L200 2-vaihteen kytkeytymättömyys

jooonas

GALANT DYNAMIC-4 (VR4) -91. L200 K14 2.5 TDIC -88
Liittynyt
12 Tammikuu 2005
Sijainti
Pornainen
L200 takaveto. Jättää nopeissa vaihdoissa, esim. Risteyksestä lähtiessä kun koittaa vähän nopeemmin vaihtaa kakkoselle niin ei vaihdu. Mitään rutinoita ei kuulu ja keppikin menee ainakin melkeen kohdalleen, eikä mene vaikka kuinka yrittää, pakko laittaa kolmonen. "normaalissa" ajossa toimii hienosti. Keppi ei ota mihinkään kiinni, eli joku laaatikon sisänen vika täytyy olla. Onko kellään ollu vastaavaa ongelmaa?
 

lehtijousi

Member
Liittynyt
29 Huhtikuu 2017
Vaihda hitaammin, jos se silloin toimii, eikä muita ongelmia tai ääniä ilmene. Turha lootaa on alkaa noin pienen murhaan takia purkamaan. Ei vaan rattaat aina osu kohdilleen. Talvella tuota ongelmaa minulla ilmenee ja pitää välikaasua tarjota.

Öljyt tietysti on hyvä vaihtaa ja panna RVS sekaan, niin voi pidentää sen ikää.
 

jooonas

GALANT DYNAMIC-4 (VR4) -91. L200 K14 2.5 TDIC -88
Liittynyt
12 Tammikuu 2005
Sijainti
Pornainen
Minusta se on aika iso murhe jossei vaihteet mee päälle kun pitäis. Eli onko nyt vaan todettava ettei tuo laatikko täysin ehjänäkään kykene nopeisiin vaihtoihin (ei toki siihen alunperinkään suunniteltu) sitä siis hain että onko vika vai ominaisuus, jos ominaisuus niin onhan noita olemassa toimiviakin joita tohon sovittaa
 

lehtijousi

Member
Liittynyt
29 Huhtikuu 2017
Ei se nyt mikään ralliloota ole. Mitä nyt sitten nopeilla vaihdoilla mahdat tarkoittaakaan. Voithan sen purkaa ja uusia synkrot ja hilppeet, jos haluat yrittää toimintaa parantaa.
 
Ylös Bottom