Hakutulokset

 1. A

  Keskustelua toimenpiteistä jolla voidaan vaikuttaa ajoakun kapasiteettiin.

  Pääseekö autolla edelleen pääkaupunkiseudun "talvikeleissä" 50km+?
 2. A

  Outlander PHEV: kesärenkaat

  1,8% saa olla pyörimis nopeudessa eroa sanoivat Deltassa. Mulla oli 3% ero yhdessä etupyörässä niin syttyi EV service systems re valo palamaan ja ei sammunut ennenkun ostin uudet renkaat.
 3. A

  Maksullinen lataus

  €/Kwh ja latauksen loputtua €/min.
 4. A

  Maksullinen lataus

  Näin se pitäisi olla kuin I kirjoitti.
 5. A

  Maksullinen lataus

  Asioilla käydessä tulee käytettyä Lidil, Ikea ja Motonet, misssä (kanta-asikkaille) tunti ilmainen ja Motonetissa ChdeMo 10c/Kwh. Kaikki maksulliset, muut kuin Motonetin, mielesätni ylihinnoiteltuja. Lataus pääasiassa kotona ja töissä. Nyt PHEV ollut pari kuukautta ajossa ja todennut, että...
 6. A

  PHEV Watchdog

  Mikä puhelin sulla on? Itse en saa toimimaan Sony Anroid 9 versiolla. Luo yhteyden, mutta mitään infoa ei tule näytölle.
 7. A

  PHEV Watchdog

  Saitko laitteen elm327 toimimaan?
 8. A

  EV SYSTEM SERVICE REQUIRED

  Uudet Misukat pyörii alla ja kuin sukkasilla PHEV:i kulkee. EVSSR valokin lopetti toiminnan. Hauskaa Joulua kaikille ja kiitos hyvistä vinkeistä!
 9. A

  EV SYSTEM SERVICE REQUIRED

  Valon arvoitus selvisi viimein (toivottavasti). Vika renkaissa, 3% pyörintänopeus ero. Sallittu 1,8%. Uudet kitka Misukat tilattu. 225/55R18. Maanantain selviää oliko vika renkaissa, kun saadaan renkaat vaihdettua. Kuudes käynti kerta Deltalla selvitti ongelman.
 10. A

  EV SYSTEM SERVICE REQUIRED

  60km/h nopeus on kriittinen, sen hitaammissa nopeuksissa ei ole valo syttynyt. Auto menossa huoltoon jälleen 20.12.19, saas nähdä selviääkö valon arvoitus silloin.
 11. A

  EV SYSTEM SERVICE REQUIRED

  Tänään autoa tutkiessa huomasin, että autossa on pinnoitetut talvirenkaat, kylläkin uudet. Luulin ettei sellaisia enää myydä kuin raskaaseen kalustoon. Nyt alkaa epäilyttää, että johtuisikohan EVSSR valon syttyminen huonolaatuisista renkaista. Valo syttyy vain silloin jos ajan hieman kovempaa...
 12. A

  Remote control

  Delta-autossa ollut nyt 5- kertaa, mutta ei ole kuulemma vikakoodia, niin ei voi selvittää...kummallista.
 13. A

  Remote control

  Mutta häiriövalo EVSSR palaa edelleen :(
 14. A

  Remote control

  Lämmityskin toimii nyt :)
 15. A

  Remote control

  Kohtuullisen kantaman matka on? 50m....300m
 16. A

  EV SYSTEM SERVICE REQUIRED

  Sain kännykän keskustelmaan auton kanssa, mutta täytyy olla melkein auton vieressä ennenkun saa kontaktin. Täytyy myös laittaa puhelin aina lentokonetilaan, että toimii.
 17. A

  Remote control

  Nyt onnistui Anroid 9 Sonyn liittäminen Mitsuun. Täytyi poistaa ne vanhat puhelimet niin sai uuden liitettyä. Mutta lämmitystä en saanut toimimaan? Kiitos hyvistä ohjeista.
 18. A

  EV SYSTEM SERVICE REQUIRED

  Sellaista ylimääräistä lätkää ei autossa ole ollut. Kaksi kertaa ennen ostoa koeajoin auton ja silloin ei ESSR merkkivalo syttynyt. Voiko jotenkin nähdä jostakin infotaulusta onko ajonestolaitetta ollut autossa ja miten sen voi oikealla tavalla poistaa? Jotenkin luulen, että merkkivalo liittyy...
 19. A

  EV SYSTEM SERVICE REQUIRED

  Rinta-Jouppi ei halua zekata, koska he ei tiedä mitä autoon on aikaisemmin Delta-autossa tehty. Eivät myöskään tienneet mikä merkkivalon syttymisen syynä voisi olla, jos ei näy virhelokissa.
Ylös Bottom