Huohotus öljytikunreiästä

Lintumies

ex 2.5TD, ex 3.0 V6 atm, ex 2.5TDIC, 2.8 tdic atm.
Liittynyt
6 Kesäkuu 2007
Sijainti
Mikkeli
Saakos öljytikun reiästä roiskua öljyä kun ottaa tikun pois auton ollesa käynnissä. Auto ei savuta eikä syö öljyä, käynnistyy hyvin ja kulkeekin mukavasti. -89 2.5tdic 420tkm, alapää laakeroitu ja männät rengastettu 335tkm kohdalla. Tossa vaan yks ukko oli tietävinään että kone on ihan loppu jos tikun reiästä roiskuu öljyy.
 
Vs: Huohotus öljytikunreiästä

Kylläpä se hyvin monessa autossa tulee öljy sieltä tikun reiästä vaikka ois kuinka terve kone. Pajerosta ei 100%varmaa tietoa. Säikähdin jo tuon käyttis mazdan jonku tiivisteen korkanneen ku ilmesty öljyläiskiä alle, mut olinki vain huolimattomasti tökänny tikun ja ei ollu aivan pohjassa -> koko konehuone aivan öljyssä..
 
Vs: Huohotus öljytikunreiästä

Asiaan liittyen,kannattaa huohotinsydeemit tsekata edes joskus että on letkut auki ja puhtaat,spacessa oli huohotinletku kerännyt vuosien mittaan aikas paskat sisuksiinsa ja siksi puhalsi öljytikunkin paikaltaan ajossa ja öljyä oli pitkin konehuonetta. Nykyisin tosin pidän öljytikunkin rautalangalla lukittuna niin eipä pomppaa paikaltaan ;) Lisäksi myöskin kovat ahtopaineet edesauttaa tuota öljyn räkimistä sieltä öljytikun putken kautta ;)
 
Vs: Huohotus öljytikunreiästä

RabaFari sanoi
Asiaan liittyen,kannattaa huohotinsydeemit tsekata edes joskus että on letkut auki ja puhtaat

Talvella Lancer 1.3:ssa jäätyi möhnät huohoputkiin ja alkoi auto pukata sinistä savua suuttimen (se siel auton takana) päästä varsin merkittävässä määrin.

"Olisi ehkä kannattanut joskus siivota".
 
Takaisin
Ylös Bottom