Hakutulokset

 1. kimbe67

  Vakuutusmaksu ja kasko

  Onkohan miten vakuutusyhtiössä eroa PHEVn vakuutusten osalta. Minulla oli vakuutus POPissa täysillä bonuksilla ja puhtaalla kolarihistorialla. Olisivat peijoonit nostaneet liikennevakuutuksen ja kaskon hintaa elokuun alusta 23%, katsoin viisaammaksi vaihtaa vakuutusyhtiötä. Onkohan miten...
 2. kimbe67

  PHEV Remote Ctrl

  Moi, MY-16 ja CTRL-1: meni Android 10 päivittämään uusimpaan APPiin. Ja eipä enää toimi. Play kaupasta ei löydy enää CTRL-1 sovellusta ollenkaan, vai enkö osaa etsiä. Siihen loppui Remote remote conrollerin käyttö .
 3. kimbe67

  Regeneratiivinen jarru käpälä

  Miten käytätte PHEVssä ko. käpälää? Pelkässä ns. jarrutus ominaisuudessa? Mietin vaan onko mitään haittaa eli hyötyä jos B5 asetus päällä ajelee myös matka-ajoa ?
 4. kimbe67

  Aurinkopaneelit

  Minä mielelläni latailen autoa myös päivällä aurinkoenergian turvin :)
 5. kimbe67

  PHEV MY16 CHARG/SAVE nappula ja kylmäkäynnistys

  Tuli hankittua oheinen tuote. Muutama kysymys ajatus tämän autoon käyttöön liitten. Varmaan vastaukisa foormuista löytyy, kysympä uudelleen. Eli miten käytätte tuota lataus (chrg) tai lataus (save) nappulaa, Jos on esim. pidempi ajamatka edessä n. 200 km. Kannattaako ajaa akut tyhjille ja...
 6. kimbe67

  Kesäkumit Grandikseen

  Hei. Mitä rengaskokoa suosittelette GRANDIS 2.4 INVITE automaatiin. Rekisteriotteessa on maininta 215/55R17V, varmaan on ihan ok? Entä mitä mieltä olette rengas-online.com tuotteista/palvelusta??
Ylös Bottom