-10 ralliart taka apurungon puslasta..

Nassek

New Member
Liittynyt
29 Lokakuu 2018
Kokeilen nyt täälläkin saako täältä paremmin vastausta kun tuolta kuolleelta evo x alueelta..

Hei!

Omistan 2010 vuotisen ralliartti sedanin. Käytin autoa viime vuoden puolella mekonomenilla ja sieltä tuli huomautus että "perän taaempi kannakekumi väljä" tarkoittanee ilmeisesti taaempaa apurungon puslaa.

Heiltä sitten kysyin hintaa vaihdolle ja delta-auto oli kuulemma heille vastannut ettei kumia saa yksinään vaan pitää ostaa kokonaan uusi apurunko(!)

Kysymykseni kuuluukin että saako näitä kumeja jostain vaikkapa sitten tarvikkeena jos nyt on mukamas väljä. En ole itse todennut vielä asiaa. Uusi apurunko taisi maksaa tuhansia niin ei hotsittas uusia apurunkoa väljän kumin takia.

Vaikuttaako kyseinen kumin väljyys katsastuksessa?
 
Kerhon jäsenet saavat OE osia edullisesti Mega-Autosta. Lähtisin tässä kohtaa kysymään sieltä ensin koska kyseessä on harvinaisempi osa.
 
Kannattaa kysyä mutta räjäytyskuvaa kun katsoin niin ei näkynyt puslaa erikseen. Voi olla etten vain löytänyt
 
Ymmärtääkseni jos nyt englantia tulkitsen oikein noi puslat olis takamurikan etuosan puslia. Kyse on nyt taaemmasta puslasta ainakin mekonomenin mukaan. Itse en tosiaan asiasta enenpää tiedä kun en autoa ole nosturille saanut. Ihmetyttää kylläkin että voiko se oikeasti olla väljä kun yhdeksän vuotta vanha auto kyseessä. Kaippa sitten..
 
No tuostahan löytyi näppärästi tuo whitelinen puslasarja johon sisältyy myös tuo iso takapusla! Kiitoksia vaivannäöstä. Täytyy laittaa tilaten jos katsastuksessa tulee valitusta.

Joku 70-100e tulee varmaan kustantaan posteineen eli inasen halvempi ku varaosatiskin "joudut ostaa uuden apurungon"
 
Toivottavasti onnistuu!

....ja ilmoittele kokemuksia tänne jos päädyt johonkin whiteline tms..
 
Viimeksi muokattu
Takaisin
Ylös Bottom