2,5td tasapainoakselit

juhojk

New Member
Liittynyt
7 Tammikuu 2007
Tuli tuossa vähän aikaa sitten hommattua 4x4 l200 vm-90, koneena 2,5td ja ic:kin löytyy. Ei tullu tarkemmin kyseltyä koneesta että onko ihan tehtaan jäljiltä vai jälkeenpäin turbo laitettu. Rek. otteessa ei mainita kun 2,5D ja tehot 51kW, katsastus ok. Oliko tuohon aikaan tehtaalt tuollast mallia? Vaikuttais kyl jälkeenpäin viritellyiltä, ainakin ic. Sitten pääaiheeseen eli avasin jakopään kopan katsoakseni että missä kunnos hihna on ja huomasin että tasapainoakselien hihna on poikki. En edes huomannu koneessa mitään erityistä ( ensimmäinen dieselivekotin ) että oli kyllä sinällään yllätys. No purin jakopään auki ja mietiskelin kun luin haulla akseleista että riittääkö pelkkien merkkien kohdilleen laitto vai onko tasapainoakselit joka kolmannella kerralla oikein tai jotain vastaavaa. Haulla kun en saanut tarkkaa vastausta.
 
Vs: 2,5td tasapainoakselit

Eikai sillä oo mitään väliä kuinka monennella kierroksella on jutut kohillaan, jos joka akselinpääs on merkki, niiku onki. Eli kaikki merkit kohillee, kans kii ja kovaa ajoo.

Mulla itellä kävi Delicassa joskus samoin, et oli tp-hihna poikki, mut en huomannu mitää ennenku oli vaihdon aika. Ei sitä kuiten kannata pois jättää, onhan se sinne ihan syystä laitettu.

neppi

Ainii, tervetuloa mitsubishidiiseleiden taruakin ihmeellisempään maailmaan!!!
 
Vs: 2,5td tasapainoakselit

juhojk sanoi
avasin jakopään kopan katsoakseni että missä kunnos hihna on ja huomasin että tasapainoakselien hihna on poikki.

Frendiltä katkes 1.7 D Mitsusta sama hihna. Pala hihnasta meni sitten jakohihnan ja -pyörän väliin -> jako sekas.

MotoJussi
 
Vs: 2,5td tasapainoakselit

Nepille, kiitos kiitos, toivottavasti ei nyt mitään ihmeellisyyksiä ilmaannu, ainakaan näin alkuun ettei ala ketuttaa ostos. No auto pelannu ainakin jakopäärempan jälkeen hyvin, olisiko sitten vähän käynti pehmentynyt kun ne tp-akselitkin siel nyt pyörii. Epäilisin kyl et hihna oli jo ostohetkel poikki niin pieneen tärinään ehti jo tottua. Kattelin konehuonetta tarkemmin ja huomasin et turbon kyljes lukee IHI turbo, eli eipä ainakaan taida olla alkuperäinen. No täytyy lähtee täst :driver.
 
Takaisin
Ylös Bottom