Hakutulokset

 1. M

  Outlander phev akun kunto

  Paitsi että…. Eikös käyttökapasiteetti ole 11kwh joten tuolla sinun menekillä olis -20% kapasiteetin lasku? Ja eikös se ole noille kilsoille ihan normikunto?
 2. M

  Outlander PHEV MY20 sähköinen käsijarru

  Löytyi senverta monta videota maailmalta jossa noita sähköisiä käsijarruja ajettiin ties millä sähköllä manuaalisesti auki :D Asiaan: Testasin tuota käsijarrunapin eestaas taktiikkaa pariin kertaan. En saanut haluttua lopputulosta joten -> 9v paristolla männät auki ja loput vaihtotyöstä on ihan...
 3. M

  Outlander PHEV MY20 sähköinen käsijarru

  Joo pitää testailla sekin ensin. Vaikka tuli vastaan myös tämäkin. Ohje sähköisen käsijarrun huoltoon
 4. M

  Outlander PHEV MY20 sähköinen käsijarru

  Sepä se… kumpiakaan ei ole. Tarviikohan olla MUT-3 vai riittääkö joku kevyempi?
 5. M

  Outlander PHEV MY20 sähköinen käsijarru

  Taisipa käydä huono tuuri, että loskassa ja jarrutuksessa meni takalevy kieroksi. Noh se on oma tarinansa se. Nyt kuitenkin kun sähköisen käsijarrun ajaa auki vaikka 9v paristolla niin mites palautuminen. Täytyykö ajaa paristolla lähemmäksi ja sitten auton oma käsijarrunappi ymmärtää toimia...
 6. M

  Lämpiävä tuulilasi ei lämpiä kuin puoliksi.

  Ei se sen hankalampaa ole, mutta nykypäivänä kaikkeen löytyy ohjeaika ja sillä mennään. Loput on lisätöitä.
 7. M

  Outlanderin moniurahihna irtoilee

  Onko tässä kiristin vai venytettävä hihna? Jos kiristin niin milloin vaihdettu? Jo venytettävä niin onko vaihdettu uusi kun ekan kerran alkoi hyppiä?
 8. M

  PHEV Watchdog

  Näkeekö jostain, että onko autoon jo tehty ko operaatio? Oma kulkine voisi oman mutun perusteella olla tuota päivitystä vailla. Jos olisi jostain nähtävillä onko tuo tehty vaiko ei niin olisi faktaa tiskiin kun varaa huoltoa.
 9. M

  Lämpiävä tuulilasi ei lämpiä kuin puoliksi.

  No sillä 2kohm arvolla ei mikään lämpene eli kaput?! 0,5ohm on sitten lähempänä kait toimivaa. U=R*I eli 12v/0,5ohm=24A ikäänkuin.
 10. M

  Outlanderin moniurahihna irtoilee

  Kaikkihan on mahdollista…. Koita ajella ”repimättä” niin jos hihna pysyy paikallaan niin melkeinpä se vapaakytkin on syyllinen. Laturin pyörimisenergia vie hihnan mennessään.
 11. M

  Lämpiävä tuulilasi ei lämpiä kuin puoliksi.

  Kokeile vaihtaa releet ristiin ja muuttuuko tilanne?
 12. M

  Kysymys PHEVin moottorin käynnistymisestä

  Arvaus: jatkat varovaista ajamista niin että auto oppii hiljalleen akun kunnon kohdilleen ja voi alkaa toimia nätisti. Ja… varaudut henkisesti uuden akun hankintaan?
 13. M

  Kysymys PHEVin moottorin käynnistymisestä

  Minä en ainakaan löytänyt. Mikään rakettitiedetemppuhan tuo vaihto ei ole. Vaatii kuitenkin kylmäaineiden talteenoton ja ymmärryksen sähköjärjestelmästä/etenkin vaarapaikat!
 14. M

  Kysymys PHEVin moottorin käynnistymisestä

  Kuvista kun katsoo niin koko paketin jännite ainakin laskee alas paljolti niin oliskos se vaan koko akkupaketti tiensä päässä ja kyykkää loppumetreillä oikein huolella?
 15. M

  Kysymys PHEVin moottorin käynnistymisestä

  Eiköhän se ole akkukennojen välinen jännite ero? Ja lähinnä onko siellä joku paketti selkeästi heikompi vs muut? Laita kuva?
 16. M

  Outlander PHEV yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

  Otat ilmastoinnin pois päältä ja puhalluksen minimipyynti +16c sitten koitat vaan olla vilustumatta tai hommaat webaston/eberin lisäksi.
 17. M

  Pajero Gen2, 1997, 3500 V6, päästö-ongelma, tietäjiltä apua

  Ei keinot loppu ole. Uuden auton voi ostaa kuka vaan mutta aivan erimiehet pitää nämä vanhemmat kulkineet liikenteessä ;) Eli alkuperäinen oli tämä? https://www.denso-am.eu/catalog/part/DOX-1160 Kaikki yleismallin lambdat tuntuu olevan muuta kuin sopivia, mutta mites tämä Bosch kun se on...
 18. M

  Outlander 2015 bensa automaatti cvt

  Vaihdettiinko öljyt ekan kerran 120tkm kohdalla? VAG konsernissa taisi olla 60tkm vaihtoväli öljylle ja silloinkin alkoi olla jo aikamoista kuraa…. Ammattitaitoinen liike on silti vielä eri kuin oikeat öljyt. Merkkihuolto laittanee original mutta loput voi olla jotain ”sopivaa” luokitusta.
 19. M

  Outlander PHEV kabiinin lämmitys

  Paljonkos tuli kustannuksia vai meneekö takuun piikkiin?
 20. M

  PHEV Watchdog

  Bitti vinossa… tuo mokkula on toiminut minullakin moitteetta eli suositus sille jos joku hankintaa miettii.
Ylös Bottom