Keskustelu - MitsubishiClubFinland.com
23.02.18 06:36 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset:
Tuntuu, että aika-ajoin säännöt / ohjeistus ovat hakusessa etusivun erittäin selkeistä linkeistä huolimatta..
Joten kertauksen vuoksi: Lisätietoja jäsenyydestä, liittymisestä sekä keskustelualueen säännöt ja ohjeet

--ylläpito</br>
 
  Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu   Rekisteröidy   KERHOTUOTTEET  

US Parts for MCF
Rekisteröidy - tarvittavat tiedot
Valitse käyttäjätunnus:
Keskustelualue käyttää tätä tunnusta vain tunnistamiseesi.
Sähköposti:
Tämän on oltava toimiva osoite.
Valitse salasana:
Vahvista salasana:
Kuvallinen varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Oletko botti? Oikeat vastaukset: Kyllä / En:
Minkä automerkin foorumille yrität juuri rekistöröityä?:
Mikä oli suomen pitkäaikaisimman presidentin sukunimi? Kalju:
Hyväksyt nämä ehdot käyttäessäsi tätä foorumia: Et lähetä mitään materiaalia mikä on: väärää, loukkaavaa, brutaalia, vulgaaria, aikuisviihdettä, materiaalia jossa on toisen ihmisen henkilökohtaisia tietoja, vihattua tai provosoivaa, etkä mitään, mikä rikkoo mitä tahansa kansainvälistä tai Suomen lakia. Hyväksyt myös että et lähetä mitään tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia, ellet itse omista tekijänoikeuksia kyseiseen materiaaliin tai sinulla on lupa tekijänoikeuksien omistajalta julkaista se. Näissä tapauksissa vaaditaan todistus siitä. Spämmääminen, toistelu, mainokset ja ketjukirjeet ovat myös kiellettyjä foorumilla.

Huomaa että ylläpidon tai foorumin omistajien on mahdotonta varmistaa viestien oikeellisuutta. Muista myös että emme aktiivisesti tarkkaile lähetettyjä viestejä ja sen takia emme ole vastuussa viestien sisällöstä. Emme vakuuta tarkkuuta, täydellisyyttä tai käyttökelpoisuutta mihinkään tietoon, mikä foorumilla on. Lähetetyt viestit ovat lähettäjän näkökulmia asiasta, eivätkä ikinä foorumin, ylläpidon, omistajien tai muiden jäsenien näkökulmia asiasta. Kuka tahansa joka tuntee että jokin lähetetty viesti on provosoiva tai ylläolevia asioita rikkova, on oikeutettu huomauttamaan ylläpidolle tästä viestistä. Foorumin ylläpito omistaa oikeuden poistaa vääränlaista materiaalia jos he katsovat että poistaminen on tarpeellista. Tämä on manuaalinen prosessi, jonka takia kyseessäolevaa viestiä ei voida välttämättä poistaa samantien. Tätä politiikkaa käytetään myös jäsenten rekisteröitymistiedoissa.

Käyttäjä on itse vastuussa lähetetyn viestin sisällöstä. Foorumin omistajalla on myös oikeus tuoda julki käyttäjän henkilötietoja, mikäli kyseessä on lakiin liittyvä rikkomus foorumia tai kohtaan.

Sinulla on rekisteröityessäsi oikeus valita itse oma käyttäjätunnuksesi. Suosittelemme että valitset nimen huolella. Tällä käyttäjätilillä jonka olet juuri rekisteröimässä, hyväksyt, että et ikinä luovuta salasanaasi muille kuin foorumin admineille. Suositeltavaa on myös käyttää monimutkaista ja uniikkia salasanaa tilillesi.

Huomaa että lähettäessäsi minkä tahansa viestin foorumille, IP osoitteesi tallennetaan foorumin toimesta. Väärinkäytöstapauksissa ylläpito selvittää käyttäjän IP-osoitteen, ja bannaavat tämän. Ylläpito on myös vastuussa antamaan palveluntarjoajalle IP-osoitteenne, väärinkäytöksien sattuessa. Tämä tapahtuu vain suurempien väärinkäytöksien kanssa.

Huomaa myös, että ohjelma asettaa keksin, tekstitiedoston joka sisältää bittejä informaatiota (kuten käyttäjänimesi ja salasanasi) selaimesi arkistoon. Tämä on tarkoitettu vain pitämään sinut kirjautuneena sisään/ulos. Se ei kerää eikä lähetä mitään muuta informaatiota tietokoneellesi.

Rekisteröityessäsi hyväksyt myös lukemaan ohjelman käyttöohjeet sekä foorumin käyttöohjeet Ohjeet-osion alta.

Postaa viestisi siihen foorumiin mihin se aiheensa mukaan kuuluu, ymmärrämme että jotkut viestit saattavat aiheuttaa ihmetystä mihin kuuluvat, ylläpito voi siirtää ne oikeille alueille, se tulisi kuitenkin olla ketjun aloittajan tehtävä. Myös otsikko pitää olla riittävän selkeä ja kuvaava.

Ethän kirjoita isoilla kirjaimilla (lue: ISOILLA KIRJAIMILLA)

Muissa väärinkäytöksissä ylläpito voi keskustella käyttäjän kanssa tulevista toimenpiteistä.

Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjän sähköpostiosoitteeseen pitäsi tulla aktivointimaili, jos sitä ei jostain syystä kuulu (tarkista roskaposti kansiosi), niin osoitteesta yllapito @ mitsubishiclubfinland.com sitä voi tiedustella. HOX! Jatkuvien bottihyökkäyksien johdosta ylläpito toistaiseksi hyväksyy rekistöröinnit erikseen, joten jos ei parissa päivässä aktivointia tapahdu (lue, käyttäjätunnus tai sähköposti on sellainen että niistä ei suoraan näe että kyseessä ei ole botti) niin ota yhteytttä sähköpostitse tietojesi kera niin käyttäjätunnus aktivoidaan.

Luethan myös allaolevan linkin:
http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=828.0

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines