Jäsenen Telehell uusimmat tuotokset

 1. T

  Outlander phev ostoa harkitsevat

  Tosin näihin pitää aina suhtautua varauksella.
 2. T

  Sähköpenkin klappi

  Itse en ole tuota klapia huomannut my14 mallin sähköpenkissä. Edellisessä bemarissa oli kyllä iso klappi, se jo oikeasti häiritsi.
 3. T

  Outlander PHEV talvikäyttö

  Ettei vaan sattus olemaan se perinteinen sihti tukossa Purkka;n biilissä? Kyllä tuon lämmittimen teho riittää sulattamaan auton ikkunat helposti 10 minuuttiin.
 4. T

  PHEV ja ruostesuojaus?

  No nämä on kyllä taas sellaisia asioita, että ei takuulla osaa perusseppo massauksen yhteydessä kiinnittää huomiota ellei ole joku neuvomassa.
 5. T

  Outlander PHEV MY14 ajovalojen toiminta?!

  Tänään kävi määräaikaishuollossa. Sanoin, että ballasti varmaan rikki ja samaan lopputulokseen tulivat sielläkin. Mutta kas kummaa, valo lähtikin toimimaan. Lie vikakoodien poistolla ollut asiaan vaikutusta. Niin ja uusi sytytinyksikkö 900e Hartikaisella, jos jotain kiinnostaa..
 6. T

  Varustetaso?

  Tutkat edessä ja takana, mutta ei tuo listaus anna sitäkään ymmärtää.
 7. T

  Varustetaso?

  S64: STEERING SHIFT SWITCH; AUDIO SYSTEM (3); MULTI VISION (2); LEATHER SEAT & ROOM TRIM; SUNROOF; POWER TAILGATE; BELT LINE MOULDING (B); HEADLAMP WASHER (JET TYPE); QUICK CHARGER; LANE MONITOR; DISCHARGE HEADLAMP; ELECTRIC HEATER FOR A/C; POWER TAILGATE + REAR WATCH CAMERA SYSTEM...
 8. T

  Outlander PHEV MY14 ajovalojen toiminta?!

  Tuossa ei ollut mitään silminnähden ennakoitavissa olevaa vikaa. Xenonit osramin ja toimii edelleenkin, kun toisessa testasin. Eli ballasti vaan ilmeisesti mennyt särki.
 9. T

  Outlander PHEV MY14 ajovalojen toiminta?!

  Onko noita ballasteja menny muilla? Itellä tosiaan sammu apparin puolen xenon, ostin uudet muttei pala niin todennäköisesti ballasti. Osanumero näkyy olevan; 8301C463 Mietin vaan, että todennäköisestihän tuo toinenkin kohta palaa, niin sama tilata kaks kerralla. Briteistä 50e/kpl (tuskin...
 10. T

  Outlander PHEV yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

  Osanumeroa tai linkkiä xenon ballasteihin? Luulin että oli poltin menny, mutta onkin pimeänä ballasti.. Edit: tais löytyä 8301C463 Edit: ei ollu ballasti vaan joku bitti poikittain. Vikakoodien poiston jälkeen lähti toimimaan.
 11. T

  PHEV Box - fully electric drive

  Mikäs ohjelma se tämmöne on
 12. T

  Outlander PHEV

  Minusta alkanut tuntumaan paikallisen Hartikaisen kanssa, että ovat ruvenneet rahastamaan näitä Phevejä huoltavia. Johtuneeko siitä, kun valtaosa on tuontiautoja niin pitäähän ne eurot jostain saada, jos autokauppa ei käy.
 13. T

  Outlander phev akun kunto

  Joensuu Hartikainen, 280€ testi ja tuo "palautustoiminto", pari päivää ois auto pajalla. Jos kapasiteetti jää alle 70% ei tarvitse maksaa, jos yli niin artisti maksaa.
 14. T

  Keskustelua toimenpiteistä jolla voidaan vaikuttaa ajoakun kapasiteettiin.

  Juu tästä testauksen ja "palautuksen" maksullisuudestahan taisi ollakin jo jollain kaverilla kuluttujariitalautakunnassa valitus sisässä?
 15. T

  Outlander PHEV tietoa/neuvoja lisävalojen asennukseen

  Nyt tuli tuota keulaa tutkittua tarkemmin. Olen ollut siinä luulossa, että keulamaskin takana olisi joku tutka adaptiiviselle vakkarille, mutta ei siinä kyllä mitään näy. Joko lienen sokea tai sitten tutka on jotenkin jemmattu :unsure:
Ylös Bottom