Hakutulokset

 1. ZAP^

  Lancer -08 jakohihna

  Menee.
 2. ZAP^

  Lancer 2004 2.0 sport muutama pieni ongelma

  Virtalukonpohjan kun vaihtaa niin taas starttailee nätisti.
 3. ZAP^

  Karkea käyntiääni Mitsubishi Outlander 2013 2.2DI-D intense

  Häviääkö karkea käyntiääni kun kierrokset nostaa n.1300rpm kohdalle? Jos näin on niin tasapainoakselin ketju on mikä pitää sitä ääntä. Vaikea on kuulematta sanoa.
 4. ZAP^

  Outlander PHEV sähköjen totaalinen häviäminen

  Kuulostaa hämärästi Etacs, eli korinohjainlaite probleemalta. Ylhäällä listatut toiminnot mitkä temppuilee niin ovat Etacsin ohjaamia.. voi olla softa päivitys tiedossa tai ohjainlaite viallinen.
 5. ZAP^

  Pajeron ajovalojen automaattinen tasonsäätö

  Muutaman taka-akselin asennon tunnistimen olen vaihtanut, päässyt kosteus sisään ja hapettunut rikki. Niissä kun on ottanut liittimen irti niin pinnit olleet vihreäksi hapettuneet itse anturista.
 6. ZAP^

  Outlander 2.0did 2007

  Suuttimien johtosarja on kans tyyppi juttu, kertyy öljyä sinne ja alkaa herjaamaan suuttimia vikakoodeissa(y)
 7. ZAP^

  Flexifuel kitti Colttiin

  :ROFLMAO::ROFLMAO:
 8. ZAP^

  M: Mitsubishi Colt Ralliart 2009vm

  Hinta päivitetty.. 8.5k
 9. ZAP^

  Pajero 5D STW-2.8 vm.96 sähkövika (mittaristo, varoitusvalot)

  Tätähän voisi selventää jos tietäisi mikä/minkä sulake sieltä kärähtää. Jossain oikosulku tai liikaa kuormaa johdoituksessa.
 10. ZAP^

  M: Mitsubishi Colt Ralliart 2009vm

  Hintaa päivitetty 9k..
 11. ZAP^

  Outlander phev 2016 vetokoukun asennus

  Takapuskuri pois, kontin verhoilut pois, joutuu poraamaan johtosarjan läpiviennille reiän vasemmalle puolelle puskurin taakse peltiin, johtosarjalle valmiit liittimet kontissa ja virran otto pikku akulta. 2-4 tuntia kun laittaa koukun.
 12. ZAP^

  M: Mitsubishi Colt Ralliart 2009vm

  Uppia sen verran että katsastettu 3/2020.
 13. ZAP^

  Olitko se sinä?

  Tunnen khyll omistajan, ei käytä foorumia ☝️
 14. ZAP^

  Outlander PHEV huolto

  Taitaa olla kuppisäätöinen kone, huolto sisältää välyksien tarkastuksen ja nuissa koneissa en itse ole havainnut välyksien muutoksia. Välyksien säätö on sitte homma joka maksaa, mm. Nokka-akselien irroitukset yms.
 15. ZAP^

  EV SYSTEM SERVICE REQUIRED

  Pitäshän niiden osata, ainakin itse katoin ne aina kun olin merkkiliikkeessä hommissa, ja tuohan on ihan puutaheinää että merkkivalot syttyisivät sen takia että on kampanjakutsu auki :ROFLMAO:... suosittelen käymään jossain oikeasti asiansa osaavassa merkkihuollossa.
 16. ZAP^

  EV SYSTEM SERVICE REQUIRED

  Tuo ilmoitus ei liity millään tavalla EV remoteen (puhelinohjaus), onhan kampanjat tehty? Tulpat ja ilmamäärämittari vaihto+ moottorin ecu ja PHEV ecut päivitetty molemmat? Vikailmoitus jättää vikakoodin, mutta se voi olla luettavissa vaan varmentamattomien vikakoodien listasta = Provisional DTC...
 17. ZAP^

  Kuopion kahvittelumiitit. (Siilinjärven Shellillä kerran kuussa)

  Joutaskohan tänään pitkästä aikaa kahville hurauttaa
 18. ZAP^

  M: Mitsubishi Colt Ralliart 2009vm

  Tarjolla olisi hyvällä maulla paranneltu 09vm coltiainen. Ajettu 120tkm, jakopää laiteltu orkkis osilla alkuvuodesta 2019. Huollettu säännöllisesti ja öljyt vaihdettu max 10tkm/6kk välein kuten kuuluukin. Leimaa kevääseen 2021saakka. Tekniikkahan on Mitsun oma 1.5L bensaturbo (4G15T) ja jatkeena...
 19. ZAP^

  kilometrimäärät autossasi?

  Colt ralliart 09vm 119tkm ja ford transit 11vm 950tkm
 20. ZAP^

  2014 ASX 1.6 laatu - normaalia vaiko ei?

  Osioihin 2 viitaten, kuppisäätöiset venttiilit joita ei ole tarvinnut säädellä. Pysyvät hyvin säädöissään. Kerran on tullut vastaa tuollainen kylmänä dieselin kuuloinen josta löytyi endoskoopilla 2. Sytytystulpan aukon kautta katsomalla sylinterin kiinnileikkautuminen/sen aiheuttamat pahat...
Ylös Bottom