Hakutulokset

 1. J

  2,4 mivec kansipahvin vaihto

  Nyt on auto saatu korjaamolta ja toimii. Hinta koostui suurinpiirtein näin. Työtä meni 15hx85€. Kansityö 640. Siihen vielä tiivistesarja ja irtotiivisteitä niin hitusen vajaa 2500€. 1 sylinteriin oli vesikanavasta vuoto.
 2. J

  Outlander -08 2,4 mivec sylinterin kansi

  Käykö 4b12 moottoriin
 3. J

  2,4 mivec kansipahvin vaihto

  On se liian kaukana. Tuokin korjaamo joka teki halvimman tarjouksen nosti kädet pystyyn. Tai korjasi hintaa ylemmäs mitä valtuutettu korjaamo. Kyllä se on joka paikassa pelkkä kannentiivisteen vaihto osineen töineen reilu 2 tonnia. Kansityö näyttää olevan samaa hintaa koko maan alueella. Onhan...
 4. J

  Outlander -08 2,4 mivec sylinterin kansi

  Auto kadottaa nestettä ja kerää painetta syyläriin. Kansi ollaan ottamassa irti ja viedään tutkittavaksi. Jo tässä vaiheessa kyselen onko toimivaa kantta tarjolla jos oma ei ole kunnostuskelpoinen.
 5. J

  2,4 mivec kansipahvin vaihto

  Pitäiskö sinun keskittyä johonkin toiseen viestiketjuun häiriköimään välillä. Tähän ketjuun et ole antanut arvoa tähän mennessä yhtään. En ole kysynyt mielipiteitä vaan hintatasoa.
 6. J

  2,4 mivec kansipahvin vaihto

  No edelleen noita ei ihan halvalla saa kunnossa olevia. 8k hujakoilla näyttää hinta olevan. Tukivarret, iskarit, jouset, kardaani, nivelet on uudet. Kyllä tuo vielä kannattaa kuntoon laittaa.
 7. J

  2,4 mivec kansipahvin vaihto

  Nyt on läjä tarjouksia. Yksikään ei ole alle 2 tonnia osineen. Siihen vielä kansityö koneistamolla 100-700 riippuen mitä täytyy tehdä. Pienet korjaamot nostaa heti kädet pystyyn. Autojerryltä ei tullut yhtään tarjousta. Onhan tuossa enemmän tehtävää kuin muutaman pultin irroitus. Jo tila on tosi...
 8. J

  2,4 mivec kansipahvin vaihto

  13,5 tuntia on työaika sain nyt tarjouksen 2100 työ osineen + kannen kunnostus 400
 9. J

  2,4 mivec kansipahvin vaihto

  No on se nyt kuitenkin yli tuplat. Muutama löytyi alle 5k. Loput 7k ja yli.
 10. J

  2,4 mivec kansipahvin vaihto

  Jep. Valtuutetun tarjous reilu kolmetonnia
 11. J

  2,4 mivec kansipahvin vaihto

  Moro ryhmäläiset. Onko kukaan vaihdattanut kannentiivistettä -08 outlanderiin. Hintahaitari kiinnostaa kun ei itsellä ole tiloja eikä aikaa vaihtaa. Muutamasta paikasta pyysin tarjouksen. Vielä ei ole kuulunut mitään. Silti hintahaitari kiinnostaa yleisesti.
 12. J

  Vetokoukun sähköt

  Vielä on käyttämättömänä hyllyllä
 13. J

  Egr pakokaasun kierrätys 2.4 mivec

  Moro. Ootteko kokeilleet ohittaa egr:ää 2.4 mivec outlanderista. Alkaa jo jurppimaan tuo läppärungon karstoittuminen. 95e bensalla menee vähän paremmin. Eli onko minkälainen homma ja tuleeko vikakoodia.
 14. J

  Vetokoukun sähköt Outlander 2017

  Sulake löytynee akun läheltä ja ohjausboksi takakontin oikean puolen kotelosta.
 15. J

  Jäähdytysnesteen pumpun vaihto

  Nostampa ylös tämän ketjun kun viimeinkin tuon pumpun vaihdoin moniuraremmin vaihdon yhteydessä. Pumppuhan oli muuten toimiva mutta ilmeisesti stefa jonkin verran päästi läpi ja ajoittain joutui nestettä lisäämään. Alle ei laskenut nestettä. Seuraavaksi ohjeet. Alakautta pääsee "mukavasti"...
 16. J

  Jakolaatikon öljyt

  Sivut löytyi muiden paperien välistä ja video juutuubista. Eli jakolaatikkoon GL-5 sae 90 ja 0,54 litraa.
 17. J

  Jakolaatikon öljyt

  Morjensta taas. Nyt kun tässä alkaa olla jakolaatikon öljynvaihdon aika niin huomasin että omistajan käsikirjasta puuttuu koko 8 osio josta info löytyy. Eli mikä öljy jakolaatikkoon. Määrä taitaa olla puolisen litraa. Onko käsikirjassa kuvaa täyttöaukosta ja propusta. Jos joku viitsisi ottaa...
Ylös Bottom