Hakutulokset

 1. carismaa

  Lancerin pulttijako

  Vs: Lancerin pulttijako 1992 - .96 4 x 100 1988 - .92 4 x 114.3
 2. carismaa

  Lancer STW -04 takalasin sulka?

  Vs: Lancer STW -04 takalasin sulka? moro oikeanlainen löytyy ainoastaan timanttitiskiltä koko varsi 54 € tai pelkkä sulka 12 €!
 3. carismaa

  Carisman bensamittari-ongelma

  Vs: Carisman bensamittari-ongelma Onpa outo vika! mut muistaakseni pensatankin antura löytyy takapenkin alta kun ruuvaa suojapellin pois!
 4. carismaa

  Miitinkejä oulussa?

  Vs: Miitinkejä oulussa? mikäs siinä! aika ja paikka?
 5. carismaa

  Now playing...

  Vs: Now playing... Waldo's People - No man's land
 6. carismaa

  Carisman keskuslukon kaukosäätimen ohjelmointi.

  Vs: Carisman keskuslukon kaukosäätimen ohjelmointi. Maadoita testi/diagnoosipistokkeen napa 1. Maadoituksen jälkeen ovet kiinni, avain ACC asentoon sitten OFF asentoon. Ovien pitäisi lukkiutua ja sitten avautua. Paina kauko-ohjaimen lukitus- tai avauspainiketta kerran. Paina kauko-ohjaimen...
 7. carismaa

  Carisman -98 raitisilmasuodatin

  Vs: Carisman -98 raitisilmasuodatin juu se suojamuovi pois! saman mallin auto -98 sedan GL 1.6! osaan malleista on näköjään laitettu mut ei kaikkiin!
 8. carismaa

  Carisman -98 raitisilmasuodatin

  Vs: Carisman -98 raitisilmasuodatin Eipäs löydy raitisilmasuodatinta! itsellä kans 98 Carisma eikä ollut! tietenkin jos sen sinne haluaa niin pitää tehdä puukolla sopiva riekä hansikaslokeron takanaolevaan muoviin! siitä muistaakseni löytyy paikka mihin sen kuuluu tulla!
 9. carismaa

  Carisma "nakuttaa" ?

  Vs: Carisma "nakuttaa" ? kokeile Castrol Magnatec 5W-40 täyssynteettistä öljyä!
 10. carismaa

  Carisma "nakuttaa" ?

  Vs: Carisma "nakuttaa" ? ei ole ilmenny! se nakutus saattaa johtua öljyn laadusta huom "ehkä"
 11. carismaa

  Carisman lämmöt

  Vs: Carisman lämmöt aika lähelle puoltaväliä nousee! termarin vaihtoon ei kymmentä minuuttia pitempään mene varaat vain parilitraa nestettä siihen! ei kannata sen kummemmin ruveta valuttamaan niitä nesteitä senkus ruuvaat termarin irti ja laitat uuden tilalle, sen jälkeen laitat uutta nestettä...
 12. carismaa

  Carisma -97 tärisee

  Vs: Carisma -97 tärisee näissä malleissa ei pitäisi olla virran jakajaa! kun se on ratkaistu kahdella puolalla näin on ainakin itsellä 98 carisma 1.6 Sitä nykimistä on ollut minullakin autossa mut ei haitaksi asti! antaa välillä sille reilummasti kaasua et karstat palaa! esim: nelosella ajaa...
 13. carismaa

  Carisma -97 tärisee

  Vs: Carisma -97 tärisee en suosittele vitosella ajamaan 60kmh! öljyn kierto kärsii! saa melko äkkiä sanoa vaihelaatikolle hyvästit!
 14. carismaa

  Carisma starttaa muttei syty???

  Vs: Carisma starttaa muttei syty??? minun mielestäni ajon esto ei muuta tee kuin lyö pensansaannin poikki!
 15. carismaa

  kilometrimäärät autossasi?

  Vs: kilometrimäärät autossasi? Carisma v98 1.6 242 ja lisää tulee!
 16. carismaa

  Carisman etuiskarikysymys

  Vs: Carisman etuiskarikysymys koti konstein vaihtaa pariin tuntiin riippuen miten lujassa on koiranluu raudat (kun näissä malleissa on toinen pää iskarin kyljessä kiinni) mutta kun varaa rälläkän ja uudet raudat niin ei ongelma!
 17. carismaa

  Miitinkejä oulussa?

  Vs: Miitinkejä oulussa? pistetään päivä lukkoon tullaan käymään!
 18. carismaa

  -98 Carisman vaihdelaatikko.

  Vs: -98 Carisman vaihdelaatikko. pitkälti on suora mut muistaakseni pieni s mutka on! kannattaa vaihtaa vaihteen siirtimelle puslat, maksaa muistaakseni 15 euroa timanttitiskiltä varaosa liike ei löydä niitä! niin ja öljyt laatikkoon!
 19. carismaa

  Carisman öljynvaihtoväli

  Vs: Carisman öljynvaihtoväli 7500 sanoo kirja!
 20. carismaa

  -96 carisman vilkun polttimon vaihto

  Vs: -96 carisman vilkun polttimon vaihto konepelti auki ajovalon kulmasta katsoo lampulla niin näkyy ristipäällä oleva ruuvi sitä auki ei kokonan irti, sit nitkutetaan vilkku irti niin pääsee vaihtamaan hehkun!
Ylös Bottom