CB Lancerin tyhkäkaynti ei toimi 4G92

JerelancerV

New Member
Liittynyt
15 Marraskuu 2022
Tosiaa eilen alko mitsussa (95lancer 4g92) että tyhjäkäynti ei pelaa lämpösenä kylmänä käy ekaks 1k hujakoilla tyhjää ja mitä enemmä kone lämpiää nii tippuu jopa alta 500rpm ja sitte josaki vaiheesa loppuu tyhjäkäynti kokonaa. Mikä vois olla?
 
Tyhjäkäynti väärin säädetty. Puuttuuko kaasuläppäkotelosta sellainen musta kumitulppa? Onko kaikki liittimet paikoillaan kaasuläppäkotelossa?
 
Tyhjäkäynti väärin säädetty. Puuttuuko kaasuläppäkotelosta sellainen musta kumitulppa? Onko kaikki liittimet paikoillaan kaasuläppäkotelossa?
Vaa tuohan oire tuli ajossa palo toinen etulamppu ja sitten tyhjäkäynti lakkas ja kaasuläppäkoteloon en oo vielä kahtonu ollenkaan tarkotus huomenna kahtoa
 
Noi on aika diippejä hommiä välillä, mulla on vissii omasta lancerista palanu yks vaihe laturista ja se kyllä vetää seoksetkin ihan mettään jos laittaa vaikka takalasinlämppärin päälle. Jännite vaan laskee liikaa ja suutinten skaalaus menee pieleen ecussa.
 
voi olla ihan vaan huono maadoitus akulle, kierroksilla toimii muttei tyhjäkäynnillä, kantsii tarkastaa akun kiinnitys ja putsata navat ja testata akun kunto, tyhjäkäynti moottorikin saattaa olla yks, menee aika useasti näistä
 
Joo ei tuo ollukko yhtä ruuvia kääns että kiekat nousi tyhjälle rupes pelaan ja ruuvi takasi omaan asentoon niin tyhjä pelaa normisti. Mystisiä vikoja välillä vaa helpot korjaukset
 
1675614714670.png
 
Totaniinnii ei sulla mahtais tietua olla kuinka pyyhkijöitten alla oleva muovi irroitetaan? Ja pääseekö sieltä kautta pyyhkiänmoottoriin käsiksi? Meinaa lakkas pyyhkiät toimimasta mutta moottorin ääni kuuluu.
Noilla muovi nastoilla kiinni, ei sen kummemmin
 
Takaisin
Ylös Bottom