Hakutulokset

 1. Juzz1

  Keskustelua ajoakun kunnosta

  Nonniiiin. Kävin tänään Autotalo Hartikaisella muiden asioiden tiimoilla ja kysyin samalla tiskiltä onko pheviin akkupäivitystä kun alkaa sähkökantama ja akkuun menevän virran määrä tippua. Kyllähän semmoinen nyt sieltä löytyi, päivitys kestää ilmeisesti koko päivän.
 2. Juzz1

  Outlander PHEV yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

  Nuo viimasuojat pitää kyllä hankkia. Itse asennutin lohkolämppärin sisähaaralla mutta tuleva talvi vasta ensimäinen mitsun ratissa.
 3. Juzz1

  Outlander PHEV yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

  Kyllä en enää dieseliä ottas mistään hinnasta. Omalla nyt 12900km takana, keskikulutus 4.1 / 100km ja tulee tippumaan tuosta vielä, koska tullut nyt erinäisistä syistä vähän pidempää matkaa ajettua ja paljon kärryn vetoa. Tällä vaihdilla tulee n. 27tkm ajomäärä vuoteen. Ero entisen auton...
 4. Juzz1

  Keskustelua ajoakun kunnosta

  Laitahan infoa sitten miten soh alkaa kehittymään tuon jälkeen.
 5. Juzz1

  Outlander phev ostoa harkitsevat

  Eikä markkinoilla taida ainakaan vielä olla hirveästi valinnanvaraa tuossa hintaluokassa. Tilava maasturi neliveto jossa vetokykyäkin 1500kg + plug in hybrid. Ilmeisen luotettaviakin nämä ovat. Tosin eilen huomasin ensimäisen vian, vänkärin puolen sisävalo pimeänä..
 6. Juzz1

  Outlander phev ostoa harkitsevat

  Sekä että. Itse reilu 11tkm ajaneena voin sanoa että paras auto tähän asti. Maavaraa saisi olla omaan käyttöön enemmän. Lisäksi tuo neliveto ei herätä vielä luottoa vaikka joku sitä täällä kehuikin. Autoilun kulut tippuneet reilusti. Autossa on paljon hyvää mutta on hieman tylsähkö.
 7. Juzz1

  Keskustelua ajoakun kunnosta

  Eikö joku esim 19vm auton omistaja voisi soittaa merkkihuoltoon ja kysyä onko autoon saatavilla akkuun liittyvää päivitystä ja raportoida sitten tänne?
 8. Juzz1

  Keskustelua ajoakun kunnosta

  ei ollu ainakaan omaan 20 malliin saatavilla??
 9. Juzz1

  Outlander PHEV huolto

  Kaikkea sitä kuulee...
 10. Juzz1

  Keskustelua ajoakun kunnosta

  Piti ihan soittaa huoltoon ja minun autoon ei ainakaan ollut mitään päivitystä saatavilla. Koskee ilmeisesti isompi akkuisten alkupään malleja.
 11. Juzz1

  Keskustelua ajoakun kunnosta

  Maksaa tietenkin tuo päivitys.?
 12. Juzz1

  Vakuutusmaksu ja kasko

  Tottakai vaikuttaa vähän. Esim jos ajat 20tkm tai yli 30tkm / v ero on 100-150€ riippuen vähän kaskon laajuudesta. Popvakuutuksen sivuilla helppo laskea ajokilometrien vaikutus vakuutuksen hintaan.
 13. Juzz1

  Vakuutusmaksu ja kasko

  Laittakaas myös hintoja näkyville edes suunnilleen. Tällähetkellä oma fenniassa liikenne+täyskasko 415€/v. Kasko halvennuksessa ekan vuoden.
 14. Juzz1

  Outlander PHEV: kesärenkaat

  Höpöhöpö, mitsu näyttää vakiorengastuksilla 6-8kmh liikaa nopeuttaa. Tuolla 235/55r19 renkailla ero kapenisi vaan pienemmäksi ja lähelle oikeaa lukemaa.
 15. Juzz1

  Outlander PHEV: kesärenkaat

  Haluaisitko laittaa kuvan tuosta 235/50r19 rengastuksesta auton alla? Ilmeisesti 235/55r19 ei enää sovi pyörimään alla hankaamatta?
 16. Juzz1

  Keskustelua ajoakun kunnosta

  Kai se ilmastoinnin huolto sitten kuuluu huolto-ohjelmaan?
 17. Juzz1

  Outlander PHEV 2014 ajoakku sökö -vaihto omalla kustannuksella

  On nämä tosiaan maku-asioita, mutta melkonen koiran oksennus tuo sisusta :poop: Jos tulevan outlanderin sähkömatka on n.70km ja hinta pyörii siinä 50k€ niin itselle olisi ainakin ykkös vaihtoehto. Tai Mersun GLC..
 18. Juzz1

  Suksiboxi Pheviin

  Kyllä, eli eikös se ole aika normi painorajoitus muihinkin verrattuna? Luulisi äkkiseltään että sähkö/hybridi autoissa voisi kattokuormaa olla enemmänkin vs ”normi auto” perustuen matalempaan painopisteeseen akustosta johtuen. Outlanderin tapauksessa tietty kori on korkea. Noh 50kg on aivan...
 19. Juzz1

  Suksiboxi Pheviin

  Onko porukka hommaillu kuljetuskapasiteettia lisää suksiboxin muodossa? Itse totesin että tilat matkatavaroille loppuu vaan kesken kahden mukulan, kahden koiran ja emännän kanssa. Tuli hommattua thulen kattotelineet (wingbar edge) ja thulen motion xt xl laatikko. Lisäks vielä vinssi jolla saa...
 20. Juzz1

  Outlander PHEV polttoaine - 95E10 vai 98E5

  95E10 tulee tankattua.
Ylös Bottom