Suksiboxi Pheviin

Juzz1

Member
Liittynyt
1 Maaliskuu 2020
Onko porukka hommaillu kuljetuskapasiteettia lisää suksiboxin muodossa? Itse totesin että tilat matkatavaroille loppuu vaan kesken kahden mukulan, kahden koiran ja emännän kanssa. Tuli hommattua thulen kattotelineet (wingbar edge) ja thulen motion xt xl laatikko. Lisäks vielä vinssi jolla saa helposti boxin katolta pois ja vinssattua autokatoksen kattoon. Pikaisella koeajolla yllätti ainakin positiivisesti nuiden kamppeiden hiljaisuus, ei mitään ylimääräisiä sihinöitä tai suhinoita.
7BD874AF-1672-4986-872B-24380C474D62.jpeg
 

PajeGls

Active Member
Liittynyt
16 Helmikuu 2005
Ihan tyylikkäät, jos tuollaista tarvitsee.

PHEV:n maksimi kattokuorma on 80 Kg, eli kun vähentää telineen ja boksin painon, sen saa tavaraa laittaa mukaan.

Eli, noiden tapauksessa sellaisen 50 Kg.
 

Juzz1

Member
Liittynyt
1 Maaliskuu 2020
Kyllä, eli eikös se ole aika normi painorajoitus muihinkin verrattuna? Luulisi äkkiseltään että sähkö/hybridi autoissa voisi kattokuormaa olla enemmänkin vs ”normi auto” perustuen matalempaan painopisteeseen akustosta johtuen. Outlanderin tapauksessa tietty kori on korkea. Noh 50kg on aivan riittävä, saa mukavasti matkustusmukavuutta kun ei tarvitse jokaista nyssäkkää kuljettaa sisätiloissa.
 

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
On mielestäni ihan normaali. Ei tule mieleen autoa jossa olisi sallittua kuskata yli 100kg katolla.
 

miccomus

Active Member
Liittynyt
24 Maaliskuu 2022
Lainataas tätä viestiketjua kun on hyvin vuodenaikaan sopiva aihe.
Mistäs porukka on hommaillut kattotelineitä pheviin?
Itse koitan etsiskellä jotain huokean hintaista ratkaisua kun tarve on 5km suksien kuljettamiselle, mutta pitäisi saada istumapaikat autossa käyttöön ettei tarvisi penkkiä kaadella. Ehdotuksia mistä ja mitkä kattotelineet kannattaisi hankkia?
Eikös se ollut niin että 2013-2020 käy sama kiinnitys?
 

jlt65

New Member
Liittynyt
10 Toukokuu 2023
Tässä nyt joitain vinkkejä:

Sopivuuden suhteen kannattaa ihan kysyä kaupasta jos tuntuu epävarmalta. Jos verkosta tilaa niin silloinkin; tosin nehän voi palauttaa jos ei ole sopivat.

Itse päädyin Thulen vähän arvokkaampiin Wingbar Edgeihin. On kyllä luottamusta herättävän tuntuinen kokonaisuus. Aika helpot asentaa ja hiljaiset ajossa. Tässä linkki Thule Wingbar Edge

Toki ymmärrän ettei kaikkia miellytä ajatus käyttää noin paljon pätäkkää kattotelineisiin; ei sinänsä miellyttänyt itseäkään. Niinpä vielä muutama halvempi vaihtoehto, toki en ota vastuuta sopivuudesta.
Ramederin (linkki) haun kautta löytyy moniakin vähän huokeampia vaihtoehtoja.
Ja virolaisetkin (linkki) näemmä kauppaa yrittelee.
 

oltsandeeri

Member
Liittynyt
24 Elokuu 2021
Otetaanpa tarjous takaisin, pahoittelut @miccomus :(

Juolahti yön pimeinä tunteina mieleeni, että rakennusprojektia on ensi vuonna tuloillaan ja tullee tarve kuljetella satunnaisesti pitempiä objekteja ja aina ei kärryä viitsi käyttää :)
 

Juhalan

Member
Liittynyt
17 Elokuu 2021
Itsellä on Thulen Wingbarit perinteisellä tavalla kiinnitettynä, eli ei Edge-mallia. Perinteisessä on se hyvä, että jalkoja vaihtamalla sopii eri autoihin. Boksi on telineissä Thulen erillisillä T-ruuveilla kiinni, jolloin boksin sisään jää enemmän tilaa ja ehkä hieman siistimpi ulkoota.
Boksi vanha Thule Atlantis 900, pituus muistaakseni 2350 mm ja mahtuu mitsun katolle ihan ok.
Jos uusia telineitä ostaa, voi olla järkevää ostaa riittävän pitkät aisat/palkit, jotta sopii varmemmin myös muihin automalleihin. Mitsun kattoaisat ovat kyllä aika etäällä toisistaan, eli tulee jo luonnostaan suht pitkät... Esim vm 2015 RAV4:ssa oli kapeammalla, ei riittänyt toinen aisa mitsuun...
WhatsApp Image 2024-01-04 at 12.01.41.jpeg

WhatsApp Image 2024-01-04 at 12.03.36.jpeg
 
Ylös Bottom