Lancer -91 1.5 12v korkea hc- arvo

J.H

New Member
Liittynyt
21 Tammikuu 2023
184tkm ajettu ruisku lancer pomppaa päästöistä katsastuksessa. Arvot ovat muuten ihanteelliset mutta hc-arvo on tyhjäkäynnillä 200. Kierroksilla taas erinomaiset. Pakoputki vaikuttaa olevan ehjä, imuvuotoja en havaitse. Tulpat on uudet ja ilmansuodatin puhdas, venttiilivälykset on ok. Katti ja lambda-anturi lienee alkuperäiset.. katsastukseen mennessä annettu kunnolla ajoa 45min jolloin pidetty reilusti kierroksia, silti jostain syystä antaa palamatonta mittauksessa.

Ajatuksena vielä vaihtaa tulpanjohdot, pyörijä ja virranjakajankoppa. Jos nyt näillä vois olla jotain vaikutusta. Kone ei syö öljyä ja on pirteä eikä ole käyntihäiriöitä. Sylinterien ohivuodot toki vielä mittaamatta... vikakoodeja ei ole

Onko vielä hyviä ehdotuksia mistä voisi kiikastaa? Onko jotain tyyppijuttua näihin? Katsuri kyllä kehui kovasti autoa muuten, lähes museokuntoinen kun on..

Edellisen katsastuksen jälkeen on vaihdettu ecu ja bensapumppu. Ecu aiheutti bensapumpun vikakoodin vaikka itse ecu oli syypää. Vaihdettu bensapumppu ei ole alkuperäinen vaan muistaakseni uudemmasta mitsusta. Oli samanlainen ja samoilla liittimillä. Mutta voiko tällä olla vaikutusta johonkin?
 

Liitetiedostot

  • 20230913_152459.jpg
    20230913_152459.jpg
    183 KB · Lukukerrat 14

klm

Member
Liittynyt
2 Huhtikuu 2010
Näin etänä, vaikea äkiseltään tietää. Vaan kysyisinkin, mitä kierroslukua kiekkamittari näytää tyhjäkäynnillä, ja mitä kylmänä käynnistäessä. Olihan ecu samanlainen numeroiltaan mitä aiempi. Katti näissä yleensä kestää, minulla moninkertaisesti ajettu vehje, katti alkuperäinen. Eikä noilla kilsoilla pitäisi koneessakaan olla vikaa.
 

J.H

New Member
Liittynyt
21 Tammikuu 2023
Kylmänä kierrokset sen 1200-1300 ja lämpinä asettuu sinne 800-850. Ecu on numeroiltaan sama ja on kunnostettu.

Virranjakajan kopan käytin auki niin hapettumaa siellä kyllä on. Putsata vois mutta taidan kyllä uusiakin kopan ja pyörtimen. Olikos tuolla jakajan sisällä vielä jotain muuta kulutustavaraa mitä uusia?

Kierrosmittari tässä temppuilee, välillä toimii ja välillä ei toimi. (Ecun vaihdolla ei ollut vaikutusta, samallalailla teki vanhallakin) ottikos tässä kiekkamittari signaalin jakajalta?
 
Ylös Bottom