Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Webtrap_86

Sivuja: [1] 2 3 ... 60
1
vaihdelaatikon päällä. rintapellin puolella sopivasti vetareitten kohdalla.

2
Noi on vähä niiku yksisarvisia. Jos olisi suomessa edes yksi niin se olis varmaan mulla.  ;D Joskus katselin japseista sellaista tilaus aikeissa mutta osuu tosi harvoin kaupan. Suomessa on muutama E88A mikä on saman koppainen mutta vapari ja 2.5l v6lla ja nelikko. Malesiassa noita 7g vr4 on ja uuudessa sellannissa/austraaliassa. Varmaan sieltä löytyy suurimmat kannat.

3
tulppaa suoraan sen egrn alipaine kellosta. Eli siit kellosta irti ja tulppaa ja laittaa nipparilla hämyksi jos sitä vaikka innostuu katsuri ihmettelemään. taitaa olla siellä imusarjan kupeessa alempana se kello.

4
asennuksen yhteydessä varmaankin teillä tullut turbiini vähän ulos päin siinä on sellaisia pykäliä/ booreja niin jos ei oo ns. pohjassa ja ootte väkisin naittanut mootorin ja laatikon yhteen niin ei tuu todellakaan pyörimään. Tämä siis yksi skenaario.

Suosittelen ekana tarkastamaan sen, eli kun turbiini pultataan vetolevyyn  sieltä alapuolelta,  niin irroittaa pultit ja kokeilee liikuttaa turbiinia pitäisi pyöriä pikkurillin voimalla.

5
Moro,

Olisko tietoa miten toi ASX käsijarrumekanismi toimii takasatuloissa? Omastani (vm.15) alkoi jarrut jumittamaan takaa ja paikallistin vian jarrusatulassa olevaan mekanismiin joka liikkuu käsijarrua käytettäessä. Ko. mekanismi oli jumissa eikä palautunut yläasentoon vaijerin löystyessä.
Puhdistin akselista liat ja laitoin uudet rasvat akselille jonka jälkeen palautus alkoi pelaamaan. Ilmeisesti kuitenkin sain säädöt pieleen kun pyörittelin ja heiluttelin akselia ja nyt käykin niin että käsijarrua vedettäessä mekanismi ikään kuin menee "auki asentoon" eikä jarruta ollenkaan.


Nyt alkaa järki ja osaaminen loppumaan ja vinkkejä kaivattaisiin miten tuo mekanismi säädetään kohdalleen?

15vm niin takuuta pitäis olla jollei km ylitetty jo. Joten ei muuta kuin lähimpään merkkiliikkeeseen Hop hop.

6
kummankin omistaneena voisin sanoa et galantti.

7
Aikaisempaan viitaten millainen käyttis tollanen 2000-luvun alun 2,0 farkku Lanceri ois?
Mainio mutta itse ottaisin 1.6sen kuin sen 2.0l ;)

8
Kyllä ne nykyään ovat ledejä joten ei paljoo vaihdella "polttimoita". Vaan kokonaisena moduulina.

9
Jos oot äänestä huolissas niin käytä liikkeessä kuunneltavana. Näin sit ei tarvitse arpoa. Kuvauksen perusteella tosi paha sanoa yhtään mitään mistä ääni voisi tulla. Tai sanotaan näin kuvauksen perusteella ei kuullosta miltään tutulta mitä olisi tullut vastaan.

10
No ajeleehan noilla, osunut silmään +400 +550 tkm ajettuja että grandiksia ja outtiksia. En usko että tuo km lukema on ongelma,  enemmän taitaa ratkaista auton huoltohistoria.

11
Yleinen (sähkö- ja hybridiautot) / Vs: PHEV
« : 10.06.18 21:03 »
PHEVin huoltovälihän on 20tkm/1v riippuu mikä ensimmäisenä toteutuu. Sitä nyt noudattaisin.

12
polttoainetankissa sijaitsee pumppu. ajan myötä on ollut että täyttöputki tms haperoituu ja hiekkaa tankissa ja pumppu kaput. Tai mätänee painepuolen putket suoraan siitä laipalta. Tai ecu on rikki ja ei maadoita pa relettä jotta pumppu käynnistyis.

13
ASX, Grandis, Outlander / Vs: TC-SST remonttia.
« : 10.06.18 11:21 »
Muuten hyvä mutta ei ole tc sst vaihteiston perään tuleva vauhtipyörä tuo. Vaan perus kytkimen.

14
Koneissa //lodjuissa mitään ongelmia ole ollut ja jokaisessa outtiksessa tuntuu olevan aina vetokoukku että kyllä niillä vedetään. Suosittelen.

15
Evoscan sillä onnistuu, muut tilpehööri palikat on sit varmaankin kaiken maailman vaggeihin😂

16
ei näy tuossa, eikä linkkiä painamalla.  :o

17
Bremboihin uudet ilmausruuvit. Titaaniset. :o

Mistäs sellaisia saa?? Vaadin linkkiä :D

18
Mitsubishiclubfinland ry. Tietosuojakäytäntö
Käytämme jäsenen yhteystietoja: jäsenmaksulaskun sekä muiden paperitse lähetettävien tiedotteiden toimittamiseksi. Sähköposti ja puhelinnumeroa käytämme tietojen välittämiseen tapahtumista ja muista Mitsubishi ja kerhoon liittyvistä asioista.
Jäsenellä on mahdollisuus itse estää yhteystietojensa näkyminen muille jäsenille, pois lukien hallitusjäsenet ja jäsenrekisterin ylläpitäjä. Mikäli jäsen ei halua sähköpostia yhdistykseltä, hän voi poistaa sähköpostiosoitteensa jäsenrekisteristä ja liittyessään jättää sen ilmoittamatta.
Mitsubishiclubfinland ry:n jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta kerhon toimesta kolmannelle osapuolelle.
Mitsubishiclubfinland ry:n jäsen ei saa luovuttaa muiden jäsenten tietoja kolmannelle osapuolelle.
Mitsubishiclubfinland ry säilyttää eronneen tai erotetun nimi- ja yhteystiedot eroamista/erottamista seuraavan kalenterivuoden ajan.
Jäsenrekisteriä ylläpitää yhdistyksen rahastonhoitaja (membersATmitsubishiclubfinland.com)19
Pystytkö laittamaan tähän linkkiä siihen projektipäiväkirjaa kun en löytänyt sitä?

 Se olikin jäsenten puolella, jos haluaa lukaista niin kantsii pistää jäsenhakemus. Sillä saa mm. Auki noita jäsenten puolen keskusteluja näkyviin, ja saahan toki jäsenyydellä paljon muutakin.

21
Katsoppas JS83n projektipäiväkirjaa "talvi ropponen" sieltä selvii mitä voisit tehdä koneelle et saisit piristettyä.

22
Olisikohan tässä sama juttu kuin ASX:ssä, eli 100tkm kohdalla tarkastetaan (ja tarvittaessa säädetään) venttiilinvälykset ("huolto-ohjelman mukaiset tarkistukset") -> siksi pitää käyttää venttiilikoppa irti ja tiiviste on sen takia vaihdettava.

Juurikin näin. Eli venttiili välyksien mittaus kun tehdään, niin sen jälkeen tiiviste olisi syytä laittaa uusi. :peukku

23
Varaosat, tekniikat & viriosat / Vs: Evo 9 osia
« : 20.04.18 20:57 »
Hinnat olis hyvä keksiä noille, helpottanee kaupankäyntiä. ;)

Sivuja: [1] 2 3 ... 60