evo 5 kytkin ropleema

laineracing

New Member
Liittynyt
9 Tammikuu 2007
eli viikko sitten vaihdettu kytkinpaketti evoon ja tänään irtos ilmeisesti painelaakeri asetelmasta. saako kikkailtua jotenkin paikoilleen ja että pysyiskin,vai tarviiko laittaa uusia osia tilaukseen? siel o nyt 240mm vauhtis+kytkin eli onko nyt 7-9 evon setti.
 
Vs: evo 5 kytkin ropleema

Joo,toi 240mm on uudemman evon vauhtis ja kytkin ja mun tietämys loppuukin sitten siihen ;D
 
Vs: evo 5 kytkin ropleema

Painelaakeri systeemi on ymmärtääkseni sama. Oletko kurkkinut kaavelin alta sieltä reijästä että mitä on tapahtunut, jos painelaakeri on todellakin vain irti asetelmasta ja lukkolevyt asetelmassa paikallaan niin sen voin painaa vain takaisin asetelmaan. Tosin koska se on irronnut sieltä on ehkä se lukkojousi tai joku muu hajonnut, tässä tapauksessa joutunet purkuhommiin :)
 
Vs: evo 5 kytkin ropleema

En oo purkanut kun rupes ärsyttää koko kytkin systeemi ;D tarvii ottaa aamulla auto nosturille ja kattoo mitä on syöny. Yhen korjaamo kaverin kaa soittelin ni sano että yhestä dukatosta? Oli kans irronnut laakeri asetelmasta ja väänsi vaan paikoilleen ja toiminu ihan ok nyt. Kai sitä vois ostaa jonkun asetelman jo varuiks jos jollain on ylimääräsenä?
 
Vs: evo 5 kytkin ropleema

joooo,ajoin auton nosturille ja tsiigaus kytkimeen ja pa*skanahan se lukkojousi systeemi on. sitä ei varmaan mistään erikseen saa,eli uutta asetelmaa sitte vaan jostain? ois voinu mennä tietenkin naapurin likan ylppäri juhliin mutta otanki ehkä ennemmi askia irti evosta 8)
 
Vs: evo 5 kytkin ropleema

Aski irti ja tuhannen osina lukitusjousihässäkkä. Nyt asetelmaa äkkiä jostai.
 
Vs: evo 5 kytkin ropleema

Lainataas tätä vaikka. Mulla on evo5:ssa kiinni clutchmastersin fx300. Asetelman ja painelaakerin välinen lukitejousi hajosi. Mutta mistä mahtaisin saaha nopeasti uuden sellaisen? Käykö mahdollisesti joku muukin vai mitä helvettiä tulisi tehdä? Auttakee :seina
 
Takaisin
Ylös Bottom