Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Webtrap_86

Sivuja: [1] 2 3 ... 61
2
Autot / Vs: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
« : 21.09.18 20:27 »
Lisäätkö paikkakunnan vielä ;)

3
Galant, Eclipse, Spacewagon / Vs: Galant ajovalo
« : 21.09.18 20:13 »
Et varmaan oikein erikseen muuta kuin umpion kera.  :) Jollei jollain oo jotain rikkinäistä umpiota mistä moinen irtoais.

4
PHEVlle on oma sarja ja poikkeaa siitä GF outlanderin sarjasta tyystin.  Suosittelen ostamaan alkp. sähkösarjan  niin saat kerralla oikean ja säästyt epämääräisiltä sähkövioilta.

5
Ei muistaakseni maksa edes 5E uutena. ei muuta ku ostoksille.  ;)

6
Tc-sstn kytkimet sillä varmaan täristää/ luistaa. Suosittelen käymään tarkistuttamassa, ja jos niin on niin kytkinpaketti vaihtoon. Ennen kuin aski on vainaa.

7
facelift vr4sisissa ei ole ja ei huomaa sen poissa oloa.

8
toimiikohan sulla se itse kuskin oven tunnistin, se nyt tulee ekana mieleen.

9
ruskea tais olla solenoidille mikä ohjaa hukkaporttia. ja toinen tais olla kaasuläpälle jos oikein muistan siis solenoidi.

10
Yleinen Keskustelu / Vs: Sapporo turbo 1979
« : 26.08.18 22:21 »
Euro2 päästöiset autot eivät vaadi nykyään mitään Vtt testejä. Eli niitä voi turbottaa jo aika kivuttomasti.

11
Jako sekaisin ainekin hampaan 2 pielessä jompikumpi nokka-akseli. Yksi variaatioista.

12
On ollut ainekin parissa tapauksessa ihan vetoakseli. Tai voi se olla kaksoiskytkin/vauhtipyörä.

13
Virranjakajan sisällä on tunnistin muistaakseni. Korjatkoon joku jos väärässä, sen verta aikaa kun viimeeks nähnyt.

14
Jos ostat tuonti mosan niin siihen jakopää ja stefat + vp uusiksi ja auto on nopeammin ajossa. Mut jos rakentelemaan päädyt niin aina tulee jotain vastaan mikä saattaa yllättää ja sit kestää.

15
Itse kokeilin kerran yhdestä galantista kirrailla vähän. Toimi ja välys hävisi. Siinä pitää vaan olla tarkka ettei liikaa kirraa vaikuttaa sitten ohjauksen palautukseen ja saattaa tuntua jäykemmältä ohjaus jos liikaa kääntää.

16
Hieno kooste kyseisestä sarjasta!  ;D https://www.youtube.com/watch?v=PtB-y6bRMwY (olisi kiva jos voisi upottaa YouTube videoita tälle foorumille)

Jos kerran Eclipseä on markkinoitu Japanin markkinoille, miksi ei ole olemassa JDM mallia? Eclipseä ei koskaan viety Japanin markkinoille, muutakuin välikäsien kautta.


Jumankaauta koko video pätkä täynnä timanttisia timantteja=) starion  :peukku

17
No on kyllä päivän wtf löytö... Eipä oo tullut aikaisemmin vastaan. Kiva et jaoit tän  :peukku

18
Ei löydy valmiita paikkoja. eli joudut rakentamaan sen alusta loppuun. Paras on katsella kytkäristä miten  se on alunperin toteutettu, ja noudattaa sitä samaa kytkentää. Voin yrittää jossain välissä nakata vaikka tähän kuvat.

19
Yleinen Keskustelu / Vs: Olitko se sinä?
« : 01.08.18 22:42 »
Joo hetken olin poissa maisemista mut eevasta en oo luopunu.  ;) Varaosissa.
Oikein  :peukku

20
jos tarkoitat liittimiä niin eiköhän löydy. muutenhan ne osa isoa johtosarjaa.

21
Tehoihin puuttumatta. Olisko ollut ainekin et rellun koneita ovat olleet.

22
Yleinen Keskustelu / Vs: Olitko se sinä?
« : 31.07.18 07:31 »
Hep! Siellä tulee nykyää vaikutettua.

No mä ajattelin voisko olla sun auto.  :peukku korjaamon puolella vai varaosissa siellä?

23
Yleinen Keskustelu / Vs: Mistä olet iloinen?
« : 29.07.18 10:45 »
Eclipse sai leiman!  :driver Johan sitä tulikin rassailtua, takajarrut laitettu uusiksi ja etujarrujen kumiosat vaihdettu, helmakoteloa tehty puolisen metriä uudesta pellistä, tuulilasinpyyhkijöiden mekanismit korjailtu yms yms...

Eilen vein katsurille, kaikki toimi lähtiessä. No etupyörän teräspunosjarruletku räjähti sitten takapyörien dynossa ja punainen ajokieltolappu tuli (ei onneksi kuitenkaan tuulilasiin)  :D Kotona oli onneksi vanhat ehjät letkut tallessa. Kotimatkalla (huoltoon) hissutellessa huomasin jännitemittarista, ettei laturi lataa enää. Noin 3v vanha remanufactured laturi lopetti sopimuksensa. Onneksi oli toinen toimiva laturi jemmassa, tosin siinä on runko vähän halki niin joutuu vielä korjailemaan kestävämmin. Kai se laturikin pitää itse korjata niin toimii :D Kaukovalostakin tuli merkintä, vaikka kotoa lähtiessä toimi. Eikä siinä mitään vikaa ollut, liekö katsuri miettinyt muita asioita tuon merkatessaan (takasumari ei kyllä toimi vieläkään muttei merkintää siitä... :D). Myös juuri vaihdetusta takapyörän laakerista tuli merkintä että on väljä. No siinä oli käynyt pieni asennusvirhe, laakerin ja mutterin väliin tuleva rikka oli jotenkin jäänyt vinoon eikä kiristynyt kunnolla.

Ehtisipä ilmastoinnin korjaamaan vielä :D

No ompas siinä vastoinkäymisiä ollut sitten. Mut hyvä et osaa iloita =)  ;) Hyvä et jaksaa pitää liikenteessä Eclipsee  :driver

24
https://m.nettiauto.com/mitsubishi/galant/9817576?vifAdCount=18&vifNav=Y

Onko kenenkään klubilaisen vanha? Emäntä saatu vihdoin käännytettyä ja ea galantti miellyttää silmää niin olis tälläinen kiikarissa. Hinta mielestäni vähän kova mutta käteiskaupalla varmaan saa hyvin tingittyä.

Luulisin et sama auto mihin myin takaluukun ja spoikan vr4sesta. Tais olla jonkun pienen pusun saanut aikoinaan perään. Jos oikein muistan niin Tommyzin kaverin auto ainekin oli.

25
Yleinen Keskustelu / Vs: Olitko se sinä?
« : 28.07.18 13:30 »
Valkoinen eeva bongailtu lahden motonetin parkista muutaman kerran nyt.  ::)

Sivuja: [1] 2 3 ... 61