Hakutulokset

 1. S

  Tasapainoakseleiden poisto.

  Ajattelin hommata tasapainoakseleiden poistoon tarvittavan setin. Pari kyssäriä olisi. Kuuluuko setin mukana tulevat laakerit asentaa lohkon sisään niin, että öljyreijät peittyvät? Entäs onko tuosta jotain muita haittoja, kuin hieman lisääntyvä tärinä jollain kierroksilla?
 2. S

  Egr venttiilin poisto.

  Moi, kurkkasin imusarjan sisälle ja näytti todella törkyiseltä. Kiitos egr-venttiilille. Ois varmaan hyvä poistaa käytöstä. Mitkäs kaikki venttiilit tosta imusarjan lähettyviltä joutaa mäkeen?
 3. S

  M: Evo 9 turbo, 20tkm ajettu. 500€

  Tarjolla 20tkm ajettu evo9 oem ahdin. Kuin uusi, ollut pelkästään tieliikennekäytössä. Myyn uuden ahtimen alta pois. Hinta: 1000€
 4. S

  Evo 9 moottori osina.

  Tarjolla Evo9 mivec-moottori osina. Kampura, männät, turbo ja veivit ei myynnissä. -täysin ehjä mivec kansi -anturit -lohkosta saa putkittamalla hyvän -imusarja -runkolaakeripukki -öljypohja -yms sälää mitä on kiinni koneessa. Yv:llä lisätietoa, tarjouksia voi tavaroista esittää.
 5. S

  Evo ix moottorin rakennus?

  Kävipä viikonloppuna hassusti, kiertokangen laakerit antoivat periksi ja kone alkoi naputtamaan. Ajattelin pistää nyt samalla kertaa männät ja veivit vaihtoon, kun koneen joutuu avaamaan joka tapauksessa. Tehoakin olisi tarkoitus myös ottaa lisää. Kyseessä siis ensimmäinen mitsun kone minkä itse...
 6. S

  Evo IX savutus lämpimänä käynnistäessä

  Elikkäs otsikon mukainen vaiva alkanut piinaamaan. Savuttaa siniharmaat savua parin sekunnin verran ainoastaan silloin, kun käynnistää moottorin lämpöisenä. Öljyn kulutus ei poikkea normaalista. Turbo vaihdettu 20tkm sitten, venttiilin ohjurikumit vai joku kolmas vaihtoehto aiheuttajana ?
 7. S

  Abs vikaa...

  Moi! Onks porukalla kokemuksia noista abs antureista ja vikakoodeista, valitti että edestä vasemmalta ja takaa oikeelta anturi sökönä, no vaihdoin molemmat ja antaa edelleen samoja vikakoodeja. Piuhat on mitattu ja on ehjät. Mistähän lähtisi vikaa etsimään? Satunnaisesti, mutta harvoin vika...
 8. S

  Evo9 gsr vetonivel

  Hakusessa evo ysiin taakse, oikealle puolelle sisempi vetonivel. Koko vetoakselikin voi kiinnostaa jos löytyy. Kyseessä GSR-malli, joten ayc-perän kanssa täytyisi sopia yhteen.
 9. S

  Vetonivelten yhteensopivuus

  Moi, Evo ysistä antautui eilen takaa oikealta sisempi vetonivel, kyseessä gsr-malli eli ayc-perällä varustettu. Passaako vanhemmista 4-8 evoista nivelet tähän ristiin?
 10. S

  Evo9 Evoscan ongelma

  Eli ongelmana evoscania käytettäessä on se, että vikakoodeja ei saa luettua, eikä esimerkiksi ayc/acd ilmausta tehtyä. Evoscan ilmoittaa että ei saa yhteyttä ecuun, sekä dataloggerin ollessa päällä kaikki arvot heittelevät miten sattuu, kaasun asento kokoajan about 30% sekä nopeus paikallaan...
 11. S

  Evo 5 antilag apexin eculla?

  Evo vitoseen saa vissiin ohjelmoitua ALS:än jos on vakio ecu? Nyt paikallaan on kuitenkin Apexin Power Fc ja kiinnostaisi laittaa toi lähtöpaukku/antilag... Miten onnistuisi parhaiten koko homman toteutus?
 12. S

  Evo 5 öljyvuoto

  Mistähän mahtaa vuotaa Evo öljyä? Jostain valuu öljynputsarin päälle. Lauhduttimen letkujen tiivisteet vaihdettu joten sieltä se ei tule. Onko sen jalalla omaa tiivistettä ja minkälainen homma on vaihtaa? Toinen vuotokohta on kampuran etustefa. Onko minkälainen homma vaihtaa se?
 13. S

  Evo 7,8 ja 9 ruoste?

  Eli minkäverran näissä on sitä ruosteongelmaa takana runkopalkeissa ja perän kiinnityspisteiden ympärillä, jos vertaa esim 4, 5 ja 6 evoihin. Suomievot lähinnä mietinnässä kun briteissä tuntuu kaikki ruostuvan oli auto mikä tahansa...
 14. S

  Abs ja ayc evo5

  Eli auton uudelleenkasauksen jälkeen abs näyttää vikakoodia 52 ja 11. Ayc pumppu vielä irti, aiheuttaako se nuo abs vikakoodit?
 15. S

  Perän kiinnityspisteiden ympäristössä oleva ruoste

  Evo vitosessa siis pari reikää siellä täällä apurungon ja perän kiinnityspisteiden vieressä runkopalkissa. Aika hankala saada enää pellistä taittelemalla viimesen päälle hyvää, koska peltiä kolme kerrosta ruosteiden alueella. Briteissä ainakin ovat niitä runkopalkkeja vaihdelleet uusiin ja ovat...
Ylös Bottom