Foorumin käyttäjien Asemat ja Tittelit selitettynä

Slider

Galant VR-4 Monte Carlo e39 / Lancer 1.6 CB RE85
Ylläpitäjä
Club Member
Liittynyt
11 Toukokuu 2003
Sijainti
Taipalsaari
Osa käyttäjistä varmaan miettii että mitä nimimerkin alapuolella olevat lisätiedot tarkoittavat, tässä hieman selitystä.
Näitä voi olla yksi tai useampia yhtäaikaa, nämä ei poissulje toisiaan, eli Valvoja voi olla Club Member, vaikkei sitä nimimerkin alla lukisikaan.

Club Member
Kerhon virallinen jäsen, statuksen saa kun on liittynyt kerhoon ja jäsenmaksu on maksettuna.
Ryhmän jäsenillä näkyy enemmän osioita kun tavallisilla rekisteröityneillä käyttäjillä. Esim. Kerhon tapahtumat ja vain jäsenille näkyvä tekniikkakeskustelu ja myyntialue.

Valvoja
Tämän ryhmän jäsenet voivat suorittaa foorumilla pieniä ylläpidollisia toimia. Esimerkiksi siirtää, muokata, lukita tai poistaa ketjuja.
Valvojat opastavat myös käyttäjiä jotka eivät ole lukeneet tai ymmärtäneet sääntöjä. Jos joku asia tuntuu hankalalta, tai ei tiedä miten jotain tehdään, asiaa voi kysyä vaikka yksityisviestillä joltain valvojalta.

Hallituksen Toimihenkilö
Toimihenkilöt toimivat hallituksen apuna esim. tapahtumien järjestämisessä. Toimihenkilöt voivat kuulua yhteen tai useampaan toimikuntaan. Club Memberit voivat "hakea" toimikuntiin hallitusjäsenten tai muiden hallituksen toimihenkilöiden kautta.

Hallitus
Kerhon viralliset Hallitusjäsenet ja Puheenjohtaja, valitaan sääntömääräisessa vuosikokouksessa.

Hallituksen JR & RH
Vastaa kerhon rahastonhoidosta ja jäsenrekisteristä.
HUOM! Jäsenasiat vain sähköpostilla osoitteeseen: membersÄTmitsubishiclubfinland.com
(ÄT tilalle @-merkki)

Ylläpitäjä
Ryhmän jäsenet voivat suorittaa mitä tahansa toimia foorumilla. Esimerkiksi muokata alueita ja osioita, estää käyttäjien pääsyn foorumille ja suorittaa laajamittaisia automaattisia ylläpitotoimia. Teknisissä ongelmatilanteissa kannattaa kääntyä ylläpidon puoleen.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä ryhmänä:

In Memoriam
Jäsenet jotka ovat poistuneet ajasta ikuisuuteen.

Näiden lisäksi käyttäjillä voi olla jotain Ylläpidon mielestä hauskoja titteleitä, näitä ei voi selittää, ja nämä pitää ansaita.

Paikallaolevat käyttäjät näkyy foorumin etusivun alareunasta, tai vaihtoehtoisesti tarkempi listaus tästä linkistä:
http://www.mitsubishiclubfinland.com/keskustelu/index.php?action=who
 
Ylös Bottom