Jäsenen Juzz1 uusimmat tuotokset

 1. Juzz1

  Ajoakun lämmitin PHEV

  Pitäisi kuitenkin ottaa huomioon että ev napillinen on ihan eri auto vanhempaan verrattuna. Oma vm20 instyle *ajo-akun* lämmityksellä meni viime talvena -32 asteessa pelkällä 20min esilämmityksellä ihan vaivatta 16km työmatkan pelkällä sähköllä. Helmikuussa tein vielä ennätys kilometrit yhdellä...
 2. Juzz1

  Outlander PHEV: kesärenkaat

  Jos joku miettii mahtuuko 235/55/r19 vanteet ja renkaat outlanderin alle niin mahtuu. Vanteet 9,5” leveät.
 3. Juzz1

  Outlander phev ostoa harkitsevat

  Kyllä niin varmasti, mutta en mainitsemassasi 5vuodessa. 5vuoden päästä suomessa vielä ihmetellään että pitäisikö tässä alkaa panostamaan latauspaikkoihinkin tulevaisuudessa ja mistä siihen rahat revitään.
 4. Juzz1

  Outlander phev ostoa harkitsevat

  Paskanmarjat. Voipi sinulle ehkä riittää, mutta ihmisiä ja heidän tarpeitaan autolle on myös erilaisia. Itse en ottaisi nyt enkä tulevaisuudessa täyssähköautoa, tosin valitettavasti näin tulevaisuudessa on pakko valita ja toivoa että valtio satsaa miljoonia latasuinfraan ja sähköautojen...
 5. Juzz1

  Phev my14 jako hyppäsi?

  Ne piirtää kellä on liitua...
 6. Juzz1

  Outlander phev ostoa harkitsevat

  Mitsu pärjännyt jonkin verran toyotaa rav4:sta paremmin väistötestissä ruotsissa...
 7. Juzz1

  Outlander phev ostoa harkitsevat

  2.4 atkinson työkiertoa käyttävä moottori on pienempi kulutuksinen, hiljaisempi ja tehokkaampi. Taka-akselilla lisäksi vääntävämpi sähkömoottori. Eroja on, mutta ei ole itsellä kokemuksia vanhemmasta 2 litraisesta mallista. Niin ja se ajo-akun lämmitys 19-20 malleissa suomi-autoissa...
 8. Juzz1

  Keskustelua ajoakun kunnosta

  Nonniiiin. Kävin tänään Autotalo Hartikaisella muiden asioiden tiimoilla ja kysyin samalla tiskiltä onko pheviin akkupäivitystä kun alkaa sähkökantama ja akkuun menevän virran määrä tippua. Kyllähän semmoinen nyt sieltä löytyi, päivitys kestää ilmeisesti koko päivän.
 9. Juzz1

  Outlander PHEV yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

  Nuo viimasuojat pitää kyllä hankkia. Itse asennutin lohkolämppärin sisähaaralla mutta tuleva talvi vasta ensimäinen mitsun ratissa.
 10. Juzz1

  Outlander PHEV yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

  Kyllä en enää dieseliä ottas mistään hinnasta. Omalla nyt 12900km takana, keskikulutus 4.1 / 100km ja tulee tippumaan tuosta vielä, koska tullut nyt erinäisistä syistä vähän pidempää matkaa ajettua ja paljon kärryn vetoa. Tällä vaihdilla tulee n. 27tkm ajomäärä vuoteen. Ero entisen auton...
 11. Juzz1

  Keskustelua ajoakun kunnosta

  Laitahan infoa sitten miten soh alkaa kehittymään tuon jälkeen.
 12. Juzz1

  Outlander phev ostoa harkitsevat

  Eikä markkinoilla taida ainakaan vielä olla hirveästi valinnanvaraa tuossa hintaluokassa. Tilava maasturi neliveto jossa vetokykyäkin 1500kg + plug in hybrid. Ilmeisen luotettaviakin nämä ovat. Tosin eilen huomasin ensimäisen vian, vänkärin puolen sisävalo pimeänä..
 13. Juzz1

  Outlander phev ostoa harkitsevat

  Sekä että. Itse reilu 11tkm ajaneena voin sanoa että paras auto tähän asti. Maavaraa saisi olla omaan käyttöön enemmän. Lisäksi tuo neliveto ei herätä vielä luottoa vaikka joku sitä täällä kehuikin. Autoilun kulut tippuneet reilusti. Autossa on paljon hyvää mutta on hieman tylsähkö.
 14. Juzz1

  Keskustelua ajoakun kunnosta

  Eikö joku esim 19vm auton omistaja voisi soittaa merkkihuoltoon ja kysyä onko autoon saatavilla akkuun liittyvää päivitystä ja raportoida sitten tänne?
 15. Juzz1

  Keskustelua ajoakun kunnosta

  ei ollu ainakaan omaan 20 malliin saatavilla??
Ylös Bottom