Jäsenen Pietari uusimmat tuotokset

 1. Pietari

  Soveltuuko E85 Mitsun bensakoneille

  Ei kun seos säädetty kohdalleen, noissa 1998-2000 on flässiecu. Vakiosuuttimet ym. riittää noissa mainiosti.
 2. Pietari

  Soveltuuko E85 Mitsun bensakoneille

  Tässä yksi parhaiten E85 säätöön vastanneita vaparimitsuja eli 1.3l lancerin 4g13. Verrokkina vakiosäädöt bensalla, tosin ei tullut kokeiltua olisiko bensapuolta saanut parannettua säätämällä minkä verran. Näiden kulutuskaan ei juuri nouse E85:llä.
 3. Pietari

  Evo ix moottorin rakennus?

  E4-7 lohkoissa erilainen vesipumpun reikä eli joutuu käyttämään vanhemman vesipumppua -> mivec öljyputkea ja laturin kiinnikettä joutuu muokkaamaan. Lisäksi 4-8 lohkoissa erona tuon mivec öljyputken lähtöpaikka, vanhemmissa lohkoissa tuolla kohtaa öljykello ja ysissä tässä kohtaa eri kierre ja...
 4. Pietari

  Evo ix moottorin rakennus?

  Katsoin asasta että sekä E6 että E9 mäntiä saa +1.0mm ylikoossa. Mulla ois hyllyssä ei-niin-priimat Mahlet 86mm koossa, saat 50€:lla.
 5. Pietari

  Evo ix moottorin rakennus?

  Jos tehotavoite noin 500hv ysin oma mäntä kestää sen hyvin mutta kanki on se heikoin lenkki. Yksi vaihtoehto on koneistaa ysin mäntään urat lukkosokille jolloin tämä kankiongelma poistuu. Tällöin koneen muutkin tehdasominaisuudet säilyvät (öljynkulutus, käyntiääni jne) eikä tarvitse porata eikä...
 6. Pietari

  Evo 6 SAS/antilag

  "Air Injection Time" ei ole sitä mitä ihmisen antama nimi sanoo vaan tuo taulu määrää pulssinleveyden kun SAS on aktivoitunut. Käytä kaavaa x*0.064 ja voit todeta datalogista että suuttimien aukioloaika täsmää tämän taulun arvoihin (muista huomioida suutinlatenssi).
 7. Pietari

  Evo IV öljyt

  Mulla toimi nelosessa Evoscan ihan hyvin mutta en valitettavasti muista mikä versio ja kumpi kaapeli.
 8. Pietari

  Outlanderin 2.0t 4g63 vs. Evon moottori?

  Vs: Outlanderin 2.0t 4g63 vs. Evon moottori? Niin on evonkin, päällepäin ihan samat. Katson myöhemmin osanumeron oliko outlanderissa evon kanki mutta aika varma muistikuva on että ei ainakaan sama kuin 8/9.
 9. Pietari

  Outlanderin 2.0t 4g63 vs. Evon moottori?

  Vs: Outlanderin 2.0t 4g63 vs. Evon moottori? En osaa sanoa muuta kuin että ovat erilaiset ihan osanumeron perusteella, joskus pyörittelin käsissäkin mutta pistin romulavalle niin en voi enää tutkia tarkemmin mutta asiallisen ja evomaisen 5-9 näköiset matalat männät olivat. Jos maltillinen...
 10. Pietari

  Outlanderin 2.0t 4g63 vs. Evon moottori?

  Vs: Outlanderin 2.0t 4g63 vs. Evon moottori? Ei ihan mutta käyttökelpoinen aihio kyllä. Evo kampiakseli mutta ei samoja öljyruiskuja kuin evossa vaan runkolinjasta ruuttaavat kuten 4g64 gdi. Eri männät, nokat ja pakoventtiilit.
 11. Pietari

  Lancer CB 93-97 EPROM ECU ja viinahommat

  Vs: Lancer CB 93-97 EPROM ECU ja viinahommat Neljäpluginen on mutta neljäs on oikeastaan vain obd liittimen johdoille näin ulkomuistista. Joitain piuhojen paikkoja voi myös joutua muuttamaan eli askaretta tulee mutta on ihmisen tehtävissä. Se puuttuva neljäs plugikin voisi löytyä.
 12. Pietari

  Lancer CB 93-97 EPROM ECU ja viinahommat

  Vs: Lancer CB 93-97 EPROM ECU ja viinahommat Onko asentotunnistin virranjakajassa ja millaiset pulssit? CK Lancer/Colt 1.3l on jakaja josta saadaan 1 pulssi per sytytystapahtuma. Synkkausta ei tarvitse koska jakaja. Tuo on vaan mappianturilla joten muutoksia/säätöä tiedossa mutta muuten...
 13. Pietari

  Hienoin kuva Mitsubishistäsi?

  Vs: Hienoin kuva Mitsubishistäsi? Ja kestää jopa flässätä parinkin viikon seisomisen jälkeen :)
 14. Pietari

  Hienoin kuva Mitsubishistäsi?

  Vs: Hienoin kuva Mitsubishistäsi? Malmi.
 15. Pietari

  Galantin muuttaminen flexifueliksi!?

  Vs: Galantin muuttaminen flexifueliksi!? Essolla essolla!
Ylös Bottom