Onko galant -89:ssä lohkolämmitintä vakiona?

mehtis

New Member
Liittynyt
15 Lokakuu 2009
avokin veli osti -89 vuosimallia olevan galantin viime viikolla. itse en ole autoa vielä nähnyt mutta kuulemma koko pirssissä ei ole lohkolämmitintä. pikaisesti nettiautosta vilkasin myytävänä olevia kalikoita ja kaikissa ilmoituksissa ei ollut mainittu lohkolämmitintä. onko siis tosi että jossakin karvalakki mallissa ei ole lohkolämppäriä ollut? :nykii

nuotiotako auton alla täytyy pitää jotta sen pakkasilla saa käyntiin..
 
Vs:Onko galant -89:ssä lohkolämmitintä vakiona?

Eipä niitä lohkolämppäreitä välttämättä kaikissa autoissa olekaan, kun ei niitä tehtaalla autoon asennella.
Auton uutena ostanut ei ilmeisesti ole aikoinaan tarvinut lohkolämppäriä, tai sitten se on jostain syystä poistettu (?)

Tosiaan "lisävarusteita" nuo lämppärit+sisähaarat kaikissa pohjoiseen/kylmiin maihin tuotavissa autoissa.
 
Vs: Onko galant -89:ssä lohkolämmitintä vakiona?

Eiköhän nuo ole ollut lisävarusteena tilattavia kikkareita tuohonkin aikaan, jotkut meinanneet autoa tilatessaan ettei sellaista tarvita, meil on lämmin talli :). Saattaa olla myös että lohkolämmitin löytyy mutta on kärähtänyt jssainvaiheessa -> ei ole korjattu -> jätetty myynti-ilmoituksessa mainitsematta jottei tule sanomista. Tai on vaan epähuomiossa jäänyt mainitsematta. Onhan noita vaihtoehtoja.
 
Vs: Onko galant -89:ssä lohkolämmitintä vakiona?

mehtis sanoi
nuotiotako auton alla täytyy pitää jotta sen pakkasilla saa käyntiin..

no ei todellakaan tarvi,itellä ei oo roikassa vaikka lämppäri onkin ja aina on lähteny jos vaan akussa virtaa ;D tosin mukavuus/auton säästö syistä ihan hyvä olis käyttää.

mutta tarkoitankin tässä vaan sitä että jos auto kunnossa niin lähtee ilman lämmitystäkin ;D

ja tosiaan sitä ei välttämättä kaikista autoista löydy
 
Vs: Onko galant -89:ssä lohkolämmitintä vakiona?

Tänään tuli sekin todettua, kyllä se lähtee käymään ilmankin lämmitystä jos akku vaan jaksaa pyörittää. Seiso melkein viikon tossa pakkasessa. Kaasarivehkeet voi olla vähän eri asia. Ei se hyvä tee veivata se kylmästä käymään, tiedän sen.
 
Vs: Onko galant -89:ssä lohkolämmitintä vakiona?

GSR sanoi
Kaasarivehkeet voi olla vähän eri asia.
Miten niin eri asia ??? Ei tuon parempaa pakkaskäynnistyjää ole kuin tuo minun nelari Jammu (Mikunin kaasarilla) (moottorikelkka) -30 pakkasta ei lohkarista tietoakaan ja virta-avaimesta vain käyntiin. Sitten meidän museokampe 142 Volle ja kuuluisa Strömberiläinen kaasari ja ei ole tullu pakkasta missä käyntiin lähtö alkaisi arveluttamaan, kunhan vain akussa on puhtia.
 
Vs: Onko galant -89:ssä lohkolämmitintä vakiona?

Omassa galantissa on lohkolämppäri, mutta sen on entinen omistaja siihen laittanut. käsittääkseni penkinlämmittimet, vakionopeudensäädin ja lohkolämppäri laitetaan vasta suomessa kun galantteja joskus tänne toivat. itselläni on vain tuo viimeiseksi mainittu. mutta joka tapauksessa en ole käyttänyt lämppäriä paitsi emäntä käytti hiukan aikaa kun kävi mun autolla töissä. ja on aina lähtenyt käyntiin saman tien vaikka ei olisi piuhassa kiinni ja pakkasta -25c
 
Vs: Onko galant -89:ssä lohkolämmitintä vakiona?

mulla on -94 eclipse,eikä ole siinäkään lohkolämmitystä,mutta tosin ajattelin sellaisen siihen asennuttaa,ei tee hyvää koneelle kovilal pakkasilla hyrskäyttää käyntiin.. se säästäis konetta hieman ainakin.. ja muitakin auton osia ;)
 
Takaisin
Ylös Bottom