Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Roland Zopp

Sivuja: [1]
1
Kiitoksia tähän asti vastanneille, auttaa jo melko kovasti nuokin vastaukset tekemään päätöstä  :peukku

2
muuten kävisin heti hakemassa mutta ku en tiedä yhtään, että paljonko loppupeleissä tulis kyseinen auto maksamaan. olenhan kuitenkin viellä opiskelia. tuon auton hankkiminen meinasi nykyisen myyntiä (94vm. galant 1.8). Siksi olisi hyvää tiedää rempan hinta.  Vaikka oman mysin niin en ihan kydittömäksi kuitenkaan jäis koska tyttöystävällä on 90vm. galantti  :) mutta kanattaako silti ottaa riski? ... Seuraava kysymys naurattaa ihan kaikkia mutta oon tässä aika uusi jäsen (tai vähän käyttänyt tätä) niin....: Mikä on timanttitiski?

3
Olisi mielessä ostaa 93 Galantti neliveto ja 2.5 bensa koneella. Autossa on ilmeisesti vaihelaatikkovika (ei liiku, vaihe päällä kytkin nostettu  :( ). Paljonko maksaisi laatikko ja mistä ylipäätäen kanattaisi kahtoa kyseiseen autoon osia? Miten tapahtuisi vaihto? Saako laatikon eriksen laskettua autosta vai pitääkö nostaa/laskea mootorin kans?

4
Dodiih... Ois sitte tarvetta oikean takalokasuojaan. Olen yrittäny etsiä itse netistä, mutta ei löydänyt mistään  ??? Aatelin että jos jollakin on vähä kokemusta siinä asijassa nii mitä kannatais tehää? Kuulin, että Mazdan 323 3o takakaaretkin passa mutta ei löytynyt niitäkään... Olisko viellä joku auto minkä kaaret passais siihen ja tietenkin jos ei ole alkuperäiset kaaret nii pitää silti vaihtaa molemmat. Vai olisko jollakin autotallissa ylimääräisiä, tai tiedää kellä ois ja se ei niitä enää tarvii? Jos vaihetaan siihen jonkun muun auton kaaret saako sitä viellä museorekkariin? Paljon on kysymyksia, toivotavasti joku osaa niihin vastata.  :P

5
Moro!
Olen itekkiin ostamassa lanceria, -79 vuosimalli. Siinä on vaan mennyt etutolppa rikki ja nyt olis just tarvetta siihen, että mistä saisin sen osan ja mista muualta sais lancerille osia, olen kahtonut nettisivulta osia mutta ei niitä oikeen ole siellä. Osaisko joku autta?

Sivuja: [1]