Colt 1.5 GLXi nykii lämpimänä

julppu

New Member
Liittynyt
2 Syyskuu 2008
Eli otsikon mukainen auto rupeaa tosiaan nykimään kun moottori on lämmennyt. Kylmänä ongelmaa ei esiinny. Parin-kolmen vuoden sisään on vaihdettu tulpanjohdot, tulpat, puola, virranjakaja + kansi ja lambda-anturi. Laitoin myös suihkutusjärjestelmän puhdistusainetta tankkiin, mutta ainakaan vielä n. 50:n kilometrin ajon jälkeen ei vaikutusta ole havaittavissa. En löytänyt vanhoista keskusteluista mitään asiasta, mutta olisiko jollain jotain ideoita miten tästä jatkaa? Voisiko kyse olla jostain rikastus-ongelmasta, jos ongelmaa ei kerran kylmänä esiinny?
 
Vs: Colt 1.5 GLXi nykii lämpimänä

8v vai 12v ? ja jos tarvike osia vaiheltu niin uusiksi jakkajn kansi + pyörijä(MIELELLÄÄN ORKKIS TIMANTTEJA )niin ongelmat voivat poistua hyvinkin.

esim 8v jakajan kansi tarvikkeena aivan paska,käy juuri hetken hyvin ja sit kerää kosteutta sisälle ja alkaa ongelmat.myös mitoituksessa pyörijä suhteen radikaalia muutostaorkkikseen :seina ps kokemusta useammasta tapauksesta ;D ;D
 
Vs: Colt 1.5 GLXi nykii lämpimänä

Kiitoksia vinkistä! Mitenköhän noita alkuperäisosia olisi paras lähteä etsimään, suoraan Veholta vai onkohan olemassa jokin edullisempi vaihtoehto? Kattelin tuolta myyntipalstalta, mutta ei osunu silmään että viime kuukausina olisi moisia ollut myynnissä.
 
Vs: Colt 1.5 GLXi nykii lämpimänä

Kannattaa aloittaa kyselemällä nimimerkiltä "samitsu", sieltä voi hyvin löytyäkin sopuhintaan Mitsubishin alkuperäisiä osia.
 
Vs: Colt 1.5 GLXi nykii lämpimänä

Ok, kiitoksia! Btw miten saan selville onko autoni 8v vai 12v ku rekisteriotteessakaan ei lue mitään ::)
 
Vs: Colt 1.5 GLXi nykii lämpimänä

Venttiilikopasta on noissa joskus löytynyt tarra 12 -valve mikäli siinä niin monta on. Mutta eiköhän se kaksitoistaventtiilinen (90hv) ole jos kerta ruisku..? Noin muistelisin.
 
Vs: Colt 1.5 GLXi nykii lämpimänä

Nii kuvassa on tosiaan 8v jos olisi 12v niin tulpanjohdot menisivät vasempaan päähän kantta ja jakaja olisi suoraan nokka-akselin päässä...

Ettei vaan ecu vetele viimeisiä?!! :()

No tältä palstalta löytyy ainakin pari ecujen korjaajaa/huoltajaa
nimimerkillä
JaniAlho
ja
Esku
 
Vs: Colt 1.5 GLXi nykii lämpimänä

juu ei ne venakopat oo erilaisia,ainoastaan jakajan sijainti on eri 8v j12v koneissa.

+++männät erilaiset, jakopää eri,ruisku osineen erilainen.jne jne...nii ja kaikki tosiaan 4g15 koneita,ja tohon koneperheeseen mahtuu lisäksi kaasarikonekin 4g15 ;D ;D ;D
 
Takaisin
Ylös Bottom