2019 Jäsenmaksu

Akio

impact green
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
16 Huhtikuu 2010
Sijainti
Lohja
Jäsenmaksulasku lähetetään kaikille 2018 jäsenille, jäsenrekisteriin ilmoitettuun sähköpostiin tammikuun alussa. Laskun eräpäivä on 31.1.19 Eräpäivän umpeuduttua eronneilta (= laskun maksamatta jättäneiltä) poistetaan "club member"-oikeudet, ja Mitsubishi Club Finland toivottaa heille hyvää jatkoa.

Jäsenmaksu vuodella 2019 on suuruudeltaan 20e.

Mikäli olet vaihtanut sähköpostiosoitettasi ilmoita uusi osoite members@mitsubishiclubfinland.com osoitteeseen. Myös muut jäsenasiat, kuten vaihtunut nick tulee ilmoittaa em. osoitteeseen. Muista laittaa viestiisi omat yhteystietosi.


Ja kun tämä jäsenmaksu näyttää joka vuosi aina yllättävän, niin muistutetaan vielä vanhoja jäseniä tähän liittyvästä asiasta:

Jos jahkailee (laskun saamisessa oikeaan ja TOIMIVAAN osoitteeseen tai laskun maksamisessa) niin kauan, että "Club Member"-tunnukset lähtee, palkkiona laiskuudesta pääsee järjestyksessä automaattisesti ns. pinon pohjalle = Club Member -oikeudet palaa sitten kun palaa, sen jälkeen kun lasku on maksettu. Ei todellakaan välttämättä heti. Uusiakin jäseniä on tulossa vuodenvaihteessa, joiden laskuissa on oma hommansa. Tästä asiasta on nyt varoitettu useaan otteeseen = eräpäivä ei liiku.

Nykyisille jäsenille lisää asiaa jäsenmaksusta ja jäsenkorteista:

http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=46441.msg412835;topicseen#msg412835

Toimintaohjeet uusille jäsenhalukkaille:

http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=828.0

Jäsenyyden edut pähkinänkuoressa:
-Foorumille aukeaa alueita jotka ovat näkyvillä vain Club Member oikeudet omaaville (esim suljettu tekniikkakeskustelu, mm re85 muutos)
-Pääsy Clubin tapahtumiin kuten, Kesä-, talvi-, dyno-, ja ratapäivät.
-Alennukset Clubin yheteistyökumppaneilta (esim. Mega-auto ja maahantuojan poistotori)
-Vaikuta Clubin toimintaan

Lisäksi, 4.10.18-31.12.18 uudet jäsenet saavat vuoden 2019 jäsenyyden kaupanpäälle, eli kipinkapin laittamaan hakemusta!
 

Akio

impact green
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
16 Huhtikuu 2010
Sijainti
Lohja
Vs: 2019 Jäsenmaksu

uusille jäsenille myös tarratarjous
http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=61419.0
 
Ylös Bottom