Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Webtrap_86

Sivuja: [1] 2 3 ... 59
1
Olisikohan tässä sama juttu kuin ASX:ssä, eli 100tkm kohdalla tarkastetaan (ja tarvittaessa säädetään) venttiilinvälykset ("huolto-ohjelman mukaiset tarkistukset") -> siksi pitää käyttää venttiilikoppa irti ja tiiviste on sen takia vaihdettava.

Juurikin näin. Eli venttiili välyksien mittaus kun tehdään, niin sen jälkeen tiiviste olisi syytä laittaa uusi. :peukku

2
Varaosat, tekniikat & viriosat / Vs: Evo 9 osia
« : eilen kello 20:57 »
Hinnat olis hyvä keksiä noille, helpottanee kaupankäyntiä. ;)

5
näistä kaupat sovittu jo. Eli odotellaan noutoa. ilmoitan jos vapautuvat. ;)

6
Evolution IV - VI / Vs: Evo 5 öljyvuoto
« : 19.04.18 14:13 »
Tuo voi olla vaikka mikä tahansa stefoista mikä pettänyt. Paras olisi avata jakopää kopat ja katsoa sitä vanaa mistä tulee. tod. näk. joku stefoista.

7
Mitsun oem alut, yhdessä vanteessa osumaa mutta pitää ilmat sisällä, sen mukainen hintakin näille. Renkaat huonot niillä ei käytännössä tee mitään.

120€
Orimattila
nol nel viis 12 ysi yks 960

nouto tai lähetys. mielellään nouto.
8
A-tech Ultralite 16"7levee Laadukkaat vanteet, ei kanttari osumia tms. Itsellä olleet coltin alla. Päällä n. 800km ajetut  nankang ns2 195/45/16
4X100 Et 43 kr 73
kunto selvinnee kuvista.

mielellään nouto mutta lähetys onnistunee myös.

Orimattila
nol nel viis 12 ysi yks 960


9
Romu-Arskalta lähti tulemaan palkki, saa nähkä missä kunnossa on. Yksi tuttu sanoi että saattaa mennä jarruputket helposti rikki. Ja muutenkin operaatiota varten saa antaa vinkkejä ja ohjeita  :peukku

Jarru putket ei tässä mallissa ole millään tavalla kiinni takakelkassa. Ainut minkä takia ne olis hyvä uusia samalla on vaan se et on enemmän tilaa operoida kun kelkka on pois tieltä.
Sitten kannattaa varautua pieneen hitsaus operaatioon, siitä kelkan kiinnitys pultin luota, missä se kiinnittyy runkoon. Siinä kohtaan aika pehmeetä monessa galantissa.

10
Kannattaa ne kierteet sitten rasvata/suojata niin pysyy myös säädettävänä. eikä jumahda/hapetu kiinni.

11
Enkein RPF 1 kaupan vanne painaa 6.2kg sopiva ratavanne johonkin pikku kippoon. Maalia kaipaisivat. mutta voi laittaa alle noinkin. itsellä alla olleet vr4 galantissa ja sopivat varmasti evoon pikkujarruilla. Moneen muuhunkin samanjakoiseen japsiin.
Enkei RPF-1 16x7 114.3x5 kr 73 400€
Voin vaihtaa toisilta vanteilta 195/45r16 renkaat niillä ajettu n. 800km nankang ns2  siitä voidaan sopia sitten erikseen.

Orimmattila
nol nel viis 12 ysi yks 96012
ainekin nyt vähän negatiivista camberia.  ;) mutta muistaakseni rata ajoon olevista säädöistä on keskusteltu foorumilla jossain topicissa niin eiköhä sieltä lukemalla ja poimimalla itselle sopivat.

13
käytännössä mätänee siitä mihin taka tukivarret tulee kiinni. Se missä on se aurauksen säätöpultti niin yleensä siitä kohtaa. Näin nyt ainekin 6 eri galantista todennut vuoden sisään. korjaamisen tekee hankalaksi kotelo rakenne ja se säätövasteet. Ja sen runkopalkin kun joutuu uusimaan niin samalla sitten säätöpultit ja ne takatukivarret missä pallonivel. Muut varret yleensä vielä lähtee irti. mut nuo on yleensä ihan juntturassa.

14
Mittaa hehkut nyt ekaks. Sit rele.

15
Tervedys
Misä lukee huolto-ohjeessa että 90t. huoltoon kuuluu ventiilien säätö?
Muut kuin Delta ei tunne tuota huoltotoimenpidettä eivätkä tarjoa 90t. huoltoon.
T.P
Koitan jossain vaiheessa liittää tähän huoltolomakkeen niin voit tarkastella MMCn huolto ohjelman. Jokaisella merkillä on oma huolto ohjelma mikä on tehtaan/maahantuojan toteuttama, ja sitä pitäisi noudattaa jos haluaa autonsa pysyvän kunnossa niin kuin se on suunniteltu.

16
Sopiiko evon (5-9) jarruletkut suoraa galanttiin/legnumiin brembojen kanssa? Onko välikiinnitys samanlainen ja samassa kohtaa? Ja mitä eroa evon letkuilla on, kun jokaseen evoon on oma letkusarjansa? Ilmeisesti ainakin evo 7 letkut sopii kun skydiver niitä käytti.

muistaakseni edessä käytettävä galantin/legnumin omia ja takana joutui käyttää evo9n mukaan. Näin muistelisin omaani ne laittaneeni. ;)

17
ei taida olla sellaista ehjää tarjolla. :(

18
Asxn 90tkmn huollossa kuuluu venttiilivälyksien tarkastus. Ja se on iso töinen sen takia sen kyseisen huollon ohjeaikakin on suuri verrattuna muihin huoltoihin. Eikä niitä oikein muutenkaan pääse toteamaan.

21
MB864966 takapyörän laakeri navalla. 4pulttinen. OEM paketissa e88a galanttiin mm. sopii
50€

nouto tai lähetys
orimattila
nol nel viis 12 ysi yks 960

22
taakse Roiskeläpät Lancer CSW 03-07 Uudet OEM paketissa MZ380275EX

15€ + postikulut   tai nouto
orimattila
nol nel viis 12 ysi yks 960

Sivuja: [1] 2 3 ... 59