4G32 GS polttoaine ongelmia

kuupo

New Member
Liittynyt
15 Kesäkuu 2015
Kysytään nyt täältäkin. Miten oikeaoppisesti kuuluu polttosinelinjat mennä? Nyt bensapunpun paluulinja tulpattu ja paluu hoituu kaasareista. Miksi pumpussa on paluu jos se on tulpattu,niin ei varmaan noin alkuperäisesti mene. Jostain katsoin että pumpun kolmas linja olisi vain kalvon huohotukselle,mutta kyllä uudesta pumpusta sieltä polttoainetta tulee.

Toinen ongelma on kiihdytyspumput. Kumpikaan ei pelaa. Kaasarit on avattu,putsattu ja uusilla tiivisteillä kasattu. Jo useampaan kertaan. Yllättäen alunperin kiihdytyspumppujen linjoista puuttui kuulat ja painot. Korjaussarjan mukana tuli kuulat,mutta ei painoja. Niitä olen tehnyt ja koittanut melko montaa varianttia,mutta pumput ei vaan toimi. Alkaa usko mennä.
 

kuupo

New Member
Liittynyt
15 Kesäkuu 2015
Itse itselleni vastaten. Kohokammion pohjalta lähtee linja kiihdytyspumpulle. Matkalla linja tekee 2 mutkaa. Siellä linjassa on sisällä kuula joka on ajan saatossa jumittunut ja linja siksi tukossa. Jouduin poraamaan kaasarin kylkeen reiän tutkiessani ongelmaa. Nyt ne kuulat liikkuu niin kuin pitää. Vielä kaaseriden katsaus uusilla tiivisteillä ja paikalleen. Toiveena että nyt alkaisi toimimaan
 
Ylös Bottom