Hakutulokset

 1. Webtrap_86

  Ostetaan legnum vr4 vm2000 etummainen ahdin !

  Löytyy vr4 ahtimia, soittele nol nel viis 12 ysi yks 960
 2. Webtrap_86

  Manuaali Vaihteiston/voiman siirron hultoon ja korjaukseen ohjeita ja keskustelua.

  Ainut ohje ja mitä oikeastaan tarvitsee sitten tietää tuon laatikon irroituksessa on: vasemman puolen vetarin puolelta sitten pitää irroittaa akseli laatikon sisältä, siihen tarvii vaan heittovasaran tai sitten rakentaa 8mm kierretankoa ja joku iso hylsy siihen ja pari prikkaa/lukitus mutteri...
 3. Webtrap_86

  Manuaali Vaihteiston/voiman siirron hultoon ja korjaukseen ohjeita ja keskustelua.

  Alkuperäisessä vauhtipyörässä on ihan tehtaalta spaceri/ prikkalevy, muistaakseni 3levyä siihen kuuluu ja joista yksi on vpn ja kampuran välissä, toiset kaksi sitten kytkimen puolelta. Jos toki sinulla on siellä alumiinen spaceri vpn ja kampuraan välissä niin silloin sulla on se evon kytkin/vp...
 4. Webtrap_86

  Lancer -06 1,6 "vesiventtiilin"sijainti?

  Ei ole lancerissa mitään vesiventtiiliä. Läppä moottori rikki tai läppä jumissa tai muutoin vaurioitunut. apparin puolelta hanskalokeron takaa pääsee käsiksi osaan ja toiseen kuskin jalkatilasta. Muistaakseni lämmön säätö moottori/läppä sijaitsee kuskin puolella ylin. niistä kahdesta.
 5. Webtrap_86

  Mitsubishi Galant 2.5 v6 dyn 4 (6G73)

  Hienoja pelejä itsellä ollut noita muutama omistuksessa kivoja vehkeitä. Yhteen työnnettiin 3l kone sigmasta.
 6. Webtrap_86

  Mitsubishi Galant 2.5 v6 dyn 4 (6G73)

  Saattaa käydä, pohja levy on saman tyyppinen kuin 8g/sama.
 7. Webtrap_86

  Asx: vasen takavalo ja parkkivalo

  Vaihda eteen parkki valo ensi. Piiri kulkee sen kautta.
 8. Webtrap_86

  L200 sähkösäätöisten ajovalojen suuntaus

  umpioissa on mekaaniset ruuvit millä tehdään perus säätö, yleensä on sellainen kolo valojen säätömoottorin perässä. Ristipäällä ainekin mitsun orkkis valot.
 9. Webtrap_86

  Legnumiin voimaa?

  Ja jos oikein muistan joku turkulainen kaveri laittoi jotkut mamban tekeleet, mutta niistä ole kyllä mitään tietoa et auttoiko vai toimiiko paremmin tai mitään sen koommin kuultu.
 10. Webtrap_86

  Legnumiin voimaa?

  Olipas mielenkiintoinen löytö... onhan noita katseltu jos jonkinlaisia vaihtoehtoja. Ja pariin autoon on mennyt td04set paikoilleen mutta eivät mene ns. plug it on.
 11. Webtrap_86

  Miten korjata alhainen polttoaineen paine?

  Itse laitoin colttiin(sama se on lancerissakin) walbron racelta olikohan se mitä ne kauppaa eclipseen sopivana. sellaisen sain sinne mutkitta paikoilleen.
 12. Webtrap_86

  Evo X hydraulipumppun korjaus ja uudelleen rikki

  tai laitat hd pumpun, nää taitaa ainekin niitä myydä. http://www.autokorjaamoso.com/myydaan.htm
 13. Webtrap_86

  cariman moottorin vaihto

  voit vaihtaa mutta joudut kyllä siinä vaiheessa vaihtamaan johtosarjaa/ecuja immoa ja avaimia myöden siitä toisesta jos meinaat toimivan saada siitä. ja carismat on 1.6 ja 1.8 ja 1.8gdiä samoissa ikä luokissa joten en näe estettä, ainoastaan uudemmissa 1.6 caritsoissa katalysaattori on osa...
 14. Webtrap_86

  (näillä näkymin ratkaistu)Pajero gen IV 3.2 did vikakoodi p0106. Ideat alkaa loppumaan.

  Putsasit koko imusarjan? Etkä vain sitä puolikasta kaasuläpän jälkeen? Ja se map anturin lähtö siitä imusarjasta putsattu myös? (Poranterällä esim.) Jos nämä ei tehonneet, niin sit pitää seuraavaksi ruveta mittailemaan anturin lähettämää signaalia ecun päästä.// tarkastamaan johtosarjaa...
 15. Webtrap_86

  Pajero 3.2 savuttaa sinistä

  Kannattaa tarkastaa että suutin ei vuoda öljyn sekaan, liitokset kun on venakopan läpi.(näkee kyllä siitä et öljy "lisääntyy")
 16. Webtrap_86

  (näillä näkymin ratkaistu)Pajero gen IV 3.2 did vikakoodi p0106. Ideat alkaa loppumaan.

  ota imusarja irti ja putsaa se karstasta,niin loppuu ongelmat. Muutaman avanneena voin sanoa sitä tavaraa siellä on, ja se ahtopaine anturin lähtö imusarjassa todennäköisesti tukossa.
 17. Webtrap_86

  P1055 vikakoodinlukija galant

  Milläs tekniikalla sekin vaikuttaa jos v6 1,3,5 syl ovat bank 1. 2,4,6 sylinterit bank 2 jos v koneella niin syylärin puoleinen ylempi lambda mikä pakosarjassa ennen kattia. jos 4syl kone niin bank 1 on syl. 1,4 ja bank 2 syl 2,3 vastaavasti eli kakkosen ja kolmosen pyttyyn ennen kattia oleva...
 18. Webtrap_86

  Litimärkä matto kuskin puolella / ASX -14

  Veikkaan ennemmin että on tehty remonttia ja jäänyt tuo letku irti remontin jälkeen, joten joutuisit metsästämään sen liikkeen mikä on tehnyt remppaa siihen.
 19. Webtrap_86

  Outlander 2.2 156 hv psa:n dpf puhdistus

  Noissahan on ihan huolto ohjelmaan määritelty vaihto olikohan 160tkm vai 180tkm.. no jompikumpi. Ja onkohan sulla eolyysi järjestelmä kunnossa?
Ylös Bottom