Hakutulokset

 1. Ile

  Lancer 79-83 takaveto osia

  Nyt on mahdollista tarjolla otsikon käytettävissäesta autosta osia - konepelti - tavaratilan kansi - ovet (huonot mutta ikkunat ja mekanismit paikoillaan) - taka-akseli (ei jarruja) - valoja (takavalot vedetty takavalo sprayllä koko punaiseksi) Saattaa löytyi muutakin. Mutta tekniikkaa ei...
 2. Ile

  Outlander 2003 vaihteisto ongelma

  Olisko kenelläkään saada aikaan varaosa numerot vaihteiston laakereille. Pää-akselin (input) laakerit tarttis saada hankittua. Auto on siis: Mitsubishi Outlander 2.0 4WD vuosimalli 2003 (ei turbo)
 3. Ile

  Pajero Mk2 taka-akseli

  Tarve olisi vm. 1991 2.5td automaatti pajeron taka-akselille. Tarjotkaa yv:llä hintapyynnön kera, kiitos.
 4. Ile

  Varaosien saatavuudesta vanhempiin mitsuihin?

  Vs: Varaosien saatavuudesta vanhempiin mitsuihin? autonvaraosat24.fi - tuolta olen itse tilannut osia, kohtuu nopeasti tuntuu tulevan. Ja näytti jonkin verran -82 mallin Galanttiinkin osia olevan tarjolla.
 5. Ile

  galant 2.4 gdi

  Vs: galant 2.4 gdi Tulihan se imusarja kokonaisuudessaan puhdistettua?? Täältä löytyy haulla paljon GDI-asiaa, kun vaan jaksaa kahlata läpi.
 6. Ile

  Blaupunkt Evo9

  Vs: Blaupunkt Evo9 Onko evossa ollut ihan oma edition?? Mutta on semmonen Blaukkarin mitsubishi edition tuolla ylimääräisenä.
 7. Ile

  Gti Lanceri Pätkii ja käy huonosti

  Vs: Gti Lanceri Pätkii ja käy huonosti Miltäs ne uudet suuttimet nyt näyttää?? Onko siellä likaa syöttöpuolella. Tämä tuli vaan mieleenkin kun mulla joskus galantissa tuli sellaista ihme likaa suuttimiin vaikka suodatin oli vaihdettu.
 8. Ile

  galant 2.4 gdi

  Vs: galant 2.4 gdi http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?topic=5172.0 tuolla on imusarjan puhdistuksesta juttua. Itse en ole tehnyt, mutta ymmärtääkseni lähinnä aikaa se vaatii. Kannattaa varmaan kertoa missäpäin auto on, jos vaikka klubista löytyisi paremmin tietoa missä...
 9. Ile

  galant 2.4 gdi

  Vs: galant 2.4 gdi Imusarja puhdistettu??
 10. Ile

  Galant 2.4GDI öljyvuoto

  Vs: Galant 2.4GDI öljyvuoto Tulipa ajatus ohjaustehostimesta ... että onko se ihan moottoriöljyä vai voisko olla tehostimen nestettä.
 11. Ile

  Huoltokutsu / tehdaskampanja R30297

  Vs: Huoltokutsu / tehdaskampanja R30297 Rauman Deltassa mun auto kävi tänään kyseisessä rempassa ja ihan siististi oli hoidettu.
 12. Ile

  Turbomoottorin öljyn kierto

  Vs: Turbomoottorin öljyn kierto Kysyn sen takia kun täytyy rakennella turbolle öljynkierto, niin voiko tuota jotenkin hyödyntää ??
 13. Ile

  Turbomoottorin öljyn kierto

  Vs: Turbomoottorin öljyn kierto Mikä tässä kuvassa on tuo punaisella ympyröity ??
 14. Ile

  Colt 1985 autoradio

  Vs: Colt 1985 autoradio Eli jotain tällaista siinä on ollut ... http://www.muamat.com/adpics/4a0a9ec8d611cc44ce7f87d50.jpg
 15. Ile

  Mikä mieltänne painaa ?

  Vs: Mikä mieltänne painaa ? Ostin Viton ... nuo kaksi sanaa varmaan riittää vastaukseksi otsikkoon. Mutta täsmennän nyt sen verran että takajarru jumppaa olen nyt 16tuntia harrastanut, loppu tulemana välttävästi toimivat jarrut. Vielä olis hitsattavaa ja paljon muuta.
 16. Ile

  Mitä olet tänään rassaillut?

  Vs: Mitä olet tänään rassaillut? Lancerin kojetaulu sai vähän keinonahkaa ja hiilikuitu teippiä päälleen. Ei onnistunut hyvin mutta saa kelvata ... alkuun.
 17. Ile

  Varoituksen sana huijareista!

  Vs: Varoituksen sana huijareista! Tori.fi:ssä tehty kauppaa ja rahat on menneet. Esiintyi nimellä Miko Niemelä ja tilinumero FI8557008120409219 Rikosilmoitus tehdään maanantaina, tämä varoituksena kaikille ja vinkkinä ... googlatkaa tilinumero ennen maksua. Tälläkin löytyy muitakin huijatuksi...
 18. Ile

  Mitä olet tänään rassaillut?

  Vs: Mitä olet tänään rassaillut? Sain projektiin moottorin paikoilleen ja hionta hyvässä vauhdissa.
 19. Ile

  Lukkosarja + avain

  Vs: Lukkosarja + avain Siis noi on murjottu siihen pisteeseen että ne toimii ihan vaikka tasapäisellä meisselillä. Ongelma siis on se että noi saa 4 vuotiaskin auki ilman avainta ja ihan niin helppoa ei viitsisi autoon jättää. Olis ollu kiva laittaa kuva tavaratilan kannen lukosta josta ei...
 20. Ile

  Lukkosarja + avain

  Mulla on kyllä lukot ja virtalukko ... ja avainkin niinhin löytyy. Se vaan on ongelma ettei noissa lukoissa paljoa avainta tarvita. Tuskin tuohon vuoden 1982 Lanceriin kenelläkään enää ehjiä lukkoja löytyy, niin uskoisin että sovellettua saisi uudemmista lancereista. Joten kiinnostaisi 1988 ja...
Ylös Bottom