28.8. 2019 alkaen liittymisetuna vuoden 2020 jäsenyys kaupan päälle.

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Liittymällä nyt saat nauttia loppu vuoden jäseneduista ja pääset osallistumaan dynopäivään.

Rekrytoimalla kaksi uutta jäsentä saat itsellesi ilmaisen jäsenyyden ja uudet jäsenet saavat 2kpl pieniä kerhotarroja. Ilmoita nämä tiedot joko sähköpostilla tai yksityisviestillä allekirjoittaneelle.

kerhotarrat.jpg


Sähköposti, johon tiedot lähetetään:
membersÄTmitsubishiclubfinland.com
(ÄT tilalle @-merkki)

Sähköpostin OTSIKKO KENTTÄÄN : Jäsenhakemus

1. Täydellinen nimi
2. Katuosoite, paikkakunta ja postinumero
3. E-mail(it) (oltava TOIMIVA, koska jäsenmaksulasku tulee sähköpostilla. HOTMAIL ja LUUKKU osoitteet toimivat huonosti, niihin ei aina voida lähettää laskua. Sallittujen vastaanottajien asetuksia muuttamalla myös nämä osoitteet saattavat toimia. Tee tarvittavat muutokset ENNEN kuin lähetät tietosi, tai ilmoita vaihtoehtoinen sähköposti. Muutamissa tapauksessa myöskään HOTMAILista lähetetty maili ei ole tullut perille kerhon päähän.)
4. Nimimerkki/tunnus/nick jota käytät foorumissa, jos ylipäätään käytät foorumia. Foorumin käyttö ei ole pakollista, jäseneksi voi liittyä ilmankin, mutta silloin ei luonnollisestikaan saa "CLUB MEMBER"-tunnuksia foorumille. (HUOM! sinun täytyy ITSE REKISTERÖITYÄ foorumiin valitsemallasi nimimerkillä/tunnuksella/nickillä. Rekisteröidy ensin, ilmoita tietosi vasta sitten jos haluat jäseneksi.) Nick ja profiilin sähköposti on oltava samat kuin jäsenhakemuksessa.
(5.)Puhelinnumero (vapaaehtoinen tieto)
(6.)Auton tiedot (vapaaehtoinen tieto, ei rek. nroa)
(7.) Oletko maksanut jäsenmaksun aiempina vuosina? Jos olet, niin koska viimeksi?


Lisää tietoa jäseneksi liittymisestä.
 
Ylös Bottom