Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - artova

Sivuja: [1] 2 3 ... 13
1
Lancer Evolution / Öhlins huolto
« : 11.10.18 17:31 »
60t ajettu ja Öhlinsit kolisee edessä. Varsi vaikuttaa väljältä... Kuka mahtaa korjata Suomessa vai metallinkeräykseen :nykii

6 vuotta vanhat DFV:t siis kyseessä.

2
The Cardigans- losing my favourite game

Ja kiva cruising aiheinen musavideo :driver
https://www.youtube.com/watch?v=u9WgtlgGAgs

3
Häikkää takimmaisessa lambda anturissa tai sen poiston haamuja...

4
Rata-ajo / Vs: Jarrupalat ratakäytössä
« : 22.04.17 03:12 »
Ei ole hetkeen tullut ostettua omaan autoon mitään. Mistä tänä päivänä kannattaa tilata ds1.11 palat?

5
Itse suosittelen "lopullista ratkaisua".  :nykii Kerralla kunnon sytkä, niin ei tartte enää arpoa...
http://www.spoolinup.com/Ignition-Systems_c_8.html

6
Yleinen Keskustelu / Vs: Olitko se sinä?
« : 21.12.15 14:21 »
Tästä syystä onnettomuustilanteessa itse vaadin aina poliisin paikalle. Eipähän jää tekemättä se ilmoitus kun on sakonuhka olan takana.


Mitä tuo sakonuhka käytännössä tarkoittaa/toimii? Juuri sain tiedon, että vahinkoilmoitus on edelleen tekemättä :seina Vakuutusyhtiö käsittääkseni jo viikko sitten kehoitti vastapuolta tekemään sen.

7
Yleinen Keskustelu / Vs: Olitko se sinä?
« : 14.12.15 21:36 »
Tästä syystä onnettomuustilanteessa itse vaadin aina poliisin paikalle. Eipähän jää tekemättä se ilmoitus kun on sakonuhka olan takana.

EDIT: ja en toki väittänyt että artova olisi jättänyt poliisit kutsumatta.

Poliisit kutsuin luonnollisesti paikalle. Olisi vaan mukava saada tuo käyttöauto korjattua kohtuupian...

8
Yleinen Keskustelu / Vs: Olitko se sinä?
« : 14.12.15 16:41 »
Bongattu Evo3 Turussa viime viikon keskiviikkona klo 16:15, puutarhakadun ja puistokadun risteyksessä. Ajoit mun perseeseen reippaan kiihdytyksen jälkeen, kun olin pysähtyneenä liikenneruuhkaan :seina
Eikä vahinkoilmoituksen tekokaan näytä kiinnostavan...

9
Tuo mennyt multa kokonaan ohi , muistelin ,että teit koneen ?

Hankin muutama vuosi sitten sen aihion... mutta aihiona edelleen >:(
Auto tuollaisenaan niin maukas, ettei malta purkaa...

10
Ei ollenkaan huono kadulle , mutta tuon spoolin takia suosittelin Whitea. Molemmat ok , kuten aina nyt voi tehdä valinnan millaisesta autosta tykkää.

Millä nokilla Artsi tuo sun auto ? (en muista)

Nokilla ja pakosarjalla voi saada jotain spooliin aikaiseksi ,mutta melko marginaalisesti , toki arvot muuttuvat käyrässä.

Mutta kuten todettu , pieni turbo sopivilla nokilla , ei ole mikään jäätävän tehokas ,mutta erittäin mukava ajella ja käyttää. HKS:ää en nyt ole tähän keskusteluun tuonut ,koska se leipoo "ylipaineilla" ja saatavuus voi olla heikkoa.

Vakionokathan tuossa mun pirssissä. Itseäni ei tuo 500rpm muutos haitannut yhtään, en muutenkaan ole tottunut kiusaamaan moottoria pienillä kierroksilla. Ja mahdollisesti vääntöhuipun myöhästyminen auttaa vakio alakerran kestävyyttä. Niin ja kulutus normiajossa putosi vähintään litralla ahtimen vaihdon jälkeen tai sit tuo map ohjaus teki sen. Mä tykkään moottorista tuollaisena :peukku

11
Ajamiseen nämä vehkeet on tehty, mutta harvakseen radalla käyn ajelemassa! Tuo turbon valikoiminen on haastavaa, ehdotuksi tullu vaikk minkälaista kokeneilta kunmyös kädettömiltä! Kohta tyydyttävä greenii ja ottaa siitä kaikki irti kun sekin ylettää reippa 400poniin ja väännöt pysyy sopurajoissa

Greenillä (HTA73) 463hp E85:lla, kohtuupaineilla (1,5). Maailmalla ajavat noilla 2-2,5bar. Jos sisuskalut kunnossa, niin etanolilla yli 500hp ahdin. Herää 500rpm myöhemmin kuin (ysin)vakio.

12
Mutta toisaalta samaan teholuokkaan pääsee myös noilla modatuilla Mitsun ahtimilla, säästää pakosarjassa, putkistossa yms :)

Eikä heti halkea pakosarja :peukku

13
71HTA ja 73HTA (white ja green) eroavat kuin yö ja päivä tuosta mörkö Garretista... Missä vaiheessa tuo GTX4508R mahtaa herätä 2 litraisessa ???

Mielestäni täysin överi ahdin tuohon 400-500hp luokkaan...GTX4508R Turbocharger [800270-5001S]

Horsepower:  1,300hp Capable

The GTX4508R is best suited for lower displacement all-out drag cars and higher displacement aggressive street/strip setups. This turbo is capable of over 1,300hp on oxygenated race fuels. this is the largest T4 based turbo Garrett offers with four turbine A/R options available. Make sure you have plenty of room to mount this turbo - it's large!

14
Rata-ajo / Vs: Standing Mile
« : 07.09.15 15:55 »
Tässä oma veto. Paras veto 3 km/h parempi mutten saanut RaceChronosta dataa ulos.
Eli paras tutka 247, RaceChrono 254.

https://www.youtube.com/watch?v=BX5AEcmFHvo

On noissa melkoinen ero 5- ja 6 vaihteisten välityksissä... Joskus tuntuu, että turhan tiheä tuo 6 vaihteinen, mutta melkoiset välit tuntuu 5 vaihteisessa olevan. Saiskohan tuosta "hyvän" jos välittäis uudelleen???

15
Rata-ajo / Vs: Standing Mile
« : 06.09.15 18:24 »
Oliko tässä tehot vielä samat ~460/550?

Jep. Ellei kovin paljoa hevosia ole jäänyt kesälaitumille ;D


16
Rata-ajo / Vs: Standing Mile
« : 06.09.15 12:14 »
Tuli käväistyä Porissa Janin kanssa. Oma paras oli 260km/h tutkan mukaan, GPS:n (racelogic) mukaan vauhti 1609 metrin kohdalla oli 265km/h.

http://youtu.be/n7Cpaaxk8ng

17
Rata-ajo / Vs: Standing Mile
« : 26.08.15 00:38 »
Tuollaista olisi tarjolla täällä lännessä:

http://www.sportpug.com/foorumi/tapahtumat/24505-mile-challenge-2015-la-5-9-pori

Vois melkein raahautua itsekin paikalle.

Kuten myös :driver

18
Yleinen Keskustelu / Vs: Olitko se sinä?
« : 05.07.15 14:51 »
Kävin Tampereella eilen. Kolme evoa bongattu :nykii

-Sininen ysi vähän ennen 9. ja 3. teiden liittymää (Turustapäin tullessa), puolenpäivän aikoihin.
-Punainen RHD ysi vähän tämän jälkeen Tampereelta Ylöjärvellepäin menossa.
-JP? Koskikeskuksen vieressä. n.16:00

19
Tarjottu...

20
Viime viikolla bongasin uskomattoman alennuksen ;D

21
Kattoremontti tarviis tehdä. Rahat ois, tekijät ois, toimenpideilmoitus puuttuu.

Ihan hervottoman typerä tuo kunnan luparuljanssi, että saa muuttaa peltikaton värin samaksi kuin muillakin naapureilla. Pitää todistaa tontin ja talon omistus- ja hallintaoikeus, toimittaa asemakaavakuvat, rakennuskuvat kaksin kappalein (toiseen merkittynä muutokset), valokuvat kadulta ja nippusotalla muuta jonninjoutavaa lippulappua täytettynä.

Ensin ihmettelin, kun luvanhakulapussa lukee lopussa "kiitos, kun haet rakennuslupaa/toimenpideilmoitusta!"

Nyt en ihmettele sitä, vaan ihmettelen että kuinka kukaan ylipäätään jaksaa noita täytellä, varsinkaan näissä pienemmissä muutoksissa.

Hohhoijaa.

Tai jättää suosiolla hakematta luvan ja tekee muutoksen. Selvittää jälkikäteen, jos kysellään... Kohtahan täällä tarvitsee luvan jo ruohonleikkaamiseenkin :seina

22
Bahcon kierrejousipuristinasarja  :peukku

Jännä ilmiö miten ihminen ei usko ennen kuin ole itse kokenut... Isäntä on jo pitkään puhunut siitä että meidän pitäisi hankkia parempaa työkalua kuin nuo alle 20€ jousenpuristimet mikä meillä on..

No, joo.. itse yritin sitten vaihtaa etuiskarit siskon avensisiin.. En vaan tullut toimeen noitten puristimien kanssa..  ja kaiken lisäksi oli melko epäturvallinen olo...   :-\Samat itselläni, enää en vanhoilla rimpuloilla edes yrittäisi. Olen tullut vanhemmiten sen verran itserakkaaksi, että tuon setin hinta on halpa verrattuna jouseen naamassa :nykii

23
Missä videossa ?  :)  Tietokone grafiikkaa on helppotehdä vaikka minkälaista....

Alin kolmesta. Youtubessa tämä:
https://www.youtube.com/watch?v=ROFxahxwdUQ

24
-Joo ei varmasti kokeneelle kaverille, mutta kun itse ensimmäistä kertaa tuohusin näiden kanssa ja työvälineet oli vähän vajavaiset...

-Varmastikin iso osa tästä alkutuntuman erosta tulee noista uusista levyistä ja paloista. Toiminnan testaamisen kannalta olisi ollut fiksumpaa ajella ensin nuo uudet jarrut sisään ja sitten vasta asentaa tuo tuki, jotta pystyisi jonkinlaisella varmuudella sanomaan onko siitä mitään iloa.  :)

Jos pääsylinteri liikkuu oikeasti niin paljon kuin videossa, niin eron poljintuntumassa luulisi olevan melkoinen :nykii Tietyllä skeptisyydellä  toki suhtaudun valmistajan "mainos" videoihin...
http://www.grimmspeed.com/master-cylinder-brace-mitsubishi-evo-8-9/

25

-grimmspeedin master cylinder brace


Onko eroa jarrutuntumassa?

Sivuja: [1] 2 3 ... 13