L200 kantsiiko?

nurmoo

New Member
Liittynyt
21 Heinäkuu 2006
L200olen aikeissa ostaa moisen härvelin diisseli 4wd vm 1991 ajettu 250 000.MUTTA auton alustassa vähä sanomista ekaksi palkki jossa vararengas lepää päällä on hantinpuolelta ihan mätä ja kun ryömii vähä syvemmälle niin pyöreä palkki jonka läpi menee joku letku ja pakoputki on ripustettu siihen putki keskeltä puhki!onko vakavaa muuten auto oikea karkki .pitäiskö korjata jotenki tms...neuvoja kaivataan.
 
uutta rautaa laittamalla tuommosista selviää. Mietityttää vaan, että pitääkö kilometrit paikkaansa kun ei kuitenkaan enää ihan uusi ole ja ruostekkin noin pitkällä...
 
niin kyl kiltsut pitää varmaan paikkaansa ku moottori ja laatikko jne tuntu niin tosi hyviltä ajoin vieres ollutta samanvuotuista jossa mittaris oli 380000 ja ero oli aikas selevä.vaikuttaako ne ruoste reijät katsastukseen? entä onko 6000 euroa liikaa tälläsestä autosta ? korissa ei ruostetta näy juurikaan.ite ku en omaa mitään omakohtasia kokemuksia lava-autoista niin vähä hirvittää kuustonnia on kuiteski aikas palio rahnaa.
 
Reikien vaikutuksesta katsastukseen ei tiiä ennenku on käyny näyttämässä. Voi mennä läpikin.

Jos kilsat pitää paikkaansa, niin kyllä hinnat vaan näyttäs pyörivän tuossa luokassa. Onhan se tietysti ihan sika hinta 15v vanhasta autosta...en perhana ymmärrä, että mikä niissä muka maksaa.
 
6000€ on pyynti? :eek:
itselläni on l200 2.0 bensa vm 91 nelikko ja runko on hilseruosteessa koko matkalta mutta läpi ei ole vielä kerennyt mennä....
hyvät renkaat
leimaakin oli ostohetkellä yli puolivuotta
ainut miinus on se että bensakone mutta eipä ole diesel veroa, kulutuskin on takavedolla pysynyt alle 10l/100km
osto hetkellä oli kytkin vikainen....mutta eipä hintakaan ollut edes kuudesosaa sinun auton pyyntihinnasta... että sanoisin koita tinkiä ja paljon :peukku
 
no nii mitsu jonka meinasin ostaa meni jollekkin muulle.no hommasin kuitenkin yksityyseltä L200 double cab 4wd 1991 riisseli .erikoosta on että autoa on korotettu 7 cm ja alla on 265/75 r16 kummit renkaat on aivan uuret samoin tuliterät talavipyörät, runkopalakit ja koko alusta ehjä uus pakoputki ja iskarit ,laatikko laakeroitu ja takapyörissä uuret laakerit jne...mut mittaris on 350000 auto makso kuitenki samat 6500 mitä menetetty mitsukin.onko tollaset pyörät minkähintaset?ai niin autosta on takapenkit otettu irti ja katsastettu pakusi.
 
auto on katsastettu ns huoltoautoksi ! erikoisuutena siinä on takalaitaan (sisäpuolelle) asennettu viilapenkki ja hytissä kiinteä työkalupakki.pyörät oli muuten palio isommat mitä aiemmin mainitsin . muistuttaa lähinnä off roud autoa.vero on kuiteski noin 90 egee.oon kyllä tykänny.
 
Takaisin
Ylös Bottom