Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - J. Puhakka

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 157
26
Itselläkin tuli tuo astin linkki mieleen.. Xiaomissa on kyllä tuokin juttu jota en omasta mielestäni ole tuossa googlen vanillassa nähnyt (tai no en tuosta nexus 6P löydä mitään muutenkaan). Eli ulkomailla voi appiskohtaisesti määrittää saako appis roamata vai ei.. Todella kätevä.

Mi5 128gb tosiaankin on no where to be seen.. ja aiemmin mietin että oisko pitänyt kokeilla huvikseen Elephone P9000 (edukas "flagship" like).. Blackwell BV5000 rugged phonen ostin kanssa ja möin raksamiehelle, tuntu tykkäävän :D

27
Ite ostin kiinasta Xiaomi Mi4:En ilman googlen palveluita ja oon ollut ihan tyytyväinen kokemukseen. Tykkään tuosta Xiaomin näkemyksestä (jonka jakaa useampikin kiinalainen valmistaja), että se fukin clutter app grid on poistettu.. Mi5:osta seuraavalla reissulla sit..

28
Yleinen Keskustelu / VW päästöhuijaus
« : 30.09.15 00:37 »
Eipä mulla oikeastaan muuta, yksittäistapauksia kaikki ;D

29
Muuttuko päästörajat dieseleissä mihinkään? En huomannut mainintaa? eli yhä 92 ja uudemmista pitää hommata kissojen ja koirien kanssa todistuksia?

30
Mitenkäs tuon helpoiten testaa sitten että se varmasti toimii niinku pitää?, ajamalla autoa kaikki renkaat ilmassa? :) vedättämällä dynossa?

31
Kumpikos hihna pyörän malli on? Mulla olis useempi mutta sattuis se oikea? Eli halkaisija ja leveys hihnapyörälle ja pumpun lähtö banjo pultti vai mutteri

Minäpä tarkistan.. eli kyseessä on uudempi.. ja banjolla muistaakseni
MB636380

32
Ei suomessa, todennäköisesti on tietojärjestelmä suunniteltu että PITÄÄ olla n kirjainta ja - ja n kpl numeroita.. koska laatufirmat tekemässä..

33
On, mutta en tiedä tarvinko ite.. pitäs eka se evo ostaa.  ;D

34
Jossain oli myö settä OEM pitää öljynpaineen paremmin. (eli onko se sitten että filtteröi helvetin hyvin mut samaanaikaan ei rajoita liikaa?) dunno
(Ja orkkis tosiaankin on Denson tekemä), ja maksaako ne jenkeissä jotain 5e kpl

35
Näitä varmaan on peltojen sivut täynnä, ja ei edes iso homma irroittaa, mutta tosiaankin pitäisi ehjä pumppu saada. (En tiedä onko mahdollista, mut vaikuttaa että edellinen omistaja ois laittanut moottoriöljyä pumppuun.. ja noh.. välystä löytyy, vaikka kai se periaatteessa sekin siellä rullailee?)

Varaosakoodia ei oo tähän väliin, oletan että se on sama kaikissa E33A galanteissa (ellei jopa muissakin E3X)

Tarjoa yksityisviestillä (Laakerivikaisia / ylihintaisia ei kannata tarjota ;D)

36
Yleinen Keskustelu / Vs: Mistä olet iloinen?
« : 07.08.15 12:53 »
Nyt 5.8. oli tytön "synttärit" :)

onnittelut  :peukku

37
Enpä oo aiemmin tätä ajatellut, mutta lueskelin tuossa taas internetistä niin kun mullahan on tuo 4G63T jossa on tuo 7.8 suhde, olen aina luullut että tämä on pelkästään mäntien vaikutusta, mutta nyt löysin uutta tietoa?

Eli vapari onkin myös erikokoiset palotilat vrt turbomallit? Vesikanavissa ei liene eroa, 47cc vs 43cc.. Osaakos joku pikaisesti kertoa miten paljon tuo 4cc näkyy puristuksessa?.. entä jos on paksumpi kannentiiviste? (MLS? lienee paksumpi ku komposiitti, en löytänyt äkkiseltään komposiitin paksuutta) Tokihan se ei varmaan haittaa vaikka puristus nousiskin tuosta 7.8:sta mutta miten lie keston kanssa?

Lyhyesti: Uskaltaako tehdä suoraa headswappia vaparin ja turbon välillä ilman että joku räjähtää.

38
Mulla oli ekassa kokoonpanossa vaan kone auki, kuparispray ja pahvi väliin ja kovaa ajoa (silloin kun oli vaan se 290hv) ja hyvin pelasi.

Nyt oli kansikin oikaistu ja lohkokin mitattu suoraksi mutta silti sattui vasta tokalla kerralla pitämään. (mutta se syy tihkumiseen voi olla myös että syylärin korkki oli rikki joka teki turhaa painetta)

Laita vaan kun rupeat. ja imusatsia ei kannata turhan päiten irrottaa kansipokassa.

Vertailin mä tuossa tuohon cometicciin tuota tiivistettä ja nuissa JuhaL kohdissa ei ollut minun toisessa 8v lohkossa edes reikiä, kannesta en tiedä kun ei ole pöydällä. Pitänee ostaa for study
Erot näyttäs olevan parissa vesireijässä.. tuossa tiivisteessä suurin osa alareunan vesireijistä on puolet pienempiä pienempiä ja pariin kertaan jopa tukossa, pitäneeköhän nuo porata auki sit?

En oo ihan varma saako kantta nostettua tuo cyclone paikallaan..


39
Nyt ois tuommonen 1005A700 .. ja mietin tässä etät kun pakosarjaa käyttää kohta kuitenkin irti kun pitää vaihtaa niin melkein samoilla vaivoilla irtoais imusarja ja vaihtus kannentiviistekkin ja pultit arppiin..

Kovin on vaan kahta kuppikuntaa käykö ja eikö käy.. ja sen lisäksi että uskaltaako pistää kuparisprayn kera plaanaamattomalle kannelle/lohkolle.. kansi/lohko ei ole ikinä ollut auki eikä ylikuumentunut tms.

40
Tee vielä automaattikiristin pyöräyttämällä löysät vanteen ympäri? ;D

Hyvä idea, pitääpä tehdä samantien  :peukku

41
Fiksasin vara-autosta taka-akselin kun puslan päästä ratkes irti (tuli väistettyä toista autoa johonkin elämää suurempaan potholeen), nyt taas voi ajaa monta vuotta. :peukku

42
Ajoin putkosella jumalattomaan monttuun, ja näemmä ei akseli tykännyt vara-autossa hyvää. Perkeleen p**k**e, viivästyttää taas VR-4:en remonttia.  :seina

43
Yleinen Keskustelu / Vs: Laajakaistakeskustelua
« : 01.07.15 12:19 »
Hieman erilaista laajakaista puhetta ;D Onhan se kaistaa nuo megahertsitkin  ;D

44
Samaan aikaan ensivuonna käyttömaksut/vuosimaksut nousee kaikilta :) kuis muutenkaan ja erittäin todennäköisesti myös tulevina vuosina. On tämä hieno maa, vielä ymmärtäs jos ei ois nuin naurettava aikataulu ja co2 rajat.

45
Yleinen Keskustelu / Vs: Offtopic
« : 19.06.15 12:46 »
Viikko sitten surffailin iipein ihmeellisessä maailmassa ja silmiin osui mallikohtaiset Sapporon kunnon kangasmatot.

Ajattelin sitten että tilataanpa tuosta.

Ja kävikin vanhanaikaisesti, tuli RHD-mallin matot..

Ei vaan aina jaksa muistaa kaikkea tarkastaa, muutenkin kun nuo kätisyydet menee päivittäin sekaisin..

Oliko joku paikka josta sais mattoja galanttiinkin*? RHD mattoja etsinyt jo pitempään..

46
Yleinen Keskustelu / Vs: Olitko se sinä?
« : 17.06.15 09:37 »
Punaista Evo 8/9:iä vastaan ajelin lapa pystyssä tänä aamuna haukiputaalla pikkusen ennen aamuysiä.

47
Yeah, I wish I could renew my old mitsubishis like that. Gasp. (Cordia / Colt)

48
Yleinen Keskustelu / Vs: Mistä olet iloinen?
« : 03.06.15 15:56 »
Juu. Monessa asiassa ollaa todella paljon jäljessä nuita pikku kiinalaisia.

Joissain asioissa kyllä, työntekijän kyykyttämisessä erityisesti, mutta sillä sitä sipilän haluamaa tulosta tehdään..

Kyllä maa jossa rakennetaan tarvittaessa 51 kerroksinen kerrostalo 19 päivään pistää väkisilläkin miettimään että whats going on (Toki elementti rakentamista mutta silti)
Toki epäilee ne Kiinalaisetkin että uskaltaako talossa asua kun on niin nopeasti rakennettu  :D

49
Yleinen Keskustelu / Vs: Mistä olet iloinen?
« : 03.06.15 09:55 »
Gates nykyään: Pure China.

Itse en uskalla käyttää enään kuin OEMää tai Continentalia.

Ja teen kuitenkin kymmeniä jakopäitä vuodessa..

Mut eihän kiina välttämättä huono ole.. riippuu rahasumman määrästä millä se teetetään.

50
Kampurat on (näköjään) kaikissa vanhemmissa nitrattuja, sanoi koneistamon ukko kun kiikutin 6-bolt SOHC akselin pajalle. Silloitetut laakeripukit: kts. Jounin kuva. DOHC laakeripukit on liitetty pareittain toisiinsa. Uudemmissa (7-bol) ei ole erillisiä pukkeja enää lainkaan, vaan alempi laakeripukki on yksi yhtenäinen "kehikko".

No niin.. SILLOITETUT, ei siloitetut, näemmä oma lukihärö :D.. ihmettelinkin että kyllä mulla on aina kiiltänyt laakeripinnat
ja sen ns. 7-bolt yhtenäisen runkopukkikehikon tms. apulaitteen saa ostettua myös 6-pulttiseen. Tosin tais tulla vaan pulttien alle.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 157