pajeroon. Ehjän sellaisen..
 2. L

  Pajero 2.6 sylinterinkansi.

  Työkaverilla on -90 mallinen 2.6l bensa pajero, pätkä mallia, josta on kansi halki. Onko kovinkin yleinen vaiva? Tuntuu olevan vaikea löytää kantta, onko vinkkiä mistä löytyis/löytyykö keltään?
 3. L

  Outlander 2.0 did -08 "Kaasuläppäkotelo-vika"?

  No niin, exän mitsu hyytyi tänään motarille ja yleismallin lukijalla sain koodeja P 0487 ja P 0488. Siitä pähkäilin vian egr-suuntaan ja kaasuläppähärvelistä kun ottaa pistokkeen irti niin käy ja kulkee ihan normaalisti, mutta jos laittaa pistokkeen takaisin niin sammuu heti. Onko vika niin...
 4. L

  2.0 DI-D diesel vm.2007

  Täälläkin emännän Outlanderissa välillä samaa vikaa, "kengurudieseliä" tankissa kun ajaa hiljaa. Olisko sama vika ja ohjeet?
 5. L

  Outlanderin jarrujen herkistelyä.

  Jarrut katsottu, tapit oli vaan aika kuivia ja yksi etupala oli kulunut vinosti, toisesta päästä raudalle asti. Ihme homma kun mäntä ei ollu jumissa kuitenkaan. No, tänään tulee uudet palat niin pitäis saada kuntoon taas.
 6. L

  Outlanderin jarrujen herkistelyä.

  Laiskana meinasin kysellä etukäteen että pitäiskö varautua hankaluuksiin/ihmeellisyyksiin jarrujen herkistelyssä, kun emännän 2008 Outlanderin jarrut laahaa vähän joka kulmassa.
 7. L

  Mitenkä laturin vian selvittää?

  Vs: Mitenkä laturin vian selvittää? Ei, kyllä se oli nimenomaan sen pyörivän osan lakat sulanu.
 8. L

  Mitenkä laturin vian selvittää?

  Vs: Mitenkä laturin vian selvittää? Johdot ainaki näytti olevan ehjiä ja kunnossa. Voisko se mennä ihan itsekseen oikkariin?
 9. L

  Mitenkä laturin vian selvittää?

  Vs: Mitenkä laturin vian selvittää? No niin, takatuuppari lataa ku laitoin siihen uuden laturin. Ainaki roottorista oli sulanu lakat ja eristeet pois.
 10. L

  Mitenkä laturin vian selvittää?

  Vs: Mitenkä laturin vian selvittää? Nyt on korkeammilla voimilla jotain meikäläisen autoilua vastaan! Mikähän on todennäköisyys siihen, että molemmista autoista kypsyy laturi viikon sisään ilman ennakkovaroitusta? Nyt niin on kuitenki käyny, tänään emäntä jäi kaupan pihaan ku virta loppu...
 11. L

  Mitenkä laturin vian selvittää?

  Vs: Mitenkä laturin vian selvittää? 2 remmiä ja on pumppu persiissä. Laturi on sellanen vähän "nykyauton" laturin näkönen, pyöreähkö. Korimalli on sama ku vanhemmissa, Ratti on vaan uudempi. Meillä on -98 turboton takatuuppari ja -97 turbo nelikko,Sama koppa ja sama kone muuten, eli se 2.5L...
 12. L

  Mitenkä laturin vian selvittää?

  Vs: Mitenkä laturin vian selvittää? On sellasia olemassa, usko pois. Airbäggi ja kaikki. Motonetin luettelon mukaan -94 vaihtuu sisältätuulettavaksi ja hinta pompsahtaa. Kun laittoi uuden sulakkeen niin se kestää kyllä, mutta ei lataa pätkääkään.
 13. L

  Mitenkä laturin vian selvittää?

  Eli L-300 -98 lopetti lataamasta ja poltti sen 80A sulakkeen akun päältä. Latausvalo ei toimi sammuksissa eikä käynnissä, mutta ku sen johdon lyö maihin niin valo palaa. Millä otan selville riittäisikö pelkkä Diodisilta(25 euroa) vai ostaako koko laturi(190 euroa). Vai oliskohan...
 14. L

  Pajero,L200/300,Canter uusia alkuperäisosia (katso myös mitsunosat.net)

  Vs: Pajero,L200/300,Canter uusia alkuperäisosia (katso myös mitsunosat.net) Mahtaisko löytyä L-300 4wd:n alatukivarren etummaista puslaa kuskin puolelle??
 15. L

  Pajeron pakoputkiasiaa

  Vs: Pajeron pakoputkiasiaa Ratsastetaan samalla aiheella, ja kysytään mistä kannattaa ostaa osat jos kyhäis vaikka 2.5" tai 3" rosteriputkiston? Ja minkä tyyppisiä vaimentimia?
 16. L

  2.5 TD diesel imusarja vs. vaparin imusarja

  Vs: 2.5 TD diesel imusarja vs. vaparin imusarja Joko Neppi on saanu cuulerin Delicaan? Tai joku muu? Pitäis ite askarrella tohon 3sataseen, ja olis ollu kiva vakoilla vähän putkistoreittejä.. Ja jostain pitäis se imusarja löytää kanssa, eli ostetaan jos jollain on ylimääräinen.
 17. L

  L300 Delican laatikko rikki (oli "perä sanoi poks..")

  Vs: L300 Delican perä (?) sanoi poks.. Siinä on vissiinki 4.875 välitys, selvittelin noita periä ku piti omaan saada etuperä. L-200:sissa on oikeaa välitystä ilmeisesti vasta -90 luvun ihan lopusta alkaen, ja sen malliset etuperät ei ainakaan ole fyysisesti samanlaisia, vanhemmat kai on, mutta...
 18. L

  L-300 / L-200 / Pajero voimansiirron osat.

  Vs: L-300 / L-200 / Pajero voimansiirron osat. Nyt on käyty makoilemassa sekä l-300:n että -90 pitkän tdi pajeron alla. Se on ainakin selvä,että koko mötikkä ei sovi noin vain. Kiinnikkeet on eri paikoissa ainakin, pajerosta ei oikein päässy mittaamaan eikä sitä kovin hyvin nähnytkään sieltä...
 19. L

  L-300 / L-200 / Pajero voimansiirron osat.

  Vs: L-300 / L-200 / Pajero voimansiirron osat. Elikkäs ainaki -89 ja -90 mallisissa td-ic pajeroissa näyttäis olevan sama välitys, niistäkö mahtais sopia?
 20. L

  L-300 / L-200 / Pajero voimansiirron osat.

  Vs: L-300 / L-200 / Pajero voimansiirron osat. Engine=4D56, Ext=W09B, Trans=V5M21 ja Axle=4875. Eli välitys on kai 4.875. Mikä toi Ext on? Autohan on sitä tyylikästä -80 luvun disainia, lättäkeula ja kulmikas kaappi. Vissiin vielä 2000 vuoden malliki on ihan samannäköinen.
Takaisin
Ylös Bottom