Hakutulokset

 1. 3

  Outlander 07 vararengas ostetaan

  Koko on 155/90x16. Vanhan renkaan vanne ruostunut puhki !!.
 2. 3

  Outlander starttimoottori

  Käynnistys alkoi juonitella. Joskus pelasi hyvin jopa 25 pakkasella mutta tallista saattoi olla vaikea saada käyntiin. Epäilin akkua jonka vaihdatin. Näytti pelaavan mutta noin 1 kk päästä sama leikkia taas. Lopulta ei startannut ollenkaan. Deltassa hinta 580 € ja tarvikeliikkeessä 330 €...
 3. 3

  Outlander Dsl 2007 koiranluut

  Huomattiin että koiranluut kolisevat joka nurkassa. Deltan tiskillä hintaa 125 € / kpl . Tarvikeliikkeessä 25 € / kpl. Halvempiakin olisi ollut. Mitsu olisi muuten hyvä auto mutta tuo varaosaryöstöhinta ajaa muihin merkkeihin.
 4. 3

  Outlander 2,0 DID vilkut

  Vilkkujen toiminta loppui. Myöskään kauko-ohjaimen "vilkauttelutoiminta" ei pelaa. Oven lukon toimii normaalisti. Joku arveli että vika voisi olla "peräkärryn" liittimessä. Onko tietoo ? Manuaali ei kerro edes minkä sulakkeen takana vilkkuvalot on.
 5. 3

  Mitsu Grandis DID EGR säätöventtiilin vaihtohinta -info

  Delta tarjosi 775 € original osilla ja 445 € tarvikeosilla. Tarviketori myy venttiilin 95 € ja paja vaihtaa sen 90 € hintaan.
 6. 3

  Grandis alapallonivel jatkoa

  Hutiloin viimeksi ja "asia" meni Lukkotilaan -sorry. Miccey vastasi minulle että hän oli tilannut ko osan 40 € hintaan Liettua / Latvia suunnalta. Hän voinee tarkentaa asiaa. Autollani on ajettu 544 tkm joten ei se aivan kulutustavaraa ole.
 7. 3

  Grandis alapallonivel ?

  Mistä löytyisi edullisesti. Deltta myy tukineen noin 300 € hintaa. Ei kuulema saa pelkkää palloa.
 8. 3

  Grandiksen vauhtipyörä

  Saako diesel Grandiksen kaksoismassavauhtipyörää tarvikeosana sillä uusi maksaa 1800e ? Onko edullisempaa paikkaa esim Saksasta, Ruotsista mistä sitä voisi kysellä ?
Ylös Bottom