Carisma nokka akselin asentotunnistin

5amppa

New Member
Liittynyt
17 Syyskuu 2014
Elikkä mulla on Carismassa sellanen ongelma, että moottorin vikavalo syttyy välillä. Jos syttyy vauhdissa niin palaa n. 5min jonka jälkeen auto nykäisee ja valo lähtee pois (lähtee joskus myös pois kun painaa reippaammin kaasua). Välillä syttyy käynnistäessä, ja auto ns. tukehtuu ja sammuu ja saa ainakin n. 10 kertaa käynnistellä ennenkun valo lähtee pois ja auto käy kunnolla. Lueskelin jostain langasta täältä, että toi nokka-akselin asentotunnistin vois sen aiheuttaa. Voisko joku valaista tyhmää ja kertoa mistä löydän kyseisen anturin?
 
Vs: Carisma nokka akselin asentotunnistin

Moottorin jos kertoisit niin voisi sanoa tarkemmin mutta sylinterikannessahan tuo yleensä sijaitsee. Esim. 4G63:ssa konetta auton edestä tarkastellessa se löytyy oikeasta etu kulmasta jossa se tarkkailee nokka-akselin asentoa.
 
Vs: Carisma nokka akselin asentotunnistin

1.6l moottorilla. Elikkäs onks se tämä liitin?
 

Liitetiedostot

  • IMG_5919.JPG
    IMG_5919.JPG
    262.3 KB · Lukukerrat 1,578
Vs: Carisma nokka akselin asentotunnistin

14846 kts. kuva.

Mut suosittelen lukasemaan vikakoodit.
 

Liitetiedostot

  • cps.JPG
    cps.JPG
    36.5 KB · Lukukerrat 1,198
Vs: Carisma nokka akselin asentotunnistin

vika kuvaus täsmää nimenomaan nokkaanturi vikaan. ollut vastaavanlaisia tuossa lähiaikoina muutama. vikakoodiakin se antaa. tekee nimenomaan sen että nykii/rykii ja saattaa sammua ajosta sitten vilvoitellaan ja taas lähtee käyntiin tai sitten ei ollenkaan lähdekäyntiin.
 
Itsellä teki kauppareissulla tenän...lähtiessä toimi kuin aina enenkin ei mitään. Lähtöä tein kaupasta niin eipä lähe käyntiin hörähtää ja sammuu eikun obd lukia esiin että missä vika, Nokan asentotunnistin pimeä. Eikun uutta anturia ostamaan, sen sain paikoilleen ja avaimesta käyntiin ja kottiin. Se anturi levahti kyllä suoraan ajosta.....
 
Ihan mielenkiinosta kysäisen pentiltä oliko sinulla tässä joku aika sitten carisman vaihelaatikko myynissä ??
 
Takaisin
Ylös Bottom