Mitsubishi Grandis osina

Pentti Juhani

Member
Club Member
Liittynyt
5 Elokuu 2014
Mitsubishi Grandis 2.4 STW 7-paikkanen vm.2004 menossa purkuun, moottori 4G69, vaihteisto F5M42, väri numero P12, eli metalli viininpunainen. Lähes kaikki osat löytyy. mm. hyvät kesärenkaat 17" alumiinivanteilla
Lähetän kuvia tarvittaessa sähköpostilla, tekstarina tai whatsappina. Kysy lisää.
Yhteystiedot:
Pentti Nousiainen
0440173376
nousiainenpentti@gmail.com
 

Liitetiedostot

 • 20181119_133446.jpg
  20181119_133446.jpg
  472.3 KB · Lukukerrat 198
 • Grandis ..jpg
  Grandis ..jpg
  414.2 KB · Lukukerrat 186
Onko vielä osia, toimivaan moottorinohjausyksikköön olis tarvetta. Grandis 2005 2,4 bensakone.
En oo kyl varma että sopiiko se omaani ?
 
Toi on just sama moottorinohjausyksikkö ja siinä vieressä on ilmeisesti virtalukon pohja ?

Paljonko pyydät ohjausyksiköstä ja onko varmasti toimiva ?
 
Olen Iisalmesta. On kunnossa, autolla ajettu n.1.5kk sitten viimeksi. Tarvitset siis pelkän ecun? Pystyykö vanhan virta-avaimen ja käynnistyksen eston ohjelmoimaan uuteen ecuun? Vai vaatiiko ecun,käynnistysesto ja virtalukon? Lähetys onnistuu joko postilla tai matkahuololla.
 
Ihan hyvä kysymys kyllä. Autoni ei siis lähde käyntiin ja Mitsubishi-merkkiliike tuli siihen tulokseen että vika on ecussa mutta eivät maininneet mitään tuosta että vaihtaisivat ecun, sekä vaihtaisivat virtalukon samalla ecun kanssa vai olivatko vain ohjelmoimassa uutta ecua synkkaamaan vanhan virtalukon/käynnistyksen eston kanssa. Heidän tarjoushintansa olisi niin "suolainen" että tulin itse siihen tulokseen etten noin vanhaan autoon enää sijoittaisi niin paljon vaan hommaisin vanhan toimivan ecun autooni ja testaisin sillä onko käynnistysongelma oikeesti siinä. En ihan täysin luota noihin "merkkiliikkeisiin" kun ovat ennekin vaihdattanut osia edellisiin autoihin korjaamatta itse onglemaa. Ettei siis vaan kävisi niin että tuon ecun vaihdon jälkeen toteisivatkin "ecu vaihdettu mutta kuinka ollakaan auto ei edelleenkään lähde käyntiin :)

Ja sitten vielä tärkeä asia tuohon kysymykseeni liittyen Mikä on hintapyyntösi tarjoamaasi keskenään toimivaan pakettiin postituksen kanssa ?
(Asun siis Vantaalla)
 
Ainakin Mitsubishi Carisman kohdalla jos vaihtaa pelkän ecun niin silloin vanha virta avaimen siru ja käynnistyksen esto ei tunnista uutta ecua. Luulen että näin on myös Grandiksessa. Virtalukko avaimineen käynnistyksen esto ja ecu, hinta 200€ + postimaksu 7€ ja jos postiennakolla niin 7€ lisää. Jos maksat suoraan pankkitililleni 207€ niin ei muita kuluja enää lisää ja minä maksan postikulut täällä. Huomenna san postiin ja voin lähettää sinua lähempänä olevaan lokerikko automaattiin. Tehdäänkö kaupat?
 
Moi ! Saan tänään tarkistettua että onko vanha ECU:ni kuitenkin toimiva eli käynnistys vika ei ole sitten siinä.
Kiitos tarjouksestasi, se on ihan ok. Otan heti yhteyttä kun asiaa selviää niin saadaan asia hoidettua siltä osin :)
 
1000€ ja talvirenkailla 1500€ (uudet) .Puolat vaihdettu, startti, (toimiva vanha startti löytyy myös) Takatukivarret ja takajarrut vaihdettu viime keväänä, bensatankin tuloputki, akku, , ilmamassa anturi (käytetty alkuperäinen), juuri vaihdettu jakohihna ja kampiakselin tunnistin, jäähdytysnesteen lämpötila anturi, ylemmät lambdat. Ikäisekseen siisti alle 200 tkm ajettu. HUOM ! Ostaja saa noutaa itse :)
 

Liitetiedostot

 • grandis.jpg
  grandis.jpg
  370.2 KB · Lukukerrat 187
 • mitsubishi grandis.jpg
  mitsubishi grandis.jpg
  545.9 KB · Lukukerrat 188
 • mitsubishi.jpg
  mitsubishi.jpg
  147.7 KB · Lukukerrat 186
No, yrittänyttä ei laiteta jne. Onko vielä varaosa-autossa osia?
Ois etsinnässä Apurunko / Etupalkki alkuperäisosan numero MR594300

Terveisin,
Olli
 
Takaisin
Ylös Bottom