Hakutulokset

 1. T

  Kouvola Night Cruising 2.8.2014

  Vs: Kouvola Night Cruising 2.8.2014 Katotaan kerkiikö tuua auton näytille, häitten jälkeen. . :D
 2. T

  Kymenlaakso miittingit

  Vs: Kymenlaakso miittingit Mukana jos saadaan muitakin mukaan. ;)
 3. T

  Koneistamot kymenlaakson alueelta.

  Elikkä muuta järkevää tälle keksinny. Onko kymenlaakson seudulla jokin koneistamo mikä plaanailis pakosarjasta laipat suoriksi?
 4. T

  Dynopäivä, Kymenlaakson poppoo?

  Vs: Dynopäivä, Kymenlaakson poppoo? Voipi olla että tuun pälyilemään. Koska pitäs lappeenrannassa käyttää säädättämässä ennenkuin polkee tosta kammet solmuu. :peukku
 5. T

  Mitä olet tänään rassaillut?

  Vs: Mitä olet tänään rassaillut? Yritin vaihella turbon ja sarjan välistä tiivistettä, ei mennyt kuin elokuvissa,,, 2 pulttia poikki ja pultithan oli kovia. Nyt huomista ootellessa että löytää jostan kunnon kovametalli poranteriä. :seina Perhanan pyhäpäivät.
 6. T

  evo5 - AYC ongelmat

  Vs: evo5 - AYC ongelmat Luiskelin ulkomaan foorumeista että on enteilevää pumppu vikaa. Korroosio on laajentannut pumpun sisuksia niin että lämpösenä atf "litkuuntuu" Niin että ei pumppu jaksa tehdä tarvittavaa painetta. Joillain on auttannu ayc ohjaus nesteiden vaihto ja kunnollinen ilmaus.
 7. T

  evo5 - AYC ongelmat

  Vs: evo5 - AYC ongelmat Loistavaa.
 8. T

  Kymenlaakso miittingit

  Vs: Kymenlaakso miittingit Jooh. miekii menin mökillä käymään kun vaikutti siltä ettei kukaan kynnelle kyenny. :D
 9. T

  Kymenlaakso miittingit

  Vs: Kymenlaakso miittingit Mitä miehet ajasta mieltä?
 10. T

  Evo 6 turbo keskustelu

  Vs: Evo 6 turbo keskustelu Ookkei. Eli kierre on luultavasti 1.25? Ja varmaan kovat pultit ois passelit tuohon? (Ei kellää kierre viilaa ja pulttia jossain? Vois ton jenkan varmistaa?)
 11. T

  Osia evoihin ebaysta?

  Elikkäs tekasin nyt tällasen palstan niin ei tarvitse muualla sekoilla. Ajattelin tilata evoon varmuuden kaupaksi nostimet...
 12. T

  Evo 6 turbo keskustelu

  Vs: Evo 6 turbo keskustelu Nonniin nyt tuli kaipuu turbon ja sarjan välisille pulteille. yks män poikki. :seina Mikäs kierre nois on, ja suositteleeko joku tietynlaisia ruuveja tuohon pisteeseen?
 13. T

  Kymenlaakso miittingit

  Vs: Kymenlaakso miittingit Mulle sunnuntaina passais esmes kello 1500 Tai 1600?
 14. T

  Kymenlaakso miittingit

  Vs: Kymenlaakso miittingit Juu mullakin lomat alko. Oisko liian piukal varotusajal jos nyt vklp. jotain kahvittelua keksisi?
 15. T

  Kymenlaakso miittingit

  Vs: Kymenlaakso miittingit Milloins suunniteltas uutta miitin poikasta? Jos saatais puuttuvatkin yksilöt paikanpäälle?
 16. T

  Evo V/VI valomuutokset

  Vs: Evo V/VI valomuutokset Nyt saatiin hommelit skulaamaan. Olikin maaohjatut palikat. :-[ Eli reseptinä: 4- koppasen golffin säätö motskut (Palloa piti hiukan hioa pienemmäksi että saatiin kiini) Ford ka 4 napanen säätö nappula. Ja jäykkään alustaan vetoaminen onnistuu vain rekisteröinti...
 17. T

  Evo V/VI valomuutokset

  Vs: Noi säätö motskut on sit varmaan samat ku neloskoppases. 3 johtoset. Toi säätö namiska kiinostais mikä sul on, ku mun ruuvi ei selvästikkään osaa ohjaa noit motskui. tai sit en vaan osaa. Selvitäs mikä se nappula on?
 18. T

  Evo V/VI valomuutokset

  Vs: Mitkä hellan kork. säätö moottorit? Löytyykö varaosa numeroa? Mikä säätö kytkin (onko 4 napanen bosch?)
 19. T

  Evo V/VI valomuutokset

  Vs: Evo V/VI valomuutokset Eli siis olemassakaan ei taija olla säätö moottoreita mitkä tohon sais laitettua motonetin yleis (ford ka) ja vakio umpioiden kanssa toimimaan. Paitsi alkuperäiset? Täytyy nyt huomen käyä kysyy että kelpaako mun auton alustan jäykkyys korvaamaan kork. säädön.
 20. T

  Evo V/VI valomuutokset

  Vs: Evo V/VI valomuutokset Joopatijoo, nyt on boschin yleismallin kork. säätö ruuvi 4 pinnillä g4 56b 31 58 Volkkarin golf neloskoppasen säätö moottorit. Vaan kun ei moottorit inahdakkaan? Moottoreissa 3 karvaa pun mus ja ruskea. eiks pun jatkuva 12v musta maa ruskea signaali Miten tohon...
Ylös Bottom