Ilman lisälämmitintä talveen

JukkaR

New Member
Liittynyt
7 Joulukuu 2018
Onkos kokemuksia tiisseli outlanderista vm-11,2.2l että kuinkas tarkenee ilman wepastoa tai vastaavaa talvisin? Viimasuojan ajattelin jostai leikellä kyllä. Tuli viime kesänä moinen peli hommattua eikä kokemusta sillä talviajeluista. Lohkolämmitin sisäpistokkeella toki löytyy.
 

Webtrap_86

Well-Known Member
Club Member
Toimihenkilö
Moderaattori
Liittynyt
16 Huhtikuu 2004
Sijainti
Lahti
Kyllähän noilla tarkenee, viimasuoja riittänee, mut toki jos mukavuutta ajatellaan ja sulaneita laseja aamulla niin sitten toki on kiva lisä tuo lisälämmitin. Etenkin puhelin ohjauksella, ku kaikkialla ei voi olla pistokkeen pääs.
 

Basbarduu

V GSR & A163
Club Member
Moderaattori
Liittynyt
31 Maaliskuu 2009
Kannattaa hankkia joku lämmitin. On paljon turvallisempaa ja mukavampaa ajella kun ei palella. Tuon ikäiset dieselit ei tuota kovin paljoa hukkalämpöä.
 

Ly_Kai

New Member
Liittynyt
8 Huhtikuu 2012
Itellä sama peli ja laitoin heti hankkiessa webaston. Oli kansa käytetty auto ja ei ollut lämppäriä. Kyllä se varmaan käyntiin lähtee mutta kovalla pakkasella melko kylmä ajettava aika pitkään startin jälkeen jos ei huomaa laittaa lisälämppäriä päälle. Aika hintavahan tuo webasto oli laittaa, mutta onpahan yksi hyvä syy pitää autoa pidempään...
 
Ylös Bottom