L200 DC 2015-2019 lisävarusteita

Liittynyt
21 Elokuu 2016
Tykkäykset
0
#1
Harvinaisempaa lisävarustusta tarjolla Mitsubishi L200 Double Cab 2015-2019- autoihin:

-Mittatilaustyönä tehdyt, jauhemaalatut ikkunaverkot. Kiinnitys niin ettei autoon jää näkyviä reikiä/jälkiä, vaatii tosin kuvissa näkyvän koirakalterin tueksi. Jos tällaisella autolla koiria kuljettaa, verkot ovat pakollinen hankinta! Hinta 200e/pari.

( -Variobarrier-koirakalteri meni omaan käyttöön, uusia osoitteesta www.kulkukoira.com )

-Vanerista rakennettu ja harmaalla huovalla verhoiltu alusta ja reunat, sopii penkkien kiinnikkeisiin ja tästäkään ei autoon jää jälkiä. Hinta 50e.

-Tuuliohjaimet = tupakkimuovit 30e

Kuvat osoitteessa https://photos.app.goo.gl/hGseeKAAno66X2Ut9

Mieluiten nouto Raahesta mutta Matkahuoltokin kuskaa ostajan kustannuksella. Yhteyksiä yksityisviestillä tai sähköpostilla tj.rautio [ät] gmail.com.
 
Liittynyt
21 Elokuu 2016
Tykkäykset
0
#2
Ikkunaverkot siirtyivät autotallin seinälle koristeiksi, myydään jos joku välttämättä haluaa ostaa. :) Tuuliohjaimetkin ovat vielä kaupan!

Takatilan vanerikehikko pitää nyt saada pois varastosta, siitä lisätty kuvia aikaisemmassa viestissä olevaan osoitteeseen. Torin ilmoituksesta tekstit lainaten:

Omavalmiste vanerikehikko takapenkkien tilalle, veronkierto ja muu hyöty samassa paketissa! Pohja 18mm ja seinät 9mm vaneria, verhoiltu aikaa ja aivosoluja säästämättä harmaalla verhoiluhuovalla. Sivut irroitettavissa että turret pääsee helposti kyytiin (mustat koirankarvat kuuluvat kauppaan). Tehty pitkähyttiseen Mitsubishi L200:n vuosimallia 2015, kiinnitys penkkien kiinnityspisteisiin. Sopinee suurella varmuudella myös "täysin uuteen" vuosimalliin 2020 ja kätevä jätkähän laittaa tämän sopimaan mihin tahansa tatsiaan.

Mitat seuraavanlaiset:
Leveys 112cm
Pituus alaosasta 94cm, yläosasta 81cm
Korkeus 25cm.

Bussikuskit ei tällaista pikkupakettia jaksa kantaa joten vain nouto Raahesta ja vaihto käteiseen rahaan.
 
Ylös Bottom