Jäsenen kahe uusimmat tuotokset

 1. K

  Ulkoilman lämpöanturin modaus, "Pure EV mod"

  Mitäs jos sen asentaa vain suoraan vaihtokytkimellä puskuriin molemmat? Ei kai sitä sisältä asti tarvi vaihdella.
 2. K

  Mitsu outlander pakoputki

  Olisko joku yrittänyt sahata katin irti? Näitä kun nykyään tapahtuu ja keskeytynyt.
 3. K

  E85 / flexifuel, onko järkeä PHEV:ssä?

  FB ryhmässä on muutama käyttäjä ollut ja kehunut juurikin PHEVin kanssa, kun moottori käy sopivalla kuormituksella generaattoria pyörittäen. Kulutus nousua ollut 5-15% pelkästään. Talvella kannattaa käyttää bensaa enemmänkin, niin toimii kylmäkäynnistykset. Eikä isoja ongelmia ole kerta ollut...
 4. K

  Outlander PHEV huolto

  Taitaa aika monessa ruotsintuonnissa ainakin olla tekemättä tai tehty osittain, eikä ole huoltokirjaan niitä merkitty. Näin omassa ja fb ryhmän kommenteista ymmärtäen.
 5. K

  Outlander PHEV 2014 sähköinen takaluukku ei toimi

  Mitsun sivuilta löytyy ihan suomenkielinen manuaali, jota saakin välillä tavailla, kun autossa on nippeliä ja erilaisia toimintoja.
 6. K

  Phev latauskaapeli

  16A pistokkeena kannattaa käyttää CEE-pistoketta. Ajattelin omaan asentaa tuollaisen ja tallin ulkoseinään. Samalla saan vaunulle sähkön ilman adapteria.
 7. K

  Outlander PHEV talvikäyttö

  Vs: Outlander PHEV talvikäyttö Voihan tuolla ilmanhaistelu putkikin olla, on vaan todella yläosassa tuota aika suljettua tilaa. Suojapahvi blockaa myös osittain toisen jalkatilan putken. Anyway, nyt on välijohdosta vaihdettu musta ja punavihreä päikseen ja alkoi boksi toimimaan. Ei kylläkään...
 8. K

  Outlander PHEV talvikäyttö

  Vs: Outlander PHEV talvikäyttö Homma jatkuu illalla ja tuli kuvalliset ohjeet korjata kaapelia. Väärin kytketty ja jollain toisellakin on ollut sama. Ei niin vakuuttavaa toimintaa tällainen. Saas nähdä.
 9. K

  Outlander PHEV talvikäyttö

  Vs: Outlander PHEV talvikäyttö Kokeilin 2-asennossakin, ei toimi. Autolla ei voi edes peruuttaa. Kuvassa vihreän liittimen vasemmalla puolella näkyy musta tyhjä liitospää.
 10. K

  Outlander PHEV talvikäyttö

  Vs: Outlander PHEV talvikäyttö No piru vie, annetaan mahdollisuus ja säädetään vielä huomenna lisää. On vaan pirun hankala se kaasupolkimen luona oleva kiinnitysnasta ja jonkinlainen harmaa metalliboksi siinä kaasupolkimen liittimen vieressä, ettei kädet mahdu edes sitä vertaa, mitä monissa...
 11. K

  Outlander PHEV talvikäyttö

  Vs: Outlander PHEV talvikäyttö EV Service required tuli heti tauluun asennuksen jälkeen. Ei näytä toimivan tässä pelissä. Ajaa tuolla ei voi, kun toimii liiankin äkäisesti nyt.
 12. K

  Outlander PHEV talvikäyttö

  Vs: Outlander PHEV talvikäyttö Voisi kuvitella ja tarkistin tilausvahvistuksesta, että siellä oli vm. 2014, silti se oli asennossa 2. Onko toiminut hyvin?
 13. K

  Outlander PHEV talvikäyttö

  Vs: Outlander PHEV talvikäyttö Avasin boxin ja vaihdoin asetuksen 2->4, kuten ohjeissa on neuvottu. Huomenna paikalleen.
 14. K

  Outlander PHEV talvikäyttö

  Vs: Outlander PHEV talvikäyttö Tänään tuli postissa Puolasta. 217€ loppuhinta, eikä tule mitään muita veroja. Pitääkö boxi avata ja tarkistaa, että on asetus kohdassa 4 vm. 2014 pheville?
 15. K

  Outlander PHEV talvikäyttö

  Vs: Outlander PHEV talvikäyttö Mitä videota katsoi, niin softalla optimoi asetuksia. Tuliko jussi666 normi postilla ja kauanko kesti tulla? Tuliko myös ICE heater stop käyttöön? edit, uudelleen luettu ketjua :seina
Ylös Bottom