Lancer vm. -91 tankin todellinen tilavuus.

Tumppi76

Member
Liittynyt
27 Syyskuu 2006
Huh..! Kävin tänään tankilla ja VPoweria uppos yllättäen 49,5 litran verran sisälle. Olen ollut siinä uskossa että tankki vetää sen 50 litraa.
Pitääkö tieto paikkansa ja onko mahdollsista että tankissa oli jäljellä enää 0,5 litraa?

Onko joku saanut tankkia näin tyhjäksi ajamalla:) ?? Niin ja onko tankin pohjalla mitään sakkaa/töhnää joka voisi polttoainejärjestelmään kulkeutua joten pitääkö näitä kuiville ajoja välttää?
 

TomiH

Mitsubishi Lancer 1.5 GLi vm.1991
Club Member
Liittynyt
8 Elokuu 2006
Sijainti
Nurmes
Vs: Lancer vm. -91 tankin todellinen tilavuus.

50 litraahan sille kyllä ilmoitetaan vetoisuudeksi, mutta en tiedä, pitääkö se kuinka hyvin kutiaan. Itselläni alkuperäinen tankki rupesi tihkumaan saumasta, joten tilalle laitettiin motonetistä ostettu tankki. Tankin vaihdon jälkeen laitoin siihen kanisterista suunnilleen 10 litraa bensaa ja ajoin huoltoasemalle, jossa siihen yllättäen menikin vielä suunnilleen 50 litraa. Mielestäni tämä tarviketankki taitaa kyllä olla vetoisuudeltaan isompi kuin alkuperäinen päätellen polttiainemittarin liikkeistä.

Alkuperäisellä tankilla tuli tankattua enimmillään suunnilleen 45 litraa ja tällöin oli ajettu vissiinkin noin 50km polttoainevalon syttymisen jälkeen.

Voisiko tässä sinunkin tapauksessa olla kyseessä tarviketankki?
 

Tumppi76

Member
Liittynyt
27 Syyskuu 2006
Vs: Lancer vm. -91 tankin todellinen tilavuus.

Kyllä siinä orkkis tankki pitäisi olla..ostin auton isäukolta eikä se siihen vaihtanut tankkia missään vaiheessa, enkä ole itsekään vaihtanut.
 
Ylös Bottom