Hakutulokset

 1. 3

  Outlander 07 vararengas ostetaan

  Rengas vanteineen löytyikin netistä. Nyt olisi sitten se uusi vanne myynnissä :).
 2. 3

  Outlander 07 vararengas ostetaan

  Vanne tuli Delta kautta sovitusti MUTTA rengasliike olikin heittänyt pois vanteen ja kumin vaikka näin ollut sovittu. Mistä 155/90 x 16 kumin saa ?? Deltan kautta tuntui olevan mahdotonta--> suositteli nettiä.
 3. 3

  Outlander 07 vararengas ostetaan

  Oli pakko ostaa timantista -- 99 € / 10 pv toimitusaikaa.
 4. 3

  Outlander 07 vararengas ostetaan

  Koko on 155/90x16. Vanhan renkaan vanne ruostunut puhki !!.
 5. 3

  Outlander 2gen takajousitus

  Toinen takajousi oli poikki. Nyt on alla keskikovat versiot jousista ( Löfors tms ).
 6. 3

  Outlander 2gen takajousitus

  Taas on jouset vaihdon tarpeessa. Tuntuu olevan antautuvaa /pehmeää metallia nuo takajouset. Pitänee ostaa tuon Heavy versiot.
 7. 3

  Outlander phev ostoa harkitsevat

  Sanoisin uhka sillä Mitsun taru autoissa Euroopassa loppuu 2021. Mutta jos saat uuden noin 30% alle ovh ja ajat sen loppuun niin ehkäpä sitten voinet hankkiakin. Minä tosin en hankkisi.
 8. 3

  Mitsu vetäytyy Euroopasta ja UK:sta uusien automallien osalta?

  Kyllä nyt on nettiautossa paljon 72h sisällä tulleita PHEV myynti-ilmoituksia ..paniikkivaihde meni päälle aika nopeasti.
 9. 3

  Mitsu vetäytyy Euroopasta ja UK:sta uusien automallien osalta?

  Siis kun 2021 mallia ei enään tule, täytyy käytetyn hakuagentti poistaa? Mitä se käytettyihin vaikuttaa, paitsi sen voi saada halvemmalla. Jos nyt Mitsun laittaa ( varsinkin uuden ) niin sehän on panostamista "kuolevaan hevoseen" --joku voi näin tehdäkin ; ehkä.
 10. 3

  Mitsu vetäytyy Euroopasta ja UK:sta uusien automallien osalta?

  Minäkin poistin juuri Outtiksen Nettiauton hakuagentista sillä Mitsun tarina autoissa päättyy. 2000kg kykynevää vetäjää kun etsii niin Tucson, Ford Kuga , Mazda CX-5 jäi "haaviin".
 11. 3

  ASX iskarien vaihdon jälkeen kääntäessä iskari/jousi naputtaa

  Minulla asennuksen ( minun hankkimat osat ) tehnyt liike vastasi korjauskustannuksista Toisen puolen iskarin asennus oli tehty oikein.
 12. 3

  Oireita jakopääremontista

  Eihän vai ole turbon letku irti ? Minulle kävi noin kun remppaa tehtiin = vetoja ei ollut.
 13. 3

  Mitsu vetäytyy Euroopasta ja UK:sta uusien automallien osalta?

  Pian saadaan edullisia loppuvarastoeriä kaupasta. Nyt kun koko Mitsu haudataan Euroopassa niin ale % ollenee yli 30 % Aikoinaan kun Grandis malli loppui niin alennus oli 20 % ( eli Diesel 2,0 oli 30 k€).
 14. 3

  Outlander 2.0 2004-2006 kokemuksia

  Kaverilla oli bensakoneella Grandis. Ainoa mitä moitti oli liian pieni bensatankki --ajoi pitkää matkaa ja joutui joka päivä tankkaamaan. Jos on Jpn moottori niin toiminee. Euroopan "autotehtaat" ei ole pitkään aikaan osanneet tehdä autoja.
 15. 3

  Outlander 2.0 2004-2006 kokemuksia

  Jos on VW 2 L diesel niin jakohihna pitää vaihtaa 60 tkm välein ( suositus 90 tkm ). Jos hajoaa niin noin 4k€ remontti. Muutoinkin se ko diesel on auton heikoin lenkki. Ajoa kone kestää hyvin mutta voi porsia monesta kohtaa --on nimittäin kokemusta.
 16. 3

  ASX iskarien vaihdon jälkeen kääntäessä iskari/jousi naputtaa

  Minulla oli vastaava homma. Osat oli ilmeisesti kasattu väärin --se muovilaakeri ei päässyt kiertymään ja meteliä piti. Työn tehnyt paja hommasi "kasauskuvan" ja teki työn uusiksi --> nyt toimii.
 17. 3

  Outlander PHEV huolto

  Olisivat varmaan saanut merkkipajaltakin 170 € hintaan huollon jos olisit asiasta maininnut. Itse olen huomannut että tuolla taktiikalla hommat toimii. Nykyään ei kannata heidänkään jättää kauppoja tekemättä -- siinä menee yleensä mukana myös ne tulevatkin kaupat.
 18. 3

  RS Eclipse -95 Purkaa Akkua

  Uusi akkukin voi olla sökö. Mittaamalla selviää mistä suunnasta vikaa kannattaa lähteä etsimään.
 19. 3

  Outlander starttimoottori

  Taas on starttimoottori vaihdon tarpeessa. Mitsun origaalistartti pelaa ajoittain kts yo = Bendix ei kytke kehälle --ainostaan moottori vingahtaa. Muutaman kerran kun yrittää niin saattaa kytkeäkin--> vaihtoon. Onneksi löytyi nyt tarvikehinnalla 140 € --eli Korona on syönyt hinnan noin 200 €...
 20. 3

  Virtalukon sulake palaa

  Se sulake suojaa / on jotain auton sähköä kuluttavaa laitetta varten. Pääsulake ?? Virtalukko ei itse kuluta sähköä. Mikä on sulakkeen A ( virta-arvo ) / onko se oikean kokoinen ? Jos oikosulkua ei heti löydy niin irroita kaikki "pikkusulakkeet" ja katso palaako se sulake edelleen.
Ylös Bottom